推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

大家好吹水區...

yes...........long time no see la...
我而家計劃緊去旅社

好悶..星期日,唔返工...
真係唔知有咩攪

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-7 09:40 PM 發表
好悶..星期日,唔返工...
真係唔知有咩攪
有咩攪;   算吧啦!!!!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-7 06:35 PM 發表
yes...........long time no see la...
我而家計劃緊去旅社
去邊?澳門?

回復 #2454 johncage 的帖子

係啦~有版主做你既男伴游tim啊
離開,不應再打搞愛人~對不對???

回復 #2455 chiwanw 的帖子

好耐冇見你呀?點呀?twins乖唔乖?

回復 #2456 johncage 的帖子

你有靚女陪你玩,我出唔出現都係咁ga啦

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-8 10:14 AM 發表

去邊?澳門?
no..la....我去"北海道"
滑雪浸溫泉....

回復 #2458 honeysuger 的帖子

咁富貴?我又去!做你伴遊!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-9 12:09 AM 發表
咁富貴?我又去!做你伴遊!
好ar.......一齊去ar...
一齊大戰三百回合la....

回復 #2460 honeysuger 的帖子

偷跳過澳門都難,仲話去北海道,我諗要下世!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-9 10:12 AM 發表
Just pass by and say Hi... to what a pity guy..

"我諗要下世" seems too serious...

回復 #2461 johncage 的帖子

HAHA~要交人就係咁ga啦

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-1-9 01:35 PM 發表
HAHA~要交人就係咁ga啦
Don't "inch" him la, he is already so sad

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-9 10:12 AM 發表
一齊去玩下...
話去做野啦...
我好多姊妹都一齊去ga....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 04:45 PM 發表

一齊去玩下...
話去做野啦...
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 04:45 PM 發表

一齊去玩下...
話去做野啦...
咁仲死,實俾你班色中餓女溶左!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-1-9 04:48 PM 發表

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-9 04:51 PM 發表

咁仲死,實俾你班色中餓女溶左!
傻豬泥ga...
我地點會haha..

回復 #2469 honeysuger 的帖子

得一條jj,點應付到,去完以後唔駛用!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-9 05:06 PM 發表
得一條jj,點應付到,去完以後唔駛用!
無人叫你一..............次過食哂....
可以分好.............多次.........
早.........午...........晚..........

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-9 05:10 PM 發表

無人叫你一..............次過食哂....
可以分好.............多次.........
早.........午...........晚..........
來吧....我什麼都應承...
來吧...我什麼都聽命.....

你班淫娃呃青頭仔!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-9 05:13 PM 發表
你班淫娃呃青頭仔!
好衰 ga...咁話人...
我地唔係ha...

回復 #2474 honeysuger 的帖子

我係呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。