推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-15 19:53 發表
我有個感覺~~~呢排呢道好熱鬧~唔知係唔係因為唔見左某人呢~.~
有冇人話我知點解熱鬧左咁多!!!!!!
who???????
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-15 21:43 發表

who???????
講得某人就唔會講名啦~笨笨
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-15 21:46 發表

講得某人就唔會講名啦~笨笨
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-15 21:43 發表

who???????

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-15 21:48 發表

哦~你打我~你好啊你~打我~~哼哼:

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-15 21:49 發表

哦~你打我~你好啊你~打我~~哼哼:
:'(
大哥,唔可以咁架....
你快d錫返韻韻先啦...
如果唔係我又唔采你...

morning ALL~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

can't see any photo. why?

我地到左啦~~~~222號房啊~~~~~~~~~~~~~

玩得開心d~~~~~................

I am in  jail~~

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-16 19:19 發表
玩得開心d~~~~~................

I am in  jail~~
what?
what?

jail by myself...........

一個二個,話黎又唔黎,
你地令到糖糖好唔開心,
守諾言既男人果然唔多!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-17 00:21 發表
一個二個,話黎又唔黎,
你地令到糖糖好唔開心,
守諾言既男人果然唔多!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

下....咁最終有幾多人參與呀?
糖糖唔好唔開心啦,錫番妳啦 .

申報:小弟之前已 confirm 15 及 16 號出差,所以唔會到。

Really sorry to learn that

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-17 12:46 發表
申報:小弟之前已 confirm 15 及 16 號出差,所以唔會到。

Really sorry to learn that
我都一早同sugar講左收好夜,唔會到 .
不過我尋日都send左sms比sugar,希望佢玩得開心D,但估唔到會咁樣....

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-17 00:21 發表
一個二個,話黎又唔黎,
你地令到糖糖好唔開心,
我 地 呢 o的 退 休 老 兵 , 有 好 多 難 言 之 隱 o架 , 一 係 唔 出 得 、 或 本 來 得 突 然 變 唔 得 、 或 本 來 唔 得 但 突 然 得 但 又 約 唔 切 人 、 etc. etc. 。 出 得 o既 , 又 想 把 握 機 會 要 盡 玩 盡 興 , 最 好 就 保 証 又 好 玩 + o的 女 索 + 有 得 o卓 + etc. etc. , 我 都 好 明 白 。

我 尋 晚 出 現 , 係 好 多 因 素 o既 結 合 , 例 如 女 友 太 操 勞 要 多 休 息 、 我 第 二 朝 唔 駛 早 起 、 etc. 。 最 緊 要 係 我 心 情 係 100% 收 o左 山 o既 狀 態 , 冇 乜 預 期 , 假 如 見 到 邊 個 兄 弟 就 當 extra , 而 且 我 自 己 鍾 意 唱 o下 歌 。

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-3-17 13:22 發表

我 地 呢 o的 退 休 老 兵 , 有 好 多 難 言 之 隱 o架 , 一 係 唔 出 得 、 或 本 來 得 突 然 變 唔 得 、 或 本 來 唔 得 但 突 然 得 但 又 約 唔 切 人 、 etc. etc. 。 出 得 o既 , 又 想 把 握 機 會 ...
你講既野我都明白
但都要睇下當事人sugar及搞生日會既韻韻的感受喎,諗住有一班人開心玩一晚,但突如其來又唔出現會另人幾咁失望同空歡喜一場呢,如果比著個個係自己又點呢?
所好其實我覺得去就去,唔去就唔去囉,總好過話左到或者睇當日環境先知到唔到.等人地一早有如算囉.
以上純自己意見

今日係我生日,我先祝我自己生日快樂,越來越索~~;
但係我又老左一年啦~~

多謝韻韻你,幫我攪尼個生日會,雖然美中有 D 不足,但我真係真心多謝你,

多謝屈爸爸,送隻我最愛既粉紅色 Hello Kitty 比我,讚我好似"宋慧橋"同埋你欠我一個 Kiss,因為尋晚人人都有錫我,但係你無,同比我錫,連古古都有.

多謝(v尼淫),幫我咁多,更多謝你撐我,不過你真係肥左好鬼多,識你咁耐尋晚你係第一次讚我,話我廋左,話我其實真係好x索,你尋晚攬得我好鬼實,鍚得我好鬼肉緊,

多謝古古你比面,尋晚悶親你真係唔好意思,不過班飛機友真係好鬼衰,話左一定來又唔來,等韻韻訂哂 Room,先話唔來,累到我要嘔$$$出來,不過真係要多謝(v尼淫),同呀托,幫我撐我,等我唔駛嘔$$$$

多謝其他同我慶祝既朋友...尋晚我其實好開心)

回復 #3820 honeysugar 的帖子

sugar 生日快樂,身體健康.
尋日send左sms比妳講左sorry來不到,希望你唔好見怪啦.

to: fuk ,coo
我無嬲你地,因為你地真係有同我講過..

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-17 14:05 發表
sugar 生日快樂,身體健康.
尋日send左sms比妳講左sorry來不到,希望你唔好見怪啦.

遲些出來食飯啦....but 你請

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-17 14:06 發表
to: fuk ,coo
我無嬲你地,因為你地真係有同我講過..
咁就好囉,不過係電話傾計你把聲好好聽

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-17 14:09 發表

咁就好囉,不過係電話傾計你把聲好好聽
我唱歌都好好聽架.. (我係人靚聲甜 架 ma)
(千萬唔好嘔,)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。