推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-26 10:19 發表

我连狄娜喺边个唔识
他們總喜胡言亂語,雖然間中我都會…
大國崛起<<<這是近期她作主持的糾紀錄片。
狄娜<<<這是她個人資料。

學下糊仔玩貼圖,網上找來如下:

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 12:44 發表
狄娜係狄龍的阿媽
老豬可能又會問誰是狄龍

一齊聽下歌…

好久好久 - 光良/劉若英
曲︰光良          詞︰文康

* 女︰在無人問候的夜裡
          只是可以自己安慰自己
          孤獨的人都知道
          寂寞並非消遣的東西

# 男︰在不言不語的房裡
          昏暗的燈光 牆角的冷清
          孤獨的人最清楚
          無聊並非消遣的東西

+ 合︰好久好久 沒有你的消息 你的關心
    女︰只能關燈看自己 關上了自己
          流淚也是多此一舉
    合︰好久好久 假裝已經忘記 已經放棄
    男︰這樣的距離不美 距離不再美
          忍不住不斷去想你 你最熟悉

重唱 *,#,+

合︰好久好久 沒有你的消息 你的關心
          只能關燈看自己 關上了自己
          流淚也是多此一舉
    女︰好久好久 假裝已經忘記 已經放棄
    合︰這樣的距離不美 距離不再美
          忍不住不斷去想你 你最熟悉

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-26 21:16 發表

老豬可能又會問誰是狄龍
狄龍個仔係狄狄仔

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-26 20:48 發表
學下糊仔玩貼圖,網上找來如下:

http://www.mingpaoweekly.com/htm ...
當年好前衛的電影

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 22:48 發表

狄龍個仔係狄狄仔
狄龍係唔係時時打狄狄仔呢﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 22:49 發表

當年好前衛的電影
你當年唔係有睇過呀?﹗

你地都有聽有耳喱民???

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 22:55 發表
你地都有聽有耳喱民???
我無聽收音機

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-26 22:58 發表

我無聽收音機
哦....
因為個節目真係有個叫狄狄仔的

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:01 發表

哦....
因為個節目真係有個叫狄狄仔的
呢度都有個叫糊仔

最衰係豆丁仔, 改左我個名....
依家連紅豆妹妹都是這樣叫我...

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:07 發表
最衰係豆丁仔, 改左我個名....
依家連紅豆妹妹都是這樣叫我...
乜唔係我幫你改既咩﹗哈…
抑或係我堅持要咁叫

其實, 我覺得紅豆沙 = 靚豆仔,
一陣問下保保

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:10 發表
其實, 我覺得紅豆沙 = 靚豆仔,
一陣問下保保
吓~我自問分身乏術,唔識玩變身。
相信橙同學就係orange+fai,是嗎?

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-26 22:53 發表

你當年唔係有睇過呀?﹗
好耐以前呢D片種, 多數係無記深夜播
所以我都係在電視看咋,

呢套片, 係當時既尺度, 可能已經係四仔

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-26 22:52 發表

狄龍係唔係時時打狄狄仔呢﹗
細個係, 大個轉左拍電影, 做左大俠

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 23:33 發表

好耐以前呢D片種, 多數係無記深夜播
所以我都係在電視看咋,

呢套片, 係當時既尺度, 可能已經係四仔
我有 fd 睇過佢個套大軍闕, 狄娜的表現真係幾激下...
尼套, 好似無咩野睇的

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:37 發表

尼套, 好似無咩野睇的
大軍闕你都識, 勁

我當年都睇左兩次, 係未成迷你戲院的翡翠戲院睇
係兒童不宜片, 我都係跟親戚入場睇

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 23:42 發表

大軍闕你都識, 勁

我當年都睇左兩次, 係未成迷你戲院的翡翠戲院睇
係兒童不宜片, 我都係跟親戚入場睇

保保, 你屋企人對你的性教育都幾早 喎

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:37 發表

尼套, 好似無咩野睇的
狄娜應該係香港第一個脫星

好勇敢, 但缺少了天真及傻

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:46 發表

保保, 你屋企人對你的性教育都幾早 喎
以前邊有性教育架, 全部都係睇書及同學中吸收

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 23:47 發表

狄娜應該係香港第一個脫星

好勇敢, 但缺少了天真及傻
佢d 相到, 影到佢d 皮膚好白好靚

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 23:53 發表

佢d 相到, 影到佢d 皮膚好白好靚
呢個世界有樣野叫執相, 唔靚點見人呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。