推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

59 123
發新話題

请问C兄,晚上11点抵达CP或者CA,还有无K玩啊?

请问C兄,晚上11点抵达CP或者CA,还有无K玩啊?

至紧要K女正,价钱无拘.

見到個客講到好大款, 好豪
媽媽有時好能白痴地留個好好囡囡比個客
但個客見到囡囡, 又話樣醜, 又話好貴

我無話你係呢個 pk
不過好多男人都係咁
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

使无使啊?C兄,有就介绍下,无就别出声.不用冷嘲热讽啊.

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-10 17:08 發表
使无使啊?C兄,有就介绍下,无就别出声.不用冷嘲热讽啊.
我講真話而已

CP我好小去
CA呢, 我印象中, 同其他地方一樣, 媽媽和助理都當是工作一場
會盡快派走囡囡為每日工作目標
而好多場的囡囡, 又是共用的
所以你一遲就吃硬豬扒

厚街有好幾間 ktv 有pk媽媽生
好喜歡將最 top 的囡囡留地比熟客
不過好能癡線, 能2k一個囡囡
你向呢個方向發掘一下啦

不過我都係聽呢到o既post 同囡囡
我自己就無去厚街

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-3-10 17:19 發表
不過我都係聽呢到o既post 同囡囡
我自己就無去厚街
師兄。。。你無講錯。。。
厚街係甘。。。。
我剛去過。。。
要靚囡囡不如媾DJ....好過。。。
一樣甘貴不過感覺好得多。。。。

你十一點先到。。。
不如去執靚助理好過。。。。

因為果個時候好多靚囡囡。已經執左一劑收工番屋企溫仔。。

THANKS C兄,看来只有在深圳找了.

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-10 18:34 發表
THANKS C兄,看来只有在深圳找了.
你甘夜。。。
深圳都係無乜計喎。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-10 10:43 發表

你甘夜。。。
深圳都係無乜計喎。。。
去到罗湖应该是10点左右,希望在新英皇夜总会或者翡翠明珠还有机会.
就是不知道这两间女女的价位.
女的素质就没问题了.小弟去年住阳光酒店,晚上散步的时候见到新英皇夜总会的女女颇为不错.

相關搜索目錄: 酒店

CA after 7 is already nightmare, especially during weekend, too many customer but not enough mm

原來兄台早已有路, 咁就唔怕迷失了!

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-10 01:50 AM 發表
如果价钱无拘,老尖大場d佗地,北姑,靚過深圳都大把啦......

至於深圳,我地次次食完鈑行過去都九点幾鐘(天上人间),+点上去冇問題,你估係常平6点半钟,

有人等開门呀!!!!

一間英皇夠你玩啦.....價位坐臺400-500,出街一定要同mami傾,

好多正K女唔出亍,要坐幾次先制,價位快歺多數開1500,有誠意1200都殺,

過夜2000以上,不過好多唔肯過夜,如果价钱无拘,應該問題唔大.....

我去過金色時代,天上人間都O.K,可以一試.......

:

什麼都有得玩呢,有錢乜都有呢

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-10 16:50 發表
引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-11 09:07 發表
就是不知道这两间女女的价位.
我無估錯, 孤寒扮大款
好彩無轉介比自己個主場媽咪  

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-3-11 13:58 發表

我無估錯, 孤寒扮大款
呵呵。。不如你PM轉介俾我啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-11 14:12 發表

呵呵。。不如你PM轉介俾我啦。。。
我以前都同你講過我去開個場, 你話你都有去
咁你都有自己聯絡啦

你試去深圳友誼商場舊伯爵,現在叫xx明珠都吾錯!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-3-11 14:14 發表

我以前都同你講過我去開個場, 你話你都有去
咁你都有自己聯絡啦
哦。。原來係甘。。。我以為係深圳添。。。
唔該晒。。。

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2008-3-11 14:18 發表
你講係佳寧娜後面果間嗎?

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-3-11 05:58 發表

我無估錯, 孤寒扮大款
嘿嘿,问下价钱就是"孤寒扮大款"了?
我又不是深圳人,朋友都不是.
不事先CHECK清楚有么易通常2000被人开价3000当水鱼斩.
难道什么都不问就直冲上去才不是"孤寒扮大款"了?

我注册在2004年,想打广告一早打了,晒等依家?

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-11 14:29 發表

嘿嘿,问下价钱就是"孤寒扮大款"了?
我又不是深圳人,朋友都不是.
不事先CHECK清楚有么易通常2000被人开价3000当水鱼斩.
难道什么都不问就直& ...
少安無燥............... 溝通上的小問題吧了!

2004年注冊, 我比你更早

唔少人注冊好幾個名, 有需要就用

不過咁, 我相信你個post唔係廣告

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2008-3-11 06:18 發表
翡翠明珠?是小弟选择之一.请问价格如何?
是5-15-20还是5-20-30?

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-3-11 03:06 發表

如果价钱无拘,老尖大場d佗地,北姑,靚過深圳都大把啦......

至於深圳,我地次次食完鈑行過去都九点幾鐘(天上人间),+点上去冇問題,你估係常平6点半钟,

有人 ...
小弟和朋友都不是香港人,没有在香港玩的经验.而且第2日中午就要飞贵阳.
所以香港的K场就不能满足条件了.
请问C兄,天上人间/英皇的价位是5-15-20还是5-15-25呢?

59 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。