推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 10:18 發表

係呀...我係老闆泯架...
自己攪生意
出入口

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-14 18:19 發表

出入口
係呀....but.我間公司清左盤.啦.....我要從良啦..

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 18:19 發表

怕咩?保護不力...........
我怕呀....我係小妹妹泥架..

回復 #3278 honeysuger 的帖子

真係傻左..............

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 18:12 發表

你寫埋d野佢啦,唔好溝女住!
正忙緊寫情人節咭就真。

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 18:12 發表
又打????
我憎死你呀,,
唔準打.....只準鍚鍚...
算啦,呢次唔錫住,妳精神狀態唔多好。

不如……就回番個禮俾妳就就算啦   

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 18:35 發表
真係傻左..............
係呀.....我真係傻左..............

回復 #3282 honeysuger 的帖子

咁你出街裸跑啦............

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 18:58 發表
咁你出街裸跑啦............
你裸先 la.....jj 條條 fing 好過忍 ga...

回復 #3284 honeysuger 的帖子

你對咪咪fing死人tim......

小妹妹,你今日放假咩?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 19:05 發表
你對咪咪fing死人tim......
i like 看你條 jj fing fing...
然後我用像筋彈佢...

引用:
原帖由 lawbakgo 於 2007-2-14 19:15 發表
小妹妹,你今日放假咩?
小妹妹,...................................
我同你條女差唔多大 ga..

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 19:20 發表

小妹妹,...................................
我同你條女差唔多大 ga..
你話心口? 好似你大好多喎

引用:
原帖由 lawbakgo 於 2007-2-14 19:22 發表

你話心口? 好似你大好多喎
心口我大dd 啦..
年紀同你條女咁上下啦...
你咪口花花...因住我爆你大鑊
我同 ar xx好 fd ga..

莊卡住............still here???

回復 #3291 honeysuger 的帖子

仲係度,咩事?8點後要睇電視!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 19:44 發表
仲係度,咩事?8點後要睇電視!
NOTHING.....我只係想對你講一聲......
我...................真...............係..............掛...................住...............XX架...
但你好好人哦..

回復 #3293 honeysuger 的帖子

what is xx????????

好淫咩?
今晚返黎傾!

莊卡住............餠主..

回復 #3295 honeysuger 的帖子

咩事?       ........................

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 23:23 發表
咩事?       ........................
情人節快樂....
越玩越後生下....

頭先講埋嘛!
後生?合法年齡啦,唔想衰11!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 23:31 發表
頭先講埋嘛!
年年25 law...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 23:31 發表
頭先講埋嘛!
牛 頭 唔 答 馬 嘴 ....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。