推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

大家好吹水區...

回復 #3249 honeysuger 的帖子

你算金魚呀?????鯉魚啦............

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 17:27 發表
我係金魚...我係金魚....我係金魚
我以後都係金魚....
cos 我要從良 呀...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 17:27 發表
好彩,佢有 1K 墊底。

回復 #3253 COO 的帖子

睇醫生都差唔多.............

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 17:33 發表
睇醫生都差唔多.............
都唔夠啦....

回復 #3255 honeysuger 的帖子

轉街症...........

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 17:36 發表

都唔夠啦....
妳個咩野醫生呀,要過 1K? 鐵打 + 西醫 + 物理治療?

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-14 17:42 發表

妳個咩野醫生呀,要過 1K? 鐵打 + 西醫 + 物理治療?
西醫,因為要照x光呀....

唉……妳真俾撞 x 左了!

呢 d 環境,死人都入 A&E 啦!俾 HK$200就攪惦晒

回復 #3258 honeysuger 的帖子

應該當晚就去睇急症!不過算啦,錢才身外物!

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-14 17:53 發表
唉……妳真俾撞 x 左了!

呢 d 環境,死人都入 A&E 啦!俾 HK$200就攪惦晒

醫生都話驚我會痴呀...
唔好咁話啦....我已經好慘架啦...:'(:'(

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 17:56 發表

醫生都話驚我會痴呀...
唔好咁話啦....我已經好慘架啦...:'(:'(
點會痴呀,聽妳講野都重好有文路,思維敏捷,對答如流,唔講差 d 以為妳係自己個功能組別既才女!

想落,妳個醫生都係姓黃,排等六居多。

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-14 17:59 發表

點會痴呀,聽妳講野都重好有文路,思維敏捷,對答如流,唔講差 d 以為妳係自己個功能組別既才女!

想落,妳個醫生都係姓黃,排等六居多。
我真係痴ga..
邊個淫蕩呀...你好淫蕩..
邊個淫蕩呀....餠主最淫蕩

回復 #3261 honeysuger 的帖子

公司有冇保險架?報公傷囉!

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 18:02 發表
無...呀....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 18:02 發表

我真係痴ga..
邊個淫蕩呀...你好淫蕩..
邊個淫蕩呀....餠主最淫蕩
妳咁講,我會越黎越鐘意妳架!

亦會越黎越想妳痴囉?!

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-14 18:04 發表

妳咁講,我會越黎越鐘意妳架!

亦會越黎越想妳痴囉?!

打打打!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 18:04 發表

無...呀....
問佢拎番,駛怕佢呀,保護不力!

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-14 18:08 發表
打打打!
你寫埋d野佢啦,唔好溝女住!

又打????
我憎死你呀,,
唔準打.....只準鍚鍚...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 18:10 發表

問佢拎番,駛怕佢呀,保護不力!
問公司拎番?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 10:02 發表
邊有nc會幫囡買勞保同MPF架
sauna都無喇, 轉晒做自僱喇, 除左四姨太果間

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-14 18:16 發表

邊有nc會幫囡買勞保同MPF架
sauna都無喇, 轉晒做自僱喇, 除左四姨太果間
係呀...我係老闆泯架...
自己攪生意

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 18:14 發表

問公司拎番?
怕咩?保護不力...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。