推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

请问C兄,晚上11点抵达CP或者CA,还有无K玩啊?

如果各位不介意,可以4月23日晚上一起在这几个场玩,小弟PAY酒钱.

我同大老闆出去食飯, 佢去的地方都無價錢牌, 只有菜名, 買單只係簽個名, 這種就是"價錢無拘"啦

nzman 兄弟, 我唔係吋你, 相信你個性唔錯, 希望你玩得開心啦

比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-11 15:01 發表

翡翠明珠?是小弟选择之一.请问价格如何?
是5-15-20还是5-20-30?
果間吾系叫翡翠明珠,這間無那麼高級的!所以無那麼貴!酒水也不貴!

果間系佳零娜商場後邊的友誼商場裡,
是3/10/15,這價女女質素都吾錯!

這場一定有女女食到!好少見女女話吾出街!

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2008-3-11 16:15 發表

果間吾系叫翡翠明珠,這間無那麼高級的!所以無那麼貴!酒水也不貴!

你間系佳零娜商場後邊的友誼商場裡,
你果間咪就係"XY不敗"。。。0既"XY明珠"囉。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-11 16:19 發表

你果間咪就係"XY不敗"。。。0既"XY明珠"囉。。
對啊!我就系想吾到頭兩個字!祇記得每次話去舊伯爵

這麼晚了就一定要去熟場了。。有熟媽咪或熟朋友預早留好女女就無問題喇。。
我上禮拜六是晚上十點四十分的飛機到香港。。到 CA 是十二點四十五分。。老友留好女。。。無問題呀。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 16:24 發表
這麼晚了就一定要去熟場了。。有熟媽咪或熟朋友預早留好女女就無問題喇。。
我上禮拜六是晚上十點四十分的飛機到香港。。到 CA 是十二點四十五分。。老友留好女。。。無問題呀。。
但深圳一線大場玩法同東莞。。好唔一樣。。。。
下次我見你講單我之前係深圳0既奇遇你聽喇。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-11 16:36 發表
但深圳一線大場玩法同東莞。。好唔一樣。。。。
下次我見你講單我之前係深圳0既奇遇你聽喇。。。
好的。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-3-11 07:41 發表
我同大老闆出去食飯, 佢去的地方都無價錢牌, 只有菜名, 買單只係簽個名, 這種就是"價錢無拘"啦

nzman 兄弟, 我唔係吋你, 相信你個性唔錯, 希望你玩得開心啦

无紧要,沟通不到.或者我讲话太寸吧.
小弟虽然不算穷人,却没到亿亿境界.
令你误会了.

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-11 07:31 發表
哇, 兄台, 我原本都只是看看便算... 你都真的是大款...

你知道呢度有多少觀眾嗎, 你PAY酒钱, 所有觀眾一起來的話, 你係"李霍楊劉郭"都頭痛...
小弟不是大款.小弟广州那个死党才是真大款,他是富力地产的大股东之一.
不过小弟喜欢和朋友一起开心,开心无价嘛.

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2008-3-11 08:15 發表

果間系佳零娜商場後邊的友誼商場裡,

這場一定有女女食到!好少見女女話吾出街!
I SEE!
我知道边间了.多谢.

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 08:24 發表
小弟从来都没在深圳玩过
所以没有熟MAMI
小弟是8点50的国泰到香港.

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-11 12:07 AM 發表

小弟和朋友都不是香港人,没有在香港玩的经验.而且第2日中午就要飞贵阳.
所以香港的K场就不能满足条件了.
请问C兄,天上人间/英皇的 ...
唔識都請飲酒,点會計較5-15-20或5-15-25個幾佰蚊呀

俗語有話"千金難買心头好",好日都唔返尼玩,未洗多少少囉.....

如果我有个朋友係富力地產股東,包起个場玩都得啦,

要問價就唔係大款啦!!!!!!!

.....

