推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[建議] 王風雷傳

王風雷傳

今次應該無邪神無小苦

希望唔會再係火雲邪神III

睇預告似係打東方無敵同金羅漢

我想知......如果暗黑冰火都唔掂

下次係唔係出"極暗黑冰火八重天"OR"終極暗黑冰火八重天"?

此外,在預告中,金羅柚問風雷排老幾.我都想知佢排老幾.......

總之一句!期待王風雷傳~

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-5-4 00:18 發表
今次應該無邪神無小苦

下次係唔係出"極暗黑冰火八重天"OR"終極暗黑冰火八重天"?

此外 ...
唉﹐上次金鵬贖佢老豆都用左二十億﹐呢次風雷如果唔掂落單o既話小虎唔搵多個小靈睇怕都冇錢找數。

回復 #1 亞佳佳 的帖子

廣告的公仔畫得不錯,不知誰是主筆?

相關搜索目錄: 廣告

總比"王小龍傳"好....起碼有得威下......
反而王小龍則練了"捐血救人神功....."

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-5-4 01:05 發表
總比"王小龍傳"好....起碼有得威下......
反而王小龍則練了"捐血救人神功....."
成日捐血,消毒有問題分分鐘有愛滋.......

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-5-5 13:51 發表
我本來想買
不過買左王小龍傳後
驚又一本晒錢
我覺得買本神兵4好過, 今期有點龍虎五世感覺........

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-5-5 23:49 發表

我覺得買本神兵4好過, 今期有點龍虎五世感覺........
神兵4創刊十多期以來,儘管製作水準不俗,但在各個港漫討論區幾乎是沒甚麼討論人氣,故事對讀者的吸引力顯然不如王小龍傳...

我買咗2期神兵就放棄了,對唔住呀福龍

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-5-4 00:18 發表
今次應該無邪神無小苦

此外 ...
希望唔會再係火雲邪神III !!  

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-5-4 02:15 發表
廣告的公仔畫得不錯,不知誰是主筆?
坦白講,王小龍傳真係畫得好差.... 

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-7 09:29 發表

我仲係想知二期內,陳傲雲有乜該殺???

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-7 17:28 發表

放心,應該冇火雲邪神,如果又要出邪神,咁咪即係話聖上孭唔到飛?
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-7 09:28 發表

會唔會係金羅漢I........

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-7 09:29 發表

頭幾期真你幾好睇架~

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-7 17:29 發表

王小龍傳?還是講回主題,看了最新廣告,原來風雷和劍妖的生日只差一天...

王風雷其實可以吸引唔少Fans

應多D發揮, 可以令龍虎門更精彩

引用:
原帖由 王小胖 於 2008-5-19 23:19 發表
應多D發揮, 可以令龍虎門更精彩
是啊,希望風雷等幾位要角在這次前(外)傳裡都有不錯的發揮...

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-5-8 10:15 發表

會唔會係金羅漢I........
最新廣告說蔘幫新主爭霸戰誠邀各路強者參賽:火雲邪神、文殊天尊、蚩尤、老邪神、鐵令公、王小虎、王小龍、石黑龍、老祖宗、東方無敵.(排名不分先後)
金羅漢想和這些猛人爭奪第一男主角,我看是沒這個可能性...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-5-23 01:27 發表

最新廣告說蔘幫新主爭霸戰誠邀各路強者參賽:火雲邪神、文殊天尊、蚩尤、老邪神、鐵令公、王小虎、王小龍、石黑龍、老祖宗、東方無敵.(排名不分先後)
金羅漢想和這些猛人爭奪第一男主角,我看是沒這個可 ...
睇黎劇情都係圍繞蔘幫同白蓮教....

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-23 15:24 發表

王風雷傳由王小龍傳原班人馬操刀...

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-23 07:24 發表

出咁多人????
又出邪神????
唔會變做邪神III下話....
係既話我一定cut書...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-5-23 23:29 發表

出咁多人????
又出邪神????
唔會變做邪神III下話....
係既話我一定cut書...
咁變做邪神2.5囉!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-23 15:24 發表

同火雲邪神.....
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2008-5-23 16:48 發表

咁變做邪神2.5囉!!
咁買唔買好呢???????????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。