推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

4台廣播,今日(june 13) cp水浸

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-16 11:25 發表

, 希望你唔係話七少架車被水浸係very good 啦!!
newbie 都串...........? 有必要咩?!

回復 #26 icheng609 的帖子

我並唔係特登串佢, newbie都要考慮鵀菑v講咩, 你睇埋佢其他post就知佢真係幾九唔搭八!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-6-16 09:38 發表

We really had some very romanic time even it was raining very heavy outside, and everyone was hurrying pushing their vehicles. We were having some fun time both inside the car and outside wit ...
And you can start your adventures again lo... ...think it is good for you...may be good for No. 4 too...

回復 #28 Haidada 的帖子

That means , 7-siu 又會重出江湖吧了!

Oh...天氣真糟..水浸真厲害!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-6-16 09:38 發表

We really had some very romanic time even it was raining very heavy outside, and everyone was hurrying pushing their vehicles. We were having some fun time both inside the car and outside wit ...
你做得0岩.....識得為其他人前途打算.....
每份緣份都有盡時....祗希望有個Happy Ending!!!!

各位師兄大大, 今日開始華南地區又大雨, 唔知常仔有冇水浸? 原本有橋可搭到常仔偷跳, 唔想而家變成搭橋去澗水!! THANKS!!

我都想去見老四啊!天啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-6-17 13:24 發表
我都想去見老四啊!天啊!
甘你放左工咪去睇下佢囉..
又唔洗申請....

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-6-17 13:38 發表

甘你放左工咪去睇下佢囉..
又唔洗申請....
要去就不用等放工喇!我不吃中午飯就是想把手上工作做好。就可以行了!

回復 #35 7-siu 的帖子

一路順風! 麻煩順便睇睇常仔有冇水浸, 七少功德無量!!

回復 #36 def_lo 的帖子

對........! 千萬要單一声常仔实况, 如有必要, 蛙蛙要帶蛙鞋和潛鏡!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-17 14:13 發表
對........! 千萬要單一\常仔bG, 如有必要, 蛙蛙要帶蛙鞋和潛鏡!
Diu, 如有必要都調頭走啦, 仲潛水! 浸Q死你呀! 去搵Ella好過啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 14:15 發表

Diu, 如有必要都調頭走啦, 仲潛水! 浸Q死你呀! 去搵Ella好過啦!!
蛙蛙水性唔錯, 喜歡大水 (尤其是囡囡)!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 14:09 發表
一路順風! 麻煩順便睇睇常仔有冇水浸, 七少功德無量!!
我去水圍吧了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-6-17 14:53 發表

我去水圍吧了!
好很失望...........! 想揾你做天文臺都唔得。

thanks for thanks~~~~~~~~

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-16 10:07 PM 發表
各位師兄大大, 今日開始華南地區又大雨, 唔知常仔有冇水浸? 原本有橋可搭到常仔偷跳, 唔想而家變成搭橋去澗水!! THANKS!!
而家22.00..仲落緊雨,無水浸....明天(星期3)會落大雨,

不過唔洗驚,就箅水浸,有我倍你.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 #43 glucerna 的帖子

大哥, 你陪我偷跳定澗水? 偷跳就無任歡迎, 澗水就.........!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 07:11 AM 發表
大哥, 你陪我偷跳定澗水? 偷跳就無任歡迎, 澗水就.........!
C兄..我羅正牌架.....

澗唔澗水就聽日先知,不過要 澗水就大令樂 la........

回復 #45 glucerna 的帖子

大哥大, 拍硬檔記得單聲, 真係唔想空手而回!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 08:30 AM 發表
大哥大, 拍硬檔記得單聲, 真係唔想空手而回!!
冇計,上到去唔知點單聲(入唔到timway),

不過,睇你去邊喇??唔係全個常平都浸架..

美而登..海霞..康城個便就浸硬......

半島個便就冇浸...不過搵車都好難..

But according to the latest news from the head nurse of the Kwong Wah Hospital, the flooding has gone.......... situation back to normal!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-18 08:37 發表
But according to the latest news from the head nurse of the Kwong Wah Hospital, the flooding has gone.......... situation back to normal!
但聽聞水浸最勁時連火車都埋唔到站, 咁點去呀!! 況且尋日今日都好大水!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。