推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 11:43 PM 發表

好呀..不過你地唔好對我咁大其望...=.=”
交個朋友o者,唔係睇樣o既,或者當妳見到我果陣,妳會話看誰走得怏看誰好世界都未定.而家大家見唔到,仲有份神秘感.諗落都幾好丫.......不過都希望有緣一見.....

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-26 02:15 AM 發表

你聽日打比我如果我唔聽電話姐係出唔到聲架啦=.=
到時你先sms我啦~
唐突D問句,點樣可以攞到妳電話呢?

引用:
原帖由 JACKY6237 於 2006-8-26 09:21 AM 發表

讀多o的書

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-26 09:57 AM 發表

讀多o的書
唔好意思,小第係第一次登記做會員,咩野都唔識,還望

多多包含....

引用:
原帖由 JACKY6237 於 2006-8-26 10:22 AM 發表

唔好意思,小第係第一次登記做會員,咩野都唔識,還望

多多包含....
歡迎!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-26 10:35 AM 發表

歡迎!
承蒙不棄,請多多指教....

小第真係好少出黎見世面,請兄台射住射住.......

把聲仲係咁差

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-26 02:16 PM 發表
把聲仲係咁差
食多D蕉止咳呀

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-26 02:19 PM 發表

食多D蕉止咳呀
好撚唔開心呀..講野都無人明~~
我同呀媽講野都要講2次~~
公司係咁打黎要我返工~~~
唉...

食左飯未?pilot叔叔錫返

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-26 02:25 PM 發表
食左飯未?pilot叔叔錫返
返工呀一陣~~~出唔到聲..!死人都返~

引用:
原帖由 usnameless 於 2006-8-26 05:28 AM 發表
Hello....
喂....喂....

有冇人呀.....人呀..................人呀......................人呀................................???
打錯...??

又話依庶係夜總會... ??
冇人聽ge...???
...
做咩

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-26 02:36 PM 發表

返工呀一陣~~~出唔到聲..!死人都返~
你同健康鬥氣定同公司鬥氣?

引用:
原帖由 JACKY6237 於 2006-8-26 08:46 AM 發表

交個朋友o者,唔係睇樣o既,或者當妳見到我果陣,妳會話看誰走得怏看誰好世界都未定.而家大家見唔到,仲有份神秘感.諗落都幾好丫.......不過都希望有緣一見.....
好呀

引用:
原帖由 JACKY6237 於 2006-8-26 09:21 AM 發表

pm問我囉..

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-26 02:37 PM 發表

你同健康鬥氣定同公司鬥氣?
同公司鬥氣同自己鬥氣...
真係唔開心呀...足足一星期..
把聲愈黎愈差...又咳又傷風又發燒...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-26 02:40 PM 發表

同公司鬥氣同自己鬥氣...
真係唔開心呀...足足一星期..
把聲愈黎愈差...又咳又傷風又發燒...
為乜唔開心成個禮拜?之前仲好開心咁裝我沖涼架
使唔使幫你把把脈?探探熱?

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-26 02:42 PM 發表

為乜唔開心成個禮拜?之前仲好開心咁裝我沖涼架
病足一星期~~失聲...辛苦...你會唔會開心...???!!!!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-26 02:45 PM 發表

病足一星期~~失聲...辛苦...你會唔會開心...???!!!!
YO,病又飲酒食煙索茄夜訓,華陀都難醫你喎...

hello I'm here!!

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-26 02:47 PM 發表

YO,病又飲酒食煙索茄夜訓,華陀都難醫你喎...
食煙飲酒返工一定會...
夜訓..返工都好難早訓...
索茄就...呢2日既事姐..我之前介左3個月無掂啦...
唉...公司好撚煩呀...日日打黎叫我返工...一早打黎...
都唔當我地d女係人..明知病到咁...仲要一早打黎叫人返工...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-26 02:49 PM 發表

食煙飲酒返工一定會...
夜訓..返工都好難早訓...
索茄就...呢2日既事姐..我之前介左3個月無掂啦...
唉...公司好撚煩呀...日日打黎叫我返工...一早打黎...
都唔當我地d女係人..明知病到咁...仲要一早打黎叫人 ...
你係個度麍黤P,唔call你邊有咁多陀地?

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-26 02:52 PM 發表

你係個度麍黤P,唔call你邊有咁多陀地?
咪玩啦~妖...

係咁架了,大場女多,多一個唔多!

但係細場就得幾個,一有客仲係咁call女咩?冇計!
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-26 02:52 PM 發表

咪玩啦~妖...
你唔紅佢都唔call你la,你無利用價值儭,你想佢call你都幾難

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。