推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

74 123
發新話題

4台廣播,今日(june 13) cp水浸

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-18 09:06 發表

但聽聞水浸最勁時連火車都埋唔到站, 咁點去呀!!
但据老太監禽晚說, 護士長話一切正常噃!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-18 09:08 發表
但据老太監禽晚說, 護士長話一切正常諢I
最穩陣都係靠d兄弟回報, 話晒人地打開門做生意, 會唔會tum你上去! 到時去到常仔車站先知水浸就扑街啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 06:12 PM 發表

最穩陣都係靠d兄弟回報, 話晒人地打開門做生意, 會唔會tum你上去! 到時去到常仔車站先知水浸就扑街啦!
12.00出發前,會佈告常平有冇水浸....

但下午落大雨就唔敢包,我會住兩晚,如果水浸我都好大鑊...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-6-18 09:21 發表

功德無量!! 祝大家好運!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-6-18 09:21 發表

咁我哋就响一号車廂見啦

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-17 06:53 PM 發表

咁我哋就响一号車廂見啦
咁我哋就"不見不散"(上水站)....

上星期五,水浸到腰,所有火車都誤點,最後班火車去到羅湖,

已經過唔到關,小心呀..

最新情報,常平現在"烏天黑地"奉勸各救國勇士不上為妙...

我要到14.00,收到天气報告,才決定上不上!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-6-18 11:45 發表
最新情報,常平現在"烏天黑地"奉勸各救國勇士不上為妙...

我要到14.00,收到天气報告,才決定上不上!!!
, 咁就扑街喇, 隻青蛙同太監跳緊上去, 希望佢地全身而回啦!!

better no going if you have to report duty at home. very unpredictable. was there some days ago. flooding like hell when i woke up in the morning. chaotic traffic. no one will pick you up to the train station. even getting out of the hotel on foot was difficult. i jumped on a man-powered tricycle and went to new century to take a big bus to wong kong. charged me Y20
messy

[quote]原帖由 messykitkit 於 2008-6-17 08:58 PM 發表
better no going if you have to report duty at home. very unpredictable. was there some days ago. flooding like hell when i woke up in the morning. chaotic traffic. no one will pick you up to the tr ... [/quote

my friends paid 30.00 on friday night...

heavy rain!!!!!!!!!

今日cp水災

條街冇, 囡囡有
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-6-18 23:29 發表
今日cp水災

條街冇, 囡囡有
我。。。dxx!! 比你嚇nun死!! 而家真係十五十六, 都唔知聽日去唔去, 同去邊度好!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-18 23:53 發表

我。。。dxx!! 比你嚇nun死!! 而家真係十五十六, 都唔知聽日去唔去, 同去邊度好!!
ok 架, 早d叫車, 車場有小小水浸, 最好便服上路, 下午大雨時交通都ok, 不過等酒店車時有小小狼狽

相關搜索目錄: 酒店
我係車神

回復 #65 colorbhk 的帖子

大哥係唔係講緊常仔車站? 輕裝上陣有點難度, 要扮返工偷跳, 你估可唔可以話便服日呢?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-19 00:05 發表
大哥係唔係講緊常仔車站? 輕裝上陣有點難度, 要扮返工偷跳, 你估可唔可以話便服日呢?
係呀, 我都係全套軍裝上陣, 而家對鞋都未乾
我係車神

現場報導:

昨午 CP 天氣還可以, 间中有驟雨, 但絕對冇水淹和山泥傾瀉, 安全度 100%。

I am also full gear to CP yesterday... but it is just raining... no flooding...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-6-19 08:51 發表
I am also full gear to CP yesterday... but it is just raining... no flooding...
and the rain was not so heavy............... quite OK la!

遺憾的是既冇豪雨, 又嘗不到豪乳!

To you: 遺憾的是 609 take extra long leave...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

report !! report !!!
quick quick quick !!!!!

Super busy today... Foggie... do you have time to report? and guys like your Chinese report rather my stupid english report... haha...

引用:
原帖由 Retav 於 2008-6-19 10:28 發表
Super busy today... Foggie... do you have time to report? and guys like your Chinese report rather my stupid english report... haha...
1. 我是蛙蛙 (Froggie), 唔係霧霧 (Foggie);

2. Reported already................. but your part is still waiting for you to complete.

74 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。