推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

我想造訪的USB

得閒時睇下六網四網,見有心水囡囡就mark低,,積積埋埋一大堆,而家抄晒出來,連埋自己睇廣告/報告的觀感,純屬主觀推測,如果有師兄試過以下囡囡,請上來同大家"分享"(依個詞呢排己被人用得好濫)下經驗,指點一二:

尖沙咀

天文台道
FION - 在華豐開檔時就留意佢,斯斯文文的女仔feel,有報告話似李X潔,轉過來天文台後約過兩次,都約唔到,還需努力

香檳A
CoCo - 戴眼鏡個張OL feel相好吸引,好有淫在骨子裡Feel.

發利
婷婷(604B)-站在骨床前展示修長美腿個張相好吸引,麥迪文兄為文介紹過,麥兄推介,必屬佳女.(懷念以前個婷婷)
ELLA-個件橙衫好搶眼
銅銅-Johnny Johnny兄的首選,呢排唔見廣告,我唔鐘意做全套,又冇電話,所以都未上去.
YUKI-蛇腰,長腿,一字馬,但Dup + BM 588元,貴D wor,over budget!

佐敦
華豐
彤彤-7樓個個,留意好耐,麥兄又介紹過,廣告冇話可做全套,但麥兄得,重試左七劍(七劍定江山?)可能麥兄有特長,彤彤又獨具慧眼,特準試劍.4樓個個細粒得來又好似要健碩,我都好想試
芳芳-條Bra好有特色,直間條,好似襯緊條床單(也是間條),腰間圍住黃色巾,好少囡囡有咁0既的配搭,多數囡囡鍾意黑色,唔知點解?我就鍾意鮮色,粉紅色.
YUKI-白雪雪,滑Lik Lik個種,粉紅色Bra我之極愛.
SUKI-細細粒好易食,一看就想擒上去個種
KITTY-嬌小玲瓏,清清純純的打扮,0岩晒我,但唔見有骨床,怕係假骨
MANDY-愛田由兄介紹過,"風騷有型,上圍好勁",不可不試,但呢排唔見廣告,希望還在
MAY MAY-嘴型好靚,好笑容,有親切感

福樂
HAPPY-嘴唇極具誘惑性,著衫似鄰居女孩,上址之前個囡囡叫清彤,我都好鍾意,但消失左

油麻地
萬榮
LISA-著粉紅BRA個張主打相迷死我,水蛇腰,身材均勻修長
麗莎-又係粉紅色個套衫夠吸引,個波好大

寶寧A
阿怡-在萬榮時就留意,似隔離少婦,粉紅色打扮係我死穴
MIMI-有師兄報告話似同中環貴婦偷情,值回票價

美蘭
明明-笑起來嘴型好靚,但已不見廣告,唔知係小休或退出

禮基
綺雯-剛剛才見佢廣告,好有偷情師奶feel,夠淫蕩

暫只寫尖佐油三區,其他各區不是太遠就係女唔夠多,眾師兄如有其他推介更好

相關搜索目錄: 廣告 香檳

多謝C亨分享
真係有排試

Thank you C Hing.  I seldom viist USB anymore as (i)  I'm working and living at HK island side; (ii) there are not many good USB nowsday at HK island

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-21 21:41 發表
得閒時睇下六網四網,見有心水囡囡就mark低,,積積埋埋一大堆,而家抄晒出來,連埋自己睇廣告/報告的觀感,純屬主觀推測,如果有師兄試過以下囡囡,請上來同大家"分享"(依個詞呢排己被人用得好濫)下經驗 ...
YUKI-蛇腰,長腿,一字馬,但Dup + BM 588元,貴D wor,over budget!香港

What is the room number for Yuki ?  

Thanks

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 hkmgt 於 2008-6-21 15:50 發表
Thank you C Hing.  I seldom viist USB anymore as (i)  I'm working and living at HK island side; (ii) there are not many good USB nowsday at HK island
我都係住/做在港島, 所以焗住要過海DUP骨, 大約三年前北角一帶都重有好多USB, 但係少下又一間, 少下又一間, 而家冇囉! 得閒寫下D回憶錄, 講講以前的璇宮,銀輝, 美輪等大廈.

而家北角都重有位電話預約的ZOE, 有師兄大推介, 但我記得佢所在的大廈樓下實Q要人登記, 所以遲遲都未上去.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-21 21:41 發表
得閒時睇下六網四網,見有心水囡囡就mark低,,積積埋埋一大堆,而家抄晒出來,連埋自己睇廣告/報告的觀感,純屬主觀推測,如果有師兄試過以下囡囡,請上來同大家"分享"(依個詞呢排己被人用得好濫)下經驗 ...
師兄好利害!!!

剛得知銅銅會於星期三開工,師兄大可去馬!!! 等著睇報告. (銅銅亦可以全套或單做.)

