推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-13 18:37 發表

:bird::bird::bird:
唔使咁又:bird::bird::bird: ar...

板主蝦細路...

回復 #4101 cfamba1 的帖子

大哥幾時去?.................

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-13 22:51 發表
大哥幾時去?.................
我就來去死

回復 #4103 cfamba1 的帖子

施主,樓蟻都尚且偷生,咩事咁睇唔開?
來吧,CC好多姐姐關心你的!

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-12 23:23 發表

咁我都會用其他方法去..............包容你...
Hello!!!! Sugar..........
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-12 23:23 發表

咁我都會用其他方法去..............包容你...
阿囡你話比爸 b 知,我都唔明 d 人點解咁厚面皮,唔 Q 睬佢都重起度扮 fd?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-16 21:05 發表

阿囡你話比爸 b 知,我都唔明 d 人點解咁厚面皮,唔 Q 睬佢都重起度扮 f
d?
爸B∼∼∼因為佢唔Q係正常人...面皮當然厚Q過樹皮啦....
D網友係咁E講下溝死女排行榜...
佢又真係以為自己係..

又唔知自己個樣...有幾Q似”黃任中”(陳寶蓮個契爺)
樣衰絕對唔係罪過....罪不至死既...
又有邊個想個樣生得咁衰呢...其實我都好可憐佢

但係賤格就係死罪∼∼∼

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-16 23:10 發表

爸B∼∼∼因為佢唔Q係正常人...面皮當然厚Q過樹皮啦....
佢又真係以為自己係..

: ...
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-5-16 23:24 發表

你有無野要補充呢????

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-16 23:32 發表
樣衰真係唔係罪過黎架...
你話係咪....

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-16 23:34 發表

樣衰真係唔係罪過黎架...
你話係咪....
當然,我個樣都唔係罪過啦............

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-16 23:10 發表

佢又真係以為自己係..

樣衰 ...
賤格都唔緊要,頌要加埋口臭tim~
佢都唔知自己其實幾咁唔受人歡迎~

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-16 23:46 發表

當然,我個樣都唔係罪過啦............
但個心靚咪 OK LAW..RIGHT

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-5-16 23:48 發表

賤格都唔緊要,頌要加埋口臭tim~
佢都唔知自己其實幾咁唔受人歡迎~
唔止∼∼唔止..
仲有加埋∼∼體臭

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-16 23:52 發表

但個心靚咪 OK LAW..RIGHT
無情果度死呢............

有陣時真係好唔明,
佢明明在工作上,or呢個虛擬世界上都已經唔受人歡迎,
難聽d就叫做孤立,
點解頌可以咁自己為是呢?

又唔識得守遊戲規則,
頌要吹水唔抹咀,
明明冇野就要作大!!!
點解又唔去做作家丫,做編劇都得啦,
又唔知自己做過既衰野多人知!!!
睇黎佢都係想背棄自己既承諾,
想爛jj ,想一世抬唔起頭做人(某位置)!!!!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-16 23:54 發表

無情果度死呢............
但你∼∼∼唔會對我無情既∼∼∼

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-16 23:56 發表

但你∼∼∼唔會對我無情既∼∼∼

以前有首舊歌叫無情者有情人!好正!

↓↓↓

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!aT ... =3287&next=3262

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

有陣時真係覺得好q煩,
明明大家都留一線,
唔想再去講一d過去左既事,
為佢留半點面子,
只係呢一個人係都要將自己既面抓爛!

做人做到咁,
究竟係為左d咩野,
如果佢係話為左要同呢個世界既人有話題而講,
我韻韻可以係道講一句,呢d朋友要唔要都算!

究竟呢d人值唔值得大家同佢做朋友?
就算一個人幾友善都好,遇到呢d人,都要小心咁去做朋友!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-17 00:01 發表

以前有首舊歌叫無情者有情人!好正!

↓↓↓

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!aT ... &prev=3287& ...
無情者偏是有情人...
無心者偏是有心人....

我話你唔會對我無情係因為你幫我呀...
誤咩會

朋友都係一種~~~友情.. right???

引用:

佢又真係以為自己係..

樣衰 ...
sugar,妳地講緊邊位牙?我唔明既?

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-17 01:36 發表

sugar,妳地講緊邊位牙?我唔明既?
FUK......

我會珍惜你同愛你架....

睇..pm 啦...有好多心底話同你講呀...

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-17 00:37 發表

朋友都係一種~~~友情.. right???

回復 #4124 johncage 的帖子

早晨~~~~~~~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。