推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

大家好吹水區...

大家好吹水區...

我咁開post會唔會比人罵呀...??!
我新黎架...8掛想睇下你d男人中8d咩囡...嘰嘰嘰
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +10 為大家帶來生氣! 2006-8-23 18:25
  • johncage 威望 +10 為大家帶來生氣! 2006-8-23 18:25

其實你地中意香港d囡多定大6果d多架??

我係版主,你可問有關夜總會問題,但你想搵人傾計可到"交友及聊天"區!

在我的思想中,男人只有二種 - 就是"好色"及"极道好色",只要是漂亮的女孩子如果可供食用,香港或大陸的都没所謂

酒色財氣無所不好

大6女仔更係冇香港女仔咁好啦~ 講feel架麻

yes!!

yes!!

引用:
原帖由 老手 於 2006-8-20 01:11 PM 發表
大6女仔更係冇香港女仔咁好啦~ 講feel架麻
但 最 好 都 係 鬼 妹 , 可 ?

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-21 12:19 PM 發表

但 最 好 都 係 鬼 妹 , 可 ?
鬼妹除左波大仲有咩好...=.="""""""
有時我唔明...有d客會唔唱歌,,唔差妹,,,唔飲酒,,,又唔多手...
但問抬果時又唔彈你走...都唔知做咩好...2個人唔出聲係到睇電視...
呢d人其實想點???help...

Keep going, nice topics...

你坐係度唔使做收錢,咁咪幾happy,好多人恨都恨唔到呀!妹

quote]原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-21 07:14 PM 發表

有時我唔明...有d客會唔唱歌,,唔差妹,,,唔飲酒,,,又唔多手...
但問抬果時又唔彈你走...都唔知做咩好...2個人唔出聲係到睇電視...
... [/quote]

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-21 08:37 PM 發表
你坐係度唔使做收錢,咁咪幾happy,好多人恨都恨唔到呀!妹

quote]原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-21 07:14 PM 發表

有時我唔明.. ...
咁又係既...有d客試過訓著教都有tim呀..

回復 #12 陀地靚妹...XD 的帖子

講下你遇過鴭ヱ呀

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-21 08:58 PM 發表
講下你遇過鴭ヱ呀
有試過有個客嗅我d頭髮嗅足幾個字...
有試過有個客睇中我叫我坐佢...但佢拎住個電話傾成個中無聊野...
算唔算怪...???
試過有幾個客都攪野...我同坐我果個講我唔想喎..
佢都比500tips我...仲扮同佢d fd講攪左...攪到我幾唔好意思~~

咁其實你鐘意坐乜野客?

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-21 09:08 PM 發表
咁其實你鐘意坐乜野客?
人人唔同既..我就中意死劈啦...

你好

你返邊間場呀 ?

引用:
原帖由 teryy20052005 於 2006-8-21 09:20 PM 發表
你返邊間場呀 ?
油x地.............

引用:
原帖由 xocatII 於 2006-8-21 08:26 PM 發表
Keep going, nice topics...
死火!靚靚大版主都有興趣!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-21 07:14 PM 發表

...
我第一次,亦都係唯一一次係香港,都係咁,
驚嘛,第一次係咁!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-21 09:05 PM 發表

有試過有個客嗅我d頭髮嗅足幾個字...
有試過有個客睇中我叫我坐佢...但佢拎住個電話傾成個中無聊野...
算唔算怪...???
試過有幾個客都攪野...我同坐我果個講我唔想喎..
佢都比500tips我... ...
呢d怪年中聽唔小!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-21 10:12 PM 發表

我第一次,亦都係唯一一次係香港,都係咁,
驚嘛,第一次係咁!
咁你果次咪曬曬$$囉傻佬~~~~

人地請!
依家過澳門玩唔會再係香港!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-21 10:41 PM 發表
人地請!
依家過澳門玩唔會再係香港!
唔知點解你比我個feel~好似好惡咁...

我惡?
呢度識我既人都知我最鍚囡囡!

黎,俾叔叔鍚下先!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。