推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-30 02:11 PM 發表
好撚累呀...
做乜咁累呀?

=.=唉~~~~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-30 05:04 PM 發表
=.=唉~~~~~~~
又做乜呀,最來成日唉聲嘆氣.
妳再係咁都冇補於事,積極點做人.依個世界有更多人比你生活得更差,難道他們每天都要生要死嗎?妳咁後生小小苦楚都承膽不來,重點再走咁漫長人生呢.
積極點做人,相信明天會更好.

提不起勁

咩鼓勵說話都講齊,
咁難果關都過到,呢d小問題冇理由過唔到!

點整簽名ar?

控制面板>>>編輯個人資料>>>個人簽名

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-30 07:13 PM 發表
點整簽名ar?
仲未整好個簽名呀
日子過得真係快,銀子好快就冇晒

新一日既開始~開始自己重新黎過~振作起來了~最近發生左好多好多事~好多朋友誤會我~失去左好多好多朋友~但係~我知道~頌有你地既支持~係我最雖要朋友支持果陣~雖然~好多人離棄左我,但我頌有你地~開開心心既韻韻番黎啦~呵呵呵~啜爆你地牙!!!!!!!!!!!!
離開,不應再打搞愛人~對不對???

回復 #1659 chiwanw 的帖子

好!返黎啦!識咁諗就好!呢度好多人支持你!

點解我簽名整唔到圖既

插入去啦!come on baby!
[img][/img]

怪唔之得我唔得原來要插~.~

係咪好興奮呀!有冇高潮?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-10-31 10:23 AM 發表
新一日既開始~開始自己重新黎過~振作起來了~最近發生左好多好多事~好多朋友誤會我~失去左好多好多朋友~但係~我知道~頌有你地既支持~係我最雖要朋友支持果陣~雖然~好多人離棄左我,但我頌有你地~開開心心既韻韻番黎 ...
好野韻韻

回復 #1665 fuk 的帖子

多得你既支持~.~呵呵~啜啜~卜

早晨!好眼瞓!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-1 09:08 AM 發表
早晨!好眼瞓!
尋晚睇波呀~

早晨啊~好眼訓TOO~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-1 10:59 AM 發表
早晨啊~好眼訓TOO~
訓吾著呀?

引用:
原帖由 fuk 於 2006-11-1 10:50 AM 發表

尋晚睇波呀~
yes~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-1 10:59 AM 發表
早晨啊~好眼訓TOO~
去玩?

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-1 11:22 AM 發表

yes~~~
今晚重有歐聯,要捱多晚

回復 #1673 fuk 的帖子

尋晚BACK TO BACK,
今晚可以瞓一陣再起身!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-1 11:41 AM 發表
尋晚BACK TO BACK,
今晚可以瞓一陣再起身!
咁都好D.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。