發利Suki 的按摩我曾試, 但在我接觸經驗, 她的電力,媚態及腰力是賣點. 發利我試過的USB都仍是銅銅最正宗, 而Part2 又合我feel.  正!

HB-A Co Co的按摩只屬摩摩程度,力度絕對不足,但賣點和Suki一樣, 斯文OL樣加姣樣,腰幼.

北角Co Co按摩及樣都不錯,掃Pat Pat及小Johnny手藝暫時是我所試最佳 (比我的至愛阿May及銅銅都較正),但曾試過Part2完事後,想抱著囡囡多一會, Co Co竟推開及表示一Q後便要離身.其實所有我欣賞的好服務囡囡都會主動在事後多抱一會溫存!! 自此, 我便沒有再去Co Co那裡.

建議可試北角文蘭樓Maggie,她的按摩功夫不錯, 全套更單做均可.她的服務態度一流,而身材亦很吸引. 此外, Maggie 和銅銅一樣,可能因為主要做按摩,小妹妹敏感度仍強,加上可能本身易動情,所以兩人不時出現忘形叫床的情況 (當然要視乎我及小Johnny當天的狀態了)(此點即為佐敦阿May的強項!!!她雖然樣子絕對小師奶,但媚態及動情情況根本是撻即著,而她在床上的主動及鯉魚咀吸功簡直令人難忘!!! 建議一定要試!!!(Sorry, 阿May會講笑幫你做按摩,其實她既不懂按摩,亦志不在此,她只是借機會抽水,同將閣下咸豬手一輪!!!

引用:
Report Report summary or own experience?

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-23 09:35 發表

師兄好利害!!!

剛得知銅銅會於星期三開工,師兄大可去馬!!! 等著睇報告. (銅銅亦可以全套或單做.)

發利Suki 的按摩我曾試, 但在我接觸經驗, 她的電力,媚態及腰力是賣點. 發利我試過的 ...
謝謝johnnyjohnny師兄的詳細回應!

文瀾樓的Maggie我舊年試過A餐, dup確實係唔錯, 不過個樣就唔係我鍾意個款. 文瀾樓近來多左好多囡囡, 唔知師兄有冇試過? 你提個位北角Coco係邊度ga? 咁掃興!

至於阿May, 我在兩年前試過, 真係冇得彈, 但當時自己唔係咁識寫報告, 而阿May太正, 正到你唔知點落筆. 記得入閘後就掛著同佢傾閒偈, 問佢呢排讀乜書, 佢話讀季羡林, 嚇我一跳, 又肅然起敬, 傾下傾下, 都有十幾分鐘, 心諗咁傾落去都唔夠鐘做正經0野(或者應該講唔正經0野), 才有點唔好意思同阿May講: "我地係咪該除衫啦?”

跟住D野我就唔講啦, 至於冇再搵佢, 一來我唔做全套, 二來係唔係太就腳, 三來自己花心, 掛住試新骨, 不過經你提一提都係時候再去搵阿may傾下D人文地理文學歷史兼人體藝術等等啦!

銅銅久休復出, 我諗搵佢條人龍會排到天星碼頭, 有排等! 不過師兄咁強力推介,點都要試試的啦! By the way, 方唔方便pm佢的聯絡電話我呢?

記得師兄都推介過北角ZOE, 以相頭來睇, 佢應該我鍾意個Style, 我記得佢係在馬寶道華X大廈, 曾經PASS過該大廈, 上去好似要登記, 幾麻煩, 不知師兄的經驗如何?

對不起,北角Co Co該名字是錯的, 我曾修正, 但想貫徹的一直的做法, 我不希望斷人衣食, 所以錯有錯著,就讓此事罷休.

而由於銅銅她一直堅持她的電話由她自己給人客, 所以無法私下知會.對不起! 請自己去馬後再問銅銅吧!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-23 14:19 發表

我都係住/做在港島, 所以焗住要過海DUP骨, 大約三年前北角一帶都重有好多USB, 但係少下又一間, 少下又一間, 而家冇囉! 得閒寫下D回憶錄, 講講以前的璇宮,銀輝, 美輪等大廈.

而家北角都重有位電話預約的ZOE ...
Thanks C Hing.  You definitely visited Amy (婷婷) at that time. Not sure if she retired or worked in other area

回復 #8 Im99917 的帖子

Johnny,

I think I know which one you were talking about.

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-23 16:25 發表
對不起,北角Co Co該名字是錯的, 我曾修正, 但想貫徹的一直的做法, 我不希望斷人衣食, 所以錯有錯著,就讓此事罷休.

而由於銅銅她一直堅持她的電話由她自己給人客, 所以無法私下知會.對不起!:wav ...
理解! 就算三顧香閏都要去試一試銅銅!

