推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
Originally posted by ktwu2005 at 3-19-08 01:19 PM

我相信這一段時間, 老豬真的很煩惱,
因為, 聽說, 近日內地入柴油供應短缺, 令他的生計減了不少,
不過, 老豬因為平時食得多, 所以唔食野幾日都無時....
但, 今天上午, 他已經不能上網
咩樹呀.............

呢個問題相當嚴重喎..............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-3-19 14:21 發表

咩樹呀.............

呢個問題相當嚴重喎..............
老豬經得起風浪, 今晚又會上來吹水

老豬, 可能從事分裂活動....
永遠都唔番來

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-19 19:14 發表
老豬, 可能從事分裂活動....
永遠都唔番來
據我所知, 老豬絕對沒有從事分裂活動, 頂晒籠係人格分裂

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-19 20:02 發表

據我所知, 老豬絕對沒有從事分裂活動, 頂晒籠係人格分裂
出面咪有個傻仔人格分裂囉.......早知之前唔晒咁多口水喇...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-19 23:32 發表

出面咪有個傻仔人格分裂囉.......早知之前唔晒咁多口水喇...
你都好留意佢既去向咁喎﹗由得佢自娛玩下,無須在意﹗
你無晒口水咖,你係我唯一一個加過你分既人,都有得著,得左16分嘛﹗哈…

藍蝶, 都未加過我分....

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-19 23:59 發表

你都好留意佢既去向咁喎﹗由得佢自娛玩下,無須在意﹗
你無晒口水咖,你係我唯一一個加過你分既人,都有得著,得左16分嘛﹗哈…
都唔使刻意留意.... 初頭有個咁的富豪出黎....以為佢只係大發謬論.

跟住佢一出「傷心人」....就已經估到係同一人.
......!

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:01 發表
你都唔識氹我,慘揮雖然都無氹我,但佢言詞正義,係女嘅都應該加下佢分,哈……

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:05 發表

都唔使刻意留意.... 初頭有個咁的富豪出黎....以為佢只係大發謬論.

跟住佢一出「傷心人」....就已經估到係同一人.
其實一睇就知大約,也不用深究此人。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]
......!

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 00:09 發表

你都唔識氹我,慘揮雖然都無氹我,但佢言詞正義,係女嘅都應該加下佢分,哈……

我憎死你呀
本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 體力 +20 兩個都加~ ^^ 2008-3-20 00:16
  • Orange+Fai 威望 +20 兩個都加~ ^^ 2008-3-20 00:16

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:01 發表
話時話,你未都無加過我分,我分數比你少得多,
不過我都唔識氹人,你都知格,哈……
本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 體力 +20 兩個都加~ ^^ 2008-3-20 00:15
  • Orange+Fai 威望 +20 兩個都加~ ^^ 2008-3-20 00:15

應該有
你 check check e-mail
本帖最近評分記錄
  • bluedance 體力 +16 禮上往來啦﹗ 不過你唔好借d搏懵鍚人先 .. 2008-3-20 00:28
  • bluedance 威望 +16 禮上往來啦﹗ 不過你唔好借d搏懵鍚人先 .. 2008-3-20 00:28

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:12 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
你都係比心機讀好d書先啦﹗

[/hide]
......!

[/hide]
......!

希望, 我買個場 5串1 都中..
如果中, 我都要聽日去馬會買番場 3串1 先

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:16 發表
應該有
你 check check e-mail
都係無喎﹗你呃人既﹗嬲死你﹗
本帖最近評分記錄
  • ktwu2005 體力 +20 依家加比你, 俾叔叔鍚番啖啦! 2008-3-20 00:22
  • ktwu2005 威望 +20 依家加比你, 俾叔叔鍚番啖啦! 2008-3-20 00:22

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:19 發表
你鍾意鬼妹仔 / xx瑪利亞 (av)
個d呀

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:17 發表
多謝晒﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:19 發表
哈.....點解「澳門」會變左「馬會」?

澳門唔好亂咁過呀..... 我覺得人有可能入到去失左理智都唔定.
......!

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:19 發表
祝你好運﹗

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:19 發表
也祝你好運﹗﹗

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:21 發表
哈.....點解「澳門」會變左「馬會」?

澳門唔好亂咁過呀..... 我覺得人有可能入到去失左理智都唔定.
我同我d fd 過過, 一齊換左 1千蚊泥碼, 輸哂...
騙人...
買單雙大細樣樣輸...
早知玩21點

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。