推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

同志們~今天~~ “精” 英同盟會 ! 正式成立啦 !!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 11:22 發表
This time I want Sichuan gal double!
如果triple會唔會有點過份呢? 雖然食唔晒, 但當做善事都唔錯!!??

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 11:26 發表

如果triple會唔會有點過份呢? 雖然食唔晒, 但當做善事都唔錯!!??
我驚揀咁多唔夠分!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 11:20 發表
又可以一齊北伐兼吹水喇, 好!! 比個五黎,

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 11:22 發表

This time I want Sichuan gal double!
又double 你真係好精力.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 11:28 發表

我驚揀咁多唔夠分!
開間三連房law. 叫哂D四川囡囡係個廳度, 咁我地分別可以係牀,廁所,廳度做. 做得幾多得幾多law.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-5-13 11:39 發表

開間三連房law. 叫哂D四川囡囡係個廳度, 咁我地分別可以係牀,廁所,廳度做. 做得幾多得幾多law.
Good idea..............! 但点計法呢? 按囡計定 Q 計?!!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-5-13 11:35 發表
又double 你真係好精力.
超, 咪比佢嚇親先得呀!! 個重點係每次個量都係咁多, 問題係一條女要晒, 定係兩條女分! 你估係佢龠q x 2呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 11:48 發表

超, 咪比佢嚇親先得呀!! 個重點係每次個量都係咁多, 問題係一條女要晒, 定係兩條女分! 你估係佢龠q x 2呀!!
玩踢爆咁話啦! 唔服就隻揪!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 11:52 發表

玩踢爆咁話啦! 唔服就隻揪!
留番同囡囡群揪把啦.

怎麽沒人理會? 在玩小圈子?!
還說什麼精盟會兄弟~ 呸!

回復 #535 0912 的帖子

小喇叭, 大家鰜蚹j鴾竷都得呀嗎??!! 同盟會成立鴷堛漕穩曮Y剩係講去玩! 仲有, 我地已經講鬫n多好多次, 唔會鰜蚺蓿}討論幾時去玩的問題! 不過, 我地都會好尊重你發表意見幭v利, 請你繼續吧!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 12:33 發表
小喇叭, 大家鰜蚹j鴾竷都得呀嗎??!! 同盟會成立鴷堛漕穩曮Y剩係講去玩! 仲有, 我地已經講鬫n多好多次, 唔會鰜蚺蓿}討論幾時去玩的問題! 不過, 我地都會好尊重你發表意見幭v利, 請你繼續吧!!
他媽的,我何時有討論幾時去玩的問題?!
我係問有無我份去,你可以PM我 約會時間!
係完全沒人理會, 還說什麼精盟會兄弟?!
精盟會的 名單上 也有我的名呀 ~
引用:
原帖由 0912 於 2008-5-9 23:21 發表
引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-26 10:59 發表
各位兄弟 !!!
week-end 又到, 準備出擊 !!!!!!

3.....2....1... gogogo ~~~~~~~~~~~~~~!!!!
有無我份?我又去!!

回復 #537 0912 的帖子

點解你認為冇人PM你, 就等如唔預你呢? 會唔會係根本囓S弟都冇行動呢? 既然你話你都係"精盟會"兄弟, 咁請你拿出做兄弟應有的本份 - 尊重及信任!!

一個對其他兄弟不尊重及不信任的"盟友", 我相信是不容於兄弟們之中的!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 13:02 發表
點解你認為冇人PM你, 就等如唔預你呢? 會唔會係根本囓S弟都冇行動呢? 既然你話你都係"精盟會"兄弟, 咁請你拿出做兄弟應有的本份 - 尊重及信任!!

一個對其他兄弟不尊重及不信任的"盟友",  ...
在說什麼歪理呀?! 懂不懂人家在說什麼呀?!

是在說沒人理會, 沒人回應我呀!!

回復 #539 0912 的帖子

咁你有冇想過點解冇兄弟回應你呢??!!

其他兄弟我唔知, 但可我直接告訴你我唔回應你麰鴞]:
第一, 我自己都要留港消費, 我之前可以點回應你?
第二, 就憑你這樣的態度, 我之後有行動都唔會通知你!!

