推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大家好吹水區...

又病左~d天氣~真難搞~.~
離開,不應再打搞愛人~對不對???

poor girl~.~
叔叔抱抱!

病死我啦~.~

睇醫生未?

唔想睇~.~唔想食藥~唔想打針~>~

感冒?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-2 10:39 AM 發表
乜都唔想,咁妳想唔想好喔.
唔好咁細路女啦....

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-2 10:39 AM 發表
最緊要開心!!!

諳諳, 其實你都已經好好架喇, 起碼都仲可以做番自己,
我連想做番自己都唔得, 每日都要戴住個面具做人,
只可以對人歡笑, 講人地o岩聽o既說話, 24小時入面, 我除左訓左覺之外,
個面具都無得離開我塊面...........好辛苦.........
我曾試過反抗, 可惜別人比我強(手段), 加上我心軟, 因此落得如此田地....自作孽, 不可活....

工, 慢慢搵啦, 想多野做又有野學而又唔駛成日坐係公司, 係採購囉
如果唔想成日要出街, 而又想日日忙到出汁, 做船務啦

相關搜索目錄: 採購

睇左啦~.~岩岩~.~唔好惡惡~.~食藥啦我~~天啊~.~

叔叔餵你食~.~

咁惡ga~.~

邊個惡?叔叔錫錫!

回復 #1683 F/Ry 的帖子

我乖乖~.~去左睇~,~唔好打我~呵呵

引用:
原帖由 Loseedog 於 2006-11-2 03:59 PM 發表
諳諳, 其實你都已經好好架喇, 起碼都仲可以做番自己,
我連想做番自己都唔得, 每日都要戴住個面具做人,
只可以對人歡笑, 講人地o岩聽o既說話, 24小時入面, 我除左訓左覺之外,
個面具都無得離開我塊面........ ...
版主你又多個人要輔導啦.

回復 #1690 fuk 的帖子

YAYA~板主gogogogo~!!!食左藥藥好好多~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-3 12:17 PM 發表
咁先乖~

是否因爲這個thread是由女人開始的,就特別多囘應?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-3 12:17 PM 發表
老人家說話你要聽!

引用:
原帖由 fuk 於 2006-11-3 11:23 AM 發表

版主你又多個人要輔導啦.
呢個k屎好惡攪!

引用:
原帖由 Skyline1977 於 2006-11-3 04:54 PM 發表
是否因爲這個thread是由女人開始的,就特別多囘應?
這個嘛!

回復 #1693 Skyline1977 的帖子

我覺得唔係law~.~

回復 #1697 chiwanw 的帖子

我好肯定咁講︰

回復 #1698 johncage 的帖子

關咩事呢~.~咁大定好傾就自然多人講啦~.~
關咩女人事~.~

回復 #1699 chiwanw 的帖子

我由靚妹開post一直睇到依家,
冇miss過,靚妹唔出現就冇人,
好在你出現先多番人入黎!
信我啦!如果你可以既話,
叫多幾個女仔朋友入黎吹下水啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。