推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

同志們~今天~~ “精” 英同盟會 ! 正式成立啦 !!!

同志們~今天~~ “精” 英同盟會 ! 正式成立啦 !!!

會名: “精” 英同盟會
會旨: 互相交流救國情報, 分享 report. 香港 & 澳門 亦無任歡迎.

入會資格:
- 有一個外號, 方便大家稱呼.
- 曾經參與救國行動, 出過 report.
- 如無救國經驗者, 可申請為臨時會員, 出左 report 之後就會成為正式會員.  

想申請者, 請 pm 我 !

希望大家唔好收埋自己既 exp …
盡量分享 !

現時新入會會員有見面禮:
就係由 深圳 到 常平 火車班次表 !
我親身 confirm 過... 係準既 !!!!
重整理好, 變左做一個 excel file,
方便出發前 print 出, 細細張... 袋係個銀包到 !

會員:

排名不分先後 !!

Jetspermman  
蜘珠俠     
戰役: 澳門, 常平, 珠海, 深圳 (機場)

def_lo
豆腐佬
戰役: 澳門, 常平, 香港, 深圳 星加坡 (細)

icheng609
井底蛙
戰役: 常平 深圳 香港 松樹下的小山崗

麥迪文
matt matt
戰役: 香港, 深圳, 澳門, and 廣州

mac_don_lo
麥當佬
戰役: 常平 方向村 沙咀 澳門

SAM080808
老外
戰役: 常平 長安 深圳

alb

戰役: 澳門 香港

Yuppy
小白龍
戰役: 香港, 珠海, 深圳, 沙灣

目錄:

p.1    post 2   會員 list
p.1    post 6   澳門之回顧 (old report)
p.2    post
p.3    post
p.4    post

留位 待用

稍後會  加野...

留位 待用

稍後會  加野...

先同大家分享下以前澳門既經驗...

不過都好耐下... 大家當係參考下.....
特別係仙記... 質素已經無以前咁好....

一年前既仙記:

又再仙記一遊, 環境無咩點變, 有10 個 8 個 新女, 來左 4 個泰妹 (當晚只見到 2 個…),
質素唔錯 ! 夠高, 長腿, 都幾白 !
其他新來既祖國女女亦唔輸蝕, 紛紛用佢地既 “長江一號” 國產反艦導彈還擊 ! 搶回唔少分數 !   ^_^

新來一位靚仔經理/主任, 叫呀安, 女女叫佢做 “安安” …..佢好怕醜, 好好笑.
女女叫佢安安會面紅 ~~~~~~!!! 笑死 !

因為星期日關係, 女女比較少, 原來佢地多數會擇星期日休息, 又或者扮去洗手間唔選美, 無咁積極. 因相對地星期日會少客, 所以佢地會咁樣.

我無選美, 因為我搵番我既相好, 嘻嘻…. ^_^
但所見大約最少都有 10 幾 20 個女女選美,
仙記既 “一字長蛇陣” 真係令人聞之驚嚇, 見者喪膽 !
因當中一定有你心水, 你既荷包仲唔死 ??  
棄械投降, 快快交出 1000 個大洋啦 !!!
有個肥佬仲玩雙飛..... 我都係仙記第一次見 !

唔怪之得經理們成日引以為榮:
“我地既一字長蛇陣未輸過 !”
果然要相頭, 有相頭, 要大波, 有大波 ~~~!!
有相頭 又有大波 都有唔少 !
搞到本身有相好在傍陪伴既我都要望多兩眼 !!
當然, 亦有質素以下之選, 但屬少數.

上房情形, 以及相好整晚在傍依偎, 唔多講……

臨走既時候係水池有兩個百厭女女,
趁我除褲拿毛巾, 竟然係我後面偷襲我細佬!
從來只有我偷襲佢地, 未試過比人偷襲 !
我當然不甘示弱, 一招 摧心抓 “黑虎偷心”, 然後一記熊抱一擁入懷 !
因為訂左船飛……問完名之後只好放人.
下次再分過勝負 !

總括來講, 仙記仲係有水準, 經理服務亦比上次略有改善, 得閒亦會過去問候下熟客.....
但始終唔夠 social, 對生客太過"見外"......尚有改進空間.
食物比以往快左 ~ !! 10 分鐘一定上到 ! (叫特別野例外.....)

