推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[建議] 王風雷傳

一架南韓戰機飛到日本的羅剎教總壇, 咁係日本領空飛來飛去, 2個國家吾打仗 ?
而架戰機又可以如入無人之境, 飛到去目的地果下好野 !

中興出品必有爭霸賽, 第一輯就拳王隊制賽, 今次轉番街霸1 on 1.......

九陰+九陽都唔夠個得半桶水九死邪功+兩成穹蒼寶鑑既人打.......

今期專欄說:《王風雷傳II》第一期大約升了兩千書,比預計中少 !

今期又出番火雲邪神

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-10-4 19:49 發表
一架南韓戰機飛到日本的羅剎教總壇, 咁係日本領空飛來飛去, 2個國家吾打仗 ?
而架戰機又可以如入無人之境, 飛到去目的地果下好野 !

中興出品必有爭霸賽, 第一輯就拳王隊制賽, 今次轉番街霸1 ...
睇黎風雷傳真係好唔掂, 勇哥要出黎救亡啦! 勇哥快D練成真.易筋經, 秒殺王小鼠輩!
The Flying Finn

真龍手上果把係曲尺, 何來密林子彈呀 ?

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-10-17 17:23 發表
支曲尺比強奸興老強過, 乜都有可能!

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-10-17 09:23 發表
粒子彈岩岩o係密林手槍度拎出黎(開唔到.)
再放o係曲尺度....
咪係密林子彈囉.:p
其實會唔會係姦興佢連手槍都唔識分.....
密林好似係左輪槍黎喎~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

真龍真的是0架仔
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

強姦興硬係鐘意故弄玄虛,一陣又話黑白達摩傳人決鬥,(又白仇又金羅漢又金鵬0甘)一陣又空我搞個爭霸戰,一陣又王苦海出黎搞搞震,一陣又話阿真龍吾係東方正統,又王苦海個總統阿媽同日本首相夾埋准備做殘白蓮教,仲有個天下無敵條服線,而家又出埋火雲邪神。。。搞搞埋埋0甘多野,你吾覺亂我都覺亂啦。到時吾知點收科果陣一係就草草了事,一係就拖期。唉,你眼高手底就吾好學人搞埋0甘多野啦,冇0甘大個頭就吾好戴0甘大頂帽。

正呀~~~推推推~~

-------書簽---------
SEO
本帖最近評分記錄
  • SIG 金錢 -80 惡意灌水 2009-11-21 18:30
  • SIG 威望 -80 惡意灌水 2009-11-21 18:30
  • SIG 體力 -80 惡意灌水 2009-11-21 18:30
  • 冰河 金錢 -40 惡意灌水 2009-11-19 16:28
  • 冰河 威望 -40 惡意灌水 2009-11-19 16:28
  • 冰河 體力 -40 惡意灌水 2009-11-19 16:28
web design www.semhk.com

姦興,唔該你啦,D人而家個個都出嚟都要踩着部戰機,你係咪白痴架,戰機喎大佬,先前就坦克、飛彈、人造衛星、火戰炮,又成搞拳賽,老黃,唔該你得閒睇下本嘢啦,乜都俾佢攞嚟玩,邪神响正傳度死得咁轟烈,雖然大家都知佢肯定唔死得,但係都唔係咁任佢亂嚟下嘩!

火雲邪神已復出救亡了!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2009-11-20 19:07 發表 姦興,唔該你啦,D人而家個個都出嚟都要踩着部戰機,你係咪白痴架,戰機喎大佬,先前就坦克、飛彈、人造衛星、火戰炮,又成搞拳賽,老黃,唔該你得閒睇下本嘢啦,乜都俾佢攞嚟玩,邪 ...
老黃可能覺得我地成日鬧, 但又成日睇, 本書既銷量應該唔錯, 但老黃要知道, 事實上應該唔少人只係睇免費既, 睇完就一肚火...

愈來愈認同 "姦X" 呢個風濕傳編劇既封號, 睇佢老人家呢幾期既編寫, 即使王小虎用腿功擊敗金鵰, 但 "X興"
監生歸功給 "九陽"; 如果小龍在新龍中練到九陰歸元, 老早就出左九陰降龍大戰九陽五絕既大龍鳯戲碼, 唔會俾 "姦X" 咁在風濕傳中亂糟蹋...

今期我同以前一樣唔駛錢睇黎kill time, 但唔知係咪忍耐程度已到頂, 睇到風濕羅漢果爭女打交果度就唔再睇了, 自問甚少會出現呢種睇到一半唔睇既現像, 但風濕傳令我做到了, 應該以後Kill time都唔會睇風濕了...

係呀,我以前一直都實牙實齒俾真金白銀買書睇,因為我鍾意攞着本書慢慢揭既感覺,就算新龍系列風雷點白痴我都照撐,但係自從姦興話呀金鵬搞完"參幫"拳賽,跟着又再由空我接手主辦"地上最好抽"拳賽,我真係覺得不如將呢14蚊捐俾慈善團體幫助D真係有需要幫助既智障小朋友或者有需要既朋友,而比家下俾一個應該係有輕度弱智既編劇透過風雷黎侮辱自已既智慧好D!所以我由空我開始籌備"地上最好抽"拳賽,我已經再無買而改為上網睇,將果14蚊係風雷出書次日星期六睇下邊個善慈團體賣旗捐左佢好過

12/12撐東華,插姦興

我有個想法可以好公開咁寸爆姦興,睇下有無兄弟支持,就係响12月12日"歡樂滿東華"籌款當晚致電到電視台捐款,可以幾十或者幾百咁捐,捐款人署名係"不看王風雷",我年年都用無名氏捐$500,但今年就打散佢,用"不看王風雷"黎捐$50,捐足10次(都係$500),我就出十次"不看王風雷",如果再有其他兄弟再捐,一晚出得幾百個"不看王風雷"我諗都真係足夠寸爆姦興同充分反映"民意",我睇老黃仲可唔可以當睇唔到,大家點睇!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2009-11-30 19:44 發表
我有個想法可以好公開咁寸爆姦興,睇下有無兄弟支持,就係响12月12日"歡樂滿東華"籌款當晚致電到電視台捐款,可以幾十或者幾百咁捐,捐款人署名係"不看王風雷",我年年都用無名氏捐$500,但今年就打散佢,用"不 ...
不如叫"摺埋風雷傳"會否更直接...................

佢老闆 ! 最後爛到咁佢都寫得出......

引用:
原帖由 冰河 於 2010-6-28 00:07 發表
佢老闆 ! 最後爛到咁佢都寫得出......
估唔到足足半年都冇人討論風雷傳,可想而知本書有幾爛!
如果唔係有甘Sir嗰art,本身都唔知仲有乜好睇.......
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

我都好少會為漫畫編劇而生氣, 呢次真係一絕

可以寫幾十條線, 然後一條都唔埋, 以前玉郎會睇下自己名下既書架,
而家咁放心既, 而阿德以前都有角度架, 唔通果位中興懂迷魂...
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 1# 的帖子

嗯阿  大家都很期待
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2010-7-13 14:34
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2010-7-13 14:34
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2010-7-13 14:34

厲害厲害 好好睇王風雷
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2010-7-15 23:29
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2010-7-15 23:29
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2010-7-15 23:29

好东西 看看啊。
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2010-7-18 19:36
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2010-7-18 19:36
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2010-7-18 19:36

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。