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-11 16:49 發表

小弟从来都没在深圳玩过
所以没有熟MAMI
小弟是8点50的国泰到香港.
這麼晚到。又沒熟地方熟媽咪。。我看你去SAUNA算了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 13:42 發表

原帖由 nzman 於 2008-3-11 16:49 發表
小弟从来都没在深圳玩过
所以没有熟MAMI
小弟是8点50的国泰到香港

這麼晚到。又沒熟地方熟媽咪。。我看你去SAUNA算了。。
還好啦,如果快23點的華航那才晚! 看你的樣子不像是可以在向西玩的人.而且也沒在深圳玩過
到cp最快也要11點多了,除非有先留或是剛好有下台的,不然應該是不用想去k了.
你大概也不想摳FL或雞頭,也只有sauna了!你可以去sauna叫雙飛呀

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-3-11 12:36 發表

唔識都請飲酒,点會計較5-15-20或5-15-25個幾佰蚊呀

俗語有話"千金難買心头好",好日都唔返尼玩,未洗多少少囉.....

如果我有个朋友係富力地產股東,包起个場 ...
嘿嘿,小弟不太在乎一万几千,不过更不喜欢做水鱼,人第通常给几多我就给几多.亦都没话过自己是大款.
我有好朋友是大款,不代表人地没时间我都可以夹硬叫他来陪我,更不代表我就可以黏饮黏食去占便宜.
做朋友必须精神上是平等的.想占便宜本身就低人一等了,仲做什么好朋友/死党?
整天看人家有钱就想黏饮黏食,当人地有钱人傻的啊?

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 kuman 於 2008-3-11 16:33 發表

還好啦,如果快23點的華航那才晚! 看你的樣子不像是可以在向西玩的人.而且也沒在深圳玩過
到cp最快也要11點多了,除非有先留或是剛好有下台的,不然應該是不用想去k了.
你大概也不想摳FL或雞頭,也只有sauna了! ...
sauna是最后选择了.希望在夜总会可以撞到好的了.没有的话,就不带女出街,我和朋友去sauna.

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-11 06:22 PM 發表

嘿嘿,小弟不太在乎一万几千,不过更不喜欢做水鱼,人第通常给几多我就给几多.亦都没话过自己是大款.
我有好朋友是大款,不代表人地没时间我都 ...
你有失憶呀!!!!边个話至紧要K女正,价钱无拘'

边个話請人飲酒(三唔識七),

边个話小弟广州那个死党才是真大款,他是富力地产的大股东之一.

如果不太在乎一万几千,就更加唔好在乎比多个幾佰蚊,

我地救國多年,都成日做水鱼啦....

做水鱼都耍有條件架....你話做就做呀.......

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-3-12 14:02 發表

你有失憶呀!!!!边个話至紧要K女正,价钱无拘'

边个話請人飲酒(三唔識七),

边个話小弟广州那个死党才是真大款,他是富力地产 ...
你都十妄!
我话"至紧要K女正,价钱无拘",是指女女价格几多钱都不是很问题,不是话"女女正,但是通常2000一晚,轮到我就3000",我不想做水鱼,你想做你做了!

我的钱要使个明白,你中意被人斩你就去啦!
一万几千是我清楚点使,愿意使,就无所谓.
几百元我不清楚点使,不愿意使的,我就不甘心.

我请人饮酒,明显就是前面几个回答我的C兄,难道你这样的人无情白事冲上来我就请你啊?

富力地产的大股东之一,你不识看啊!
之一,一定是果两个上报纸的大老板么?你中学的语文老师真是要打屁股,居然教出你这样的学生.

你这样的人这么寸,还敢上大陆玩,没被人打你真是中六合彩啦.

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-13 09:21 發表

你都十妄!
我话"至紧要K女正,价钱无拘",是指女女价格几多钱都不是很问题,不是话"女女正,但是通常2000一晚,轮到我就3000",我不想做 ...
拗還抝,傾還傾,
又"擦頭"又蠢又口臭咁,
變左人身攻擊就唔好啦!

引用:
原帖由 anakin 於 2008-3-13 01:54 發表

拗還抝,傾還傾,
又"擦頭"又蠢又口臭咁,
變左人身攻擊就唔好啦!
OK,改少少.

引用:
原帖由 nzman 於 2008-3-12 06:21 PM 發表

你都十妄!
我话"至紧要K女正,价钱无拘",是指女女价格几多钱都不是很问题,不是话"女女正,但是通常2000一晚,轮到我就3000",我不想做 ...
洗セ敢慶呀!!!!遊戲文章姊......

小弟80年上廣州救国,至現在每星期上深圳,東莞3-4次,

令C兄失望,未比人打過.......

到至為止,唔再覆la......

....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。