推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 yuyuau 於 2008-12-17 05:36 發表

Sure, I will do it if I tried 阿賢.   But, I worry try 7H3 again instead of 阿賢, because I am missing 7H3 now.
小心.....小心......沉喎!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-17 06:32 發表

哈哈, 我都係好掛住7H3......
你都要小心......沉喎!

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-12-17 08:09 發表
I have tried 阿賢 her dup skills so good, I will rate her better than 7H3, but 7H3 is more beautiful, RPP is wonderful and made me almost ejaculate, though I didn't really enjoy BM, her attitute is st ...
Did you try her "踩背"?  If not, should try next time.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-17 14:34 發表

我都係, 所以今日又去搵佢.
細節不必談, 總而言之係足堪回味.
今次做到激情處幾乎可以開大, 但知道7H3呢排冇想開大, 我就沒再繼續.
上去前我路經街巿順手買了盒士多啤梨畀佢, 佢好開心, 喂我食左兩粒.
但佢話 ...
你地個個黎緊都買車厘子,咁我要買其他特別的東西先得

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-17 22:34 發表

我都係, 所以今日又去搵佢.
細節不必談, 總而言之係足堪回味.
今次做到激情處幾乎可以開大, 但知道7H3呢排冇想開大, 我就沒再繼續.
上去前我路經街巿順手買了盒士多啤梨畀佢, 佢好開心, 喂我食左兩粒.
但佢話 ...
收到, 師兄~~~

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-18 10:19 發表

你都要小心......沉喎!
我會小心.......
不過真係要小心......佢BM我時真係想同佢開大....是之前沒有USB 給我這feel的....

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-18 03:48 發表

我會小心.......
不過真係要小心......佢BM我時真係想同佢開大....是之前沒有USB 給我這feel的....
每個人都會有自己的心頭好!

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-18 11:48 發表

我會小心.......
佢有feel時先俾開大架,自己把握啦
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-18 10:35 發表

你地個個黎緊都買車厘子,咁我要買其他特別的東西先得
發揮下創意啦
再去既話記住出報告
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-18 16:37 發表

佢有feel時先俾開大架,自己把握啦
師兄, 甘你得左未呀?  

今日試左件新荳荳, 值得推介...

http://forum.timway.com/f/viewth ... &extra=page%3D1

回復 814# 的帖子

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-18 19:28 發表
師兄,咁即係咩意思啊?

引用:
原帖由 wantmakelove 於 2008-12-18 20:22 發表

師兄,咁即係咩意思啊?
即係得左囉
唔出report咁衰架

我唔信。

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-21 21:41 發表
得閒時睇下六網四網,見有心水囡囡就mark低,,積積埋埋一大堆,而家抄晒出來,連埋自己睇廣告/報告的觀感,純屬主觀推測,如果有師兄試過以下囡囡,請上來同大家"分享"(依個詞呢排己被人用得好濫)下經驗,指點一二: ...
天文台道
FION - 在華豐開檔時就留意佢,斯斯文文的女仔feel,有報告話似李X潔,轉過來天文台後約過兩次,都約唔到,還需努力
Fion 去了福樂,易名為 康妮

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 wantmakelove 於 2008-12-19 12:24 發表
我唔信。
I promised her i wont write.....
that's it.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-19 12:33 發表

I promised her i wont write.....
that's it.
即係無啦!

引用:
原帖由 wantmakelove 於 2008-12-19 12:37 發表

即係無啦!  
whatever you like.
integrity is of paramount importance.

7H3 忠實小粉絲

經各 C Hing 推薦, 到訪13K2 2 次, 尋回失去已久之華源ADA/2 part 均有水準之USB, Big thank you . Past 12 months 我已失去USB 之樂趣, 每星期到訪1次, 每況愈下. 直至13K2 出現, 因為有廣告/電話 booking. 各C HING如能PM 其餘3小花電話, 感激流淚

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 fuzzyboy18 於 2008-12-19 09:48 發表
各C HING如能PM 其餘3小花電話, 感激流淚
咁嚴重?唔好喊啦,我俾住其中兩個過你止下咳先 (因我無其中一位)

引用:
原帖由 wantmakelove 於 2008-12-19 04:37 發表

即係無啦!  
點解我的解讀係有呢?

引用:
原帖由 blm 於 2008-12-19 04:25 發表

Fion 去了福樂,易名為 康妮
謝謝報料, 淨係睇相, 又睇唔出!
不過電話係一樣的, 證明係佢.
搬到佐敦, 收費又平左50元, 值得一試啊!
我仲以為佢上左岸囉!

引用:
原帖由 titslover 於 2008-12-17 10:33 發表
Yesterday I went to On Lok (TST) and find a lady just moving in 11A1. Her look is average but just good, Little bit "black". When I check the 14X site and know that she was the one who working at Wah  ...
呢位彤彤之前在華豐7H1, 原本以為她上岸了, 誰知又復出了, 加上原在天文台現在福樂改叫康妮的FION, 兩位預定目標都還在行內, 我不知該高興呢還是悲哀?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-19 20:28 發表

點解我的解讀係有呢?
一看就知無

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。