我個人唔會再作任無謂的回應, 以免影響其他兄弟的視聽!!

長毛兄 ... 小安無燥...
唔會無人理你... !!

你去完番來... 有冇出過 report 先 ?
你如果有出... 我唔相信會冇兄弟入去你個 post 到吹水囉....
呢o的野...係互動架嗎...

況且... 你估我地唔驚架... 係個 forum 到... 都唔知對方係邊個....
佢地吹水吹得咁激烈... 無咩隔膜... 係因為佢地大部份互相見過面....

呢一點... 希望長毛兄你平心靜氣... 好好諗下....
如果你覺得我講既野係錯既.... 見諒見諒.......

to 大家:
多些交換下資料... 咁先有進步既....
千其唔好發火...

今日 send 左個 sms 比 四川女女...
好在佢家人無咩事....
但間屋好似都有些損毀...

係正大城市似乎都 ok...
但係... 係偏僻地方... 災情似乎都幾嚴重...

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-5-13 13:29 發表

你如果有出... 我唔相信會冇兄弟入去你個 post 到吹水囉....

況且... 你估我地唔驚架... 係 ...
1. 根本還沒有任何計劃, 又何來 PM 通知或邀請呢?

2. 每一巴打是有絕對自由作出任何回應的!

3. 友情的建立需要時间的磨煉和互相了解與包容!

來日方长, 機會有的是, 何需計較朝夕??!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-5-13 13:52 發表
今日 send 左個 sms 比 四川女女...
好在佢家人無咩事....
但間屋好似都有些損毀...

係正大城市似乎都 ok...
但係... 係偏僻地方... 災情似乎都幾嚴重...
咁你有乜表示 / 行动呀?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 13:55 發表
... 來日方諢A 機會有的是, 何需計較朝夕 ...
兩句講晒, "與其同^食飯, 不如各自修行!"  "道不同, 不相為謀"

細佬在此話題上就此收筆! 其他話題繼續無妨!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 14:01 發表

兩句講晒, "與其同^食飯, 不如各自修行!"  "道不同, 不相為謀"

細佬在此話題上就此收筆! 其他話題繼續無妨!
Your stand point is noted. To avoid dead air, please open another topic la..........!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 13:16 發表
咁你有冇想過點解冇兄弟回應你呢??!!

其他兄弟我唔知, 但可我直接告訴你我唔回應你麰鴞]:
第一, 我自己都要留港消費, 我可以點回應你?
   又叫人一齊北伐兼吹水喇 ~ 咁矛盾?!
第二, 就憑你這樣的態度, 我有行動都唔會通知你!!
   我怎會有這樣態度,也是你引發的 ~
   首先是你曲解我文中之意,我何時有討論幾時去玩的問題?!
   又說什麼 "一個對其他兄弟不尊重及不信任的"盟友", 我相信是不容於兄弟們之中的! "
   文中充滿敵意!!

我個人唔會再作任無謂的回應, 以免影響其他兄弟的視聽!!
幾個朋友去桑拿按摩,先去按個大堂項目!
只因太疲倦在大堂睡着了,被人遺忘了!!
到埋單時,才來懂叫醒你 ~  這是結伴同遊嗎?!
你又明白當中道理在說什麼嗎?!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-5-13 13:29 發表

況且... 你估我地唔驚架... 係 ...
我是氣在沒人理會 沒回應 ~
其實我並不是需要什麼承諾,大家吹吹水嘛!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 14:04 發表
Your stand point is noted. To avoid dead air, please open another topic la..........!
我等緊隻蜘蛛回覆, 究竟個四川妹係邊個? 點認識? 點解之前冇聽佢提過?

(仲緊張過自己個仔帶女朋友返黎見我!! )

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 14:06 發表

我等緊隻蜘蛛回覆, 究竟個四川妹係邊個? 點認識? 點解之前冇聽佢提過?

(仲緊張過自己個仔帶女朋友返黎見我!! )
Me too...........! I believe his Sichuan chick is in City A!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。