幾個月前既東方:

小弟星期六, 九痕痕.....又去左上個星期日去過既 東方水療 !
諗住搵番上個星期個囡囡開心下....掂知大姨媽冇返......我頂 ....算..........

抖左陣....飲左杯野.....有一位嬌滴滴既女仔行過來....
又係美容師傅......問按唔按手....練唔練腳........但係唔係上次果個長髮靚女.......
諗住打發佢走之際.........
唔望個樣好地地......望下個樣.....咦 ! 幾好 wor !!!
喂喂.....好好好 !!! 按 ~~ 按 ~~~!!!
按邊到 ?? 妳鍾意啦 !!! 好呀 !!! 總之按 !!! ok ???

咁就坐低按啦....一坐低.....另外一個肥肥地既男按腳師父走埋來......
同個美容師傅講: 坐上去按啦 ! 靚仔係熟客來架 !
就係咁.....個靚女就坐左係我張椅既扶手.....
我隻手就放左係佢既滑溜溜既大腿上邊............唔.....幾好 ......唔錯.........
(但當然唔好摸啦....佢講明唔好周圍摸 !!!)
當然我都識做啦......叫埋個肥佬按腳....(加 $125 ...20 分鐘)

呢間野唔知點解.......o的美容師傅清純過o的女女好多 !!!!!!!

好....食完飯......睇下有咩正野.....諗住無咩特別.........
是但擇件做完就走...............一坐低......驚喜就來啦 !!

個女女開始好文靜....搞到我都唔係咁好意思抽水.......
佢見我無咩反應....搵些話題同我講下......捉住我既手傾計......
幾有女友 feel.....跟住開始 tiu 逗下我.....講些笑話.....
再望真些個樣......ok 靚呀.....
身材就幾 fit.....如皮 fu 再滑些就仲正 !!!

入到房.....講下笑......除衣服.........
我以經上下其手........上上下下咁大肆搜略一番.....
再望下佢反應.......佢竟然合埋眼係到享受緊 !!!!!!
diu 呀 ~~~ 喂 !! 而家你出來玩定我出來玩 !???

咁一齊沖涼啦.....但係我又唔安份起來.....
搞到好似我幫佢沖多過佢幫我沖.........!

上到床啦.....佢訓係到......我就心諗不如等我同佢 bm 下......
無錯 ! 係我 bm 佢 !!! 我真係第一次 bm 個女女.....
咁佢就嘻嘻哈哈咁一陣.....話唔係咁玩....等我教你啦 .....
佢反客為主......bm 番我.....咁我細佬當然升旗啦.........
佢仲玩夾腸仔....話好頂住佢.........
咁我二話不說...domdom.....佢就坐落來........
un 左 十下八下.....我見佢咁鬼享受.......頂你呀 ......
一手推佢訓低 !!!!! 佢來不及反應.....唔知咩事.....
問我: 做咩呀 ? 強姦呀 ? 啊 ~~~
我就以經又入左......係咁頂佢......  
頂左 10 分鐘到就真係頂唔順.........玩完..........

有些對話同大家分享下:

女女: (做夾腸仔時) 你細佬頂住我....
我: 係咩....咁快些放佢入去咪唔頂囉....
女女: 咁咪仲頂......

女女: (一野推佢訓低) .....(瞪大雙眼...不明所以) ....  做咩呀 ~~ ??  強姦呀 ?? 啊 ~~~~~~~~~~
我: 係 !! 比你 tiu 起我把火....強姦 !!!
女女:  啊~~啊~~~ 好衰架....啊 ~~~!!

臨走女女送到我入更衣室:
更衣室賓賓: 多謝老闆~~拿齊野未呀 ?
我: 拿齊啦 ~!
女女: (捉住我手) 未呀....未拿齊呀......
我: 齊啦......仲有咩呀 ? 無呀......
女女: 我呢 ?? 你唔拿呀 ??
我: ............ (個賓賓同個濕9經理望撚住我奸笑........)

ps: 個女女識講廣東話 !!!

差些沉沉地.......好在我係美國製造既神盾級驅逐艦.........
頂得住 !!!!!!
但下次點都會再番去搵佢..........