引用:
原帖由 kenhk168 於 2008-6-24 01:12 發表
Johnny,

I think I know which one you were talking about.
我諗我都估到...

心照不宣...

引用:
原帖由 hkmgt 於 2008-6-23 17:22 發表

Thanks C Hing.  You definitely visited Amy (婷婷) at that time. Not sure if she retired or worked in other area
師兄, 你講的係咪在銀輝叫Amy, 在美輪叫婷婷(還曾叫過Ada)的個位? 上海人, 手勢唔錯, 在銀輝佢重算嬌小鈴瓏, 到左美輝大鰲X個碼, 我都認佢唔到. 但肥得來好好睇, 美輪6Q3重有位晶晶, 又係好有富態的上海女人, 動起情上來全身打震, 好頂癮! 唔知而家去左邊? 不過以佢地的年紀好同後生妹爭都有D難度, 唯有在手勢和態度上面補足. 但如果佢地重係行內(希望唔駛啦), 我都想搵佢地.

早前試了香賓b座的7字樓B3室
Flora骨技不錯加上part 2 好有女友feel
都是不錯的選擇

久久兄攪錯 ~~我試7樓個彤彤係香檳 B !不是華豐呀. 華豐 so far 試過一次 10/F Kitty. But she had moved to 香檳 B long time ago and now disappeared.

我D report最唔中肯喇, 可參考, 最好上去自己親自睇一睇, 不可儘信!

相關搜索目錄: 香檳
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

在荃灣卓明試過件湘女miki
都不錯
侍浴 有招呼車底
part 2 時很肉緊..攬都實一實.....
幾好feel 假.....

引用:
原帖由 pb716 於 2008-6-24 04:18 發表
在荃灣卓明試過件湘女miki
都不錯
侍浴 有招呼車底
part 2 時很肉緊..攬都實一實.....
幾好feel 假.....
嗯, 版主似乎知我品味,  推荐兩件都係好修長的身材, 0晒岩feel!

But, Flora冇寫Dup+HJ or BM how much?

淨係睇佢D相, 我都有衝動!

卓明樓遠左D, 但都要MARK低, 去開荃灣就去試一試!

多謝!

hi sorry im new here, can someone tell me what USB is?

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-24 04:14 發表
久久兄攪錯 ~~我試7樓個彤彤係香檳 B !不是華豐呀. 華豐 so far 試過一次 10/F Kitty. But she had moved to 香檳 B long time ago and now disappeared.

我D report最唔中肯喇, 可參考, 最好上去自己親自睇 ...
麥兄, 鎖你鎖你! 我淨係掛住彤彤, 竟然冇仔細分清係邊個彤彤, "久久搞一次"今次變成"戇鳩鳩搞錯"!

麥兄之報告我一向奉為指路明燈, 不過香B彤彤居然受得到你七劍, 小弟就無謂前往獻醜, 展示自己個把鏽劍啦!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-24 09:41 發表

理解! 就算三顧香閏都要去試一試銅銅!
據知銅銅因事可能至月底才可能再返工.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-24 22:54 發表

麥兄, 鎖你鎖你! 我淨係掛住彤彤, 竟然冇仔細分清係邊個彤彤, "久久搞一次"今次變成"戇鳩鳩搞錯"!

麥兄之報告我一向奉為指路明燈, 不過香B彤彤居然受得到你七劍, 小弟就無謂前往獻醜, ...
同意!!! Mat Mat 太厲害啦啦! 但係, Mat Mat介紹彤彤好吸引, 我又想去試吓!!!

唔!:bird:我會去試, 但只要我唔寫番錬劍過程同結果,咁咪無人知我唔夠Mat哥咁勁!!!
唓! 你哋班嘢咪同我一樣怕咗阿Mat嗰七劍我認衰仔㗎!!! 不過我衰哀地都試過一日係不同埸地嬴過四個女劍手㗎! 不過如果我可以同彤彤來個八劍九劍,我一定會在此寫勁個報告!!!哈哈哈!!!

回復 #22 johnnyjohnny 的帖子

If I want to visit an USB this evening, any suggestion?

Mr. JohnnyJohnny, can you please tell me if 發利Suki still working?
If yes, I would like to know if she is still working in 發利 and which room?

Thanks alot!!
引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-23 17:35 發表

師兄好利害!!!

發利Suki 的按摩我曾試, 但在我接觸經驗, 她的電力,媚態及腰力是賣點. 發利我試過的 ...

引用:
原帖由 kenhk168 於 2008-6-25 13:01 發表
If I want to visit an USB this evening, any suggestion?
尖沙咀加連威老道玲瓏
北角文蘭樓Maggie
尖沙咀香檳A (很多個也不錯,特別推介Cat,按摩老手.)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。