女女數目仲係唔夠........呢次仲少左 2 件.....得 15 個.......
問過個經理幾時再有新女番.....
佢面有難色咁: 就快有....就快有.....一時三刻.....嘻嘻.....比些時間我.....嘻嘻 .......

總括來講....呢間野又再有進步....值得鼓勵 ......!!
如果唔係女少.....以後釘死我係呢場都制........!

相關搜索目錄: 美容 水療 笑話

回復 #6 jetspermman 的帖子

阿蜘蛛大哥, 你都真係好得閒wor, 早知有時間鬗膝q出咁多, 就同井底蛙一齊出征啦!!

我仲有去過深圳開大場及星加坡開細!! 井底蛙去鶣蚴Y松樹下的小山崗, 而唔係ca!!

唔知有無機會同師兄上去常平玩下....

Calling 蜘珠俠 ~~ 小弟個偷食戰役記錄沒有 常平 and 長安. 僅有香港, 深圳, 澳門, and 廣州!

BTW Where is 長安? Is it the 過去的 China 首都?

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 #9 麥迪文 的帖子

古時麊囍w的確係中國麰熙, 但好多年前已經改名為西安! 而家麊囍w係東莞西南面儮ㄕW性都, 即係灡v兄成日叫騃a!!!!!!!

前進 ~~ 前進 ~~~~ 前進 ~ 進 !!!

愛國的炮兵們 !!
衝呀 ~~~!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-10 16:24 發表
前進 ~~ 前進 ~~~~ 前進 ~ 進 !!!

愛國的炮兵們 !!
衝呀 ~~~!!
起來 ~~ 起來~~~~不願~~~~~~~~鹹虫....
愛國的鹹虫們 !!
衝呀 ~~~!!
邊度有骨場,邊度有希望。

各位兄弟 !

小弟有一樣野送比大家做見面禮...
就係由 深圳 到 常平 火車班次表 !

我親身 confirm 過... 係準既 !!!!
重整理好, 變左做一個 excel file,
方便出發前 print 出, 細細張... 袋係個銀包到 !
用完掉左佢... 嘻嘻 ~~!!

想要既兄弟, pm 個 email 比我... 我 send 比各位 !!!
(只限會員...)

有蜘蛛俠如此熱心, 井底蛙一定拾扑!

回復 #14 icheng609 的帖子

喂..... 我都拾扑你出尋日出征鼣孎i呀!! 5d5d!!

十卜各位師兄報告.
聽日可能得閒,正考慮出征,
搵到人陪可能試下北上,如果單拖都係過大海.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-11 09:23 發表
喂..... 我都拾扑你出尋日出征鼣孎i呀!! 5d5d!!
係囉係囉 !!!
快些出個 report...
詳細介紹下 kwan y. 係點玩 ...!!
幾多時間, 價錢... etc...

一定好回復 !!

引用:
原帖由 alb 於 2008-4-11 09:46 發表
十卜各位師兄報告.
過大海... 邊間呀 ?  

我知有個地方... 有條女... 好正... !!
半年之前... 我親眼見過... 真係 ok...!!!
但係比我 friend 擇左...
而家佢已經係果個場既紅牌...

引用:
原帖由 alb 於 2008-4-11 09:46 發表
十卜各位師兄報告.
係 wor...師兄你要自己改番外號 !
快些比我...

回復 #17 jetspermman 的帖子

蜘蛛仔, 你唔係呀!! 井底蛙咪已經出過一兩篇有關ky鼣孎i, 你仲問ky.............................

引用:
原帖由 小狗蘭保IV 於 2008-4-11 10:36 發表
蜘蛛仔, 你唔係呀!! 井底蛙咪已經出過一兩篇有關ky鼣孎i, 你仲問ky.............................
咪係, 我都"mun"井底蛙車邊, 出過兩個回應報告, 你未睇呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-11 09:23 發表
報告已出, 請查看及笑訥...............

十卜“精” 英同盟會
唔知有無機會同師兄們上去玩

引用:
原帖由 1114 於 2008-4-11 10:57 發表
十卜“精” 英同盟會
唔知有無機會同師兄們上去玩
青山常在、 綠水长流! 只要有心,機会當然有喇!

回復 #21 def_lo 的帖子

非常滿意, 不過有一點最唔滿意鼢N係冇我份................!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。