推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-12 22:18 發表

加敏係一流高手, 鍾意dup骨就應一試, 但HJ手術就麻麻了.
係ar,我有時直頭唔駛佢hj,寧願按多陣好過~
亦正亦邪

本來想搵阿賢,請按鐘牌但按鐘無人應門
試左天文台6-8唐二樓10室長髮美女一名(門外有中英日文簡介)
樣貌身材甚佳開價$380dup+hj
(入到裡面見佢餐牌標價380/480/600)
見我想走自動減至$350
按落吓吓中穴位但完全無出力
似乎係有相當真功夫
但係呢種場合唔需要落力
敷衍吓你就收錢
和上次彌敦道子晴同一類型
(子晴有少少唔同,子晴有出力但係以極速響晒成條大陣+啪哂手腳就想當dup完去part2)
hj超快頻率只求你快出完全無heart去let you enjoy
全程50mins.
其餘無甚可記........

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-3-14 23:27 發表
試左天文台6-8唐二樓10室長髮美女一名(門外有中英日文簡介)
按落吓吓中 ...
多謝跌錢report,但其實去阿賢依d 名技師最好book定,walk 99%無運行。

亦正亦邪

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-3-14 15:27 發表
按落燿鴾 ...
esm兄冒險試骨, 試到假骨, 深表同情.
天文台好多呢d不知所謂的囡囡, 我今年第一骨就係天文台中招, 條女未必唔識dup, 但就唔肯出力, 更加唔肯dup耐d, 除阿賢, 加敏, 婷婷(2-4號6室)外, 其他新面孔都要慎之再慎, 莫胡亂入閘!

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-15 20:02 發表

天文台好多呢d不知所謂的囡囡, 我今年第一骨就係天文台中招, 條女未必唔識dup, 但就唔肯出力, 更加唔肯dup耐d, 除阿賢, 加敏, 婷婷(2-4號6室)外, 其他新面孔都要慎之再慎,  ...
知唔知加敏係咪無做啦?
我搵左佢成個月都無人聽。
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-15 17:36 發表
知唔知加敏係咪無做啦?
我搵左佢成個月都無人聽。
有AD有電話, 但你搵唔到佢
會唔會佢Blacklist左你呀???
但照計kakaol師兄對囡囡一向溫文體貼
冇可能啊
發個短訊試下啦

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-16 20:10 發表

有AD有電話, 但你搵唔到佢
會唔會佢Blacklist左你呀???
但照計kakaol師兄對囡囡一向溫文體貼
冇可能啊
發個短訊試下啦
唔係呀,我就係打佢電話,但佢係直頭無開到
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-16 20:34 發表
唔係呀,我就係打佢電話,但佢係直頭無開到
所以話要發個短訊畀佢囉, 冇回音就真係冇符啦!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-1-10 15:23 發表
得知我鮆eport為ivy帶來麻煩
首先要在此向ivy道歉

我上去前冇留意ivy在4台奰\牌係無全套
直到有師兄pm我問起
我睇番至知
開門問價ivy開380
我以為係淨做價
我一心去試骨
就問ivy ...
ericsaintmartin兄, 日前看ad, 發現鳳鳴Ivy已經有了全套提供, Ivy在有全套沒全套之間都反覆了好幾次, 記得在天文台是沒有的, 在觀塘和荃灣是有的, 而家又從冇到有, 唔知係乜原因? 會唔會係太多師兄要求, 不勝其煩, 橫掂做過, 就做埋囉!
其實以ivy的條件, 我諗好多師兄係好想同佢做全套的, 佢有一條42吋長腿, 唔做有d暴殄天物!
有師兄上去, 不妨問問佢點解又提供全套. 我就對佢隔離的yuki興趣大d, 都好耐冇搵佢囉!

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-18 08:45 發表

ericsaintmartin兄, 日前看ad, 發現鳳鳴Ivy已經有了全套提供, Ivy在有全套沒全套之間都反覆了好幾次, 記得在天文台是沒有的, 在觀塘和荃灣是有的, 而家有從冇到有, 唔知係乜原因? 會唔會係太多師兄要求, 不勝其煩 ...
我有fd之前已經試過佢全套
我諗佢唔係加敏果種100%拒絕,只係最初想保留最終決定權,想簡客人黎做。
正如禮基jojo既全套價錢都好浮動,$300-$700不等。
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-18 07:01 發表

我諗佢唔係加敏果種100%拒絕,只係最初想保留最終決定權,想簡客人黎做。
正如禮基jojo既全套價錢都好浮動,$300-$700不等。
啊, 700? 酒店女價錢? 有乜炾筏n咁高啊?

相關搜索目錄: 酒店

4網有剛發佈的加敏最新報告, kakaol可過去望下.

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-18 07:01 發表

試過佢全套, 感覺如何? 值唔值得翻食回味?
評價下.

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-15 20:02 發表

天文台好多呢d不知所謂的囡囡, 我今年第一骨就係天文台中招, 條女未必唔識dup, 但就唔肯出力, 更加唔肯dup耐d, 除阿賢, 加敏, 婷婷(2-4號6室)外, 其他新面孔都要慎之再慎,  ...
其實我唔介意假骨
我介意嘅係服務態度
佢明明識dup點解唔dup好啲
都係要幫客打jj俾人摸點解唔俾客享受好啲有多啲樂趣
硬係要求求其打你出黎
唔需要付出多好多啫

約半年前都係o係天文台試左個假骨"Albee"
無任何不滿意之餘仲回味無窮
骨雖然係假
但係青春魅力滿瀉嘅身體
真誠嘅服務態度和200%嘅GF feel就一啲都無得假
(Albee嘅GF feel仲勁過7H3婷婷
後生靚女我都唔預有侍浴
自己除衫入沖涼房
點知沖沖吓Albee已經TEO o係後面一嘢抱住我跟住幫我沖
一路dup一路傾計仲好似BF/GF咁調情
爽到震真係幾乎沉船)
最慘係仲未有機會番食已經有兄弟通報佢已經走左
真係嘥料

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-18 17:06 發表

試過佢全套, 感覺如何? 值唔值得翻食回味?
評價下.
我見過人講咋,我極少開大架。
亦正亦邪

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-3-18 09:50 發表

其實我唔介意假骨
我介意麉Y服務態度
佢明明識dup點解唔dup好
都係要幫客打jj俾人摸點解唔俾客享受好囍釵h虃祧
硬係要求求其打你出黎
唔需要付出多好多

約半年前都 ...
我對你提起個Albee都好有興趣, 都係好可惜佢快速消失, 如果唔係, 練好小小骨技, 分分鐘係第二個7h3!

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-18 23:08 發表

我對你提起個Albee都好有興趣, 都係好可惜佢快速消失, 如果唔係, 練好小小骨技, 分分鐘係第二個7h3!
尋日我嘗試pm另一位師兄嘅albee報告俾Im99917師兄你
唔知點解總係send唔到
因為我覺得Im99917師兄會對佢有興趣
下午我會再試send唔send到

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-3-19 00:43 發表

尋日我嘗試pm另一位師兄駾lbee報告俾Im99917師兄你
唔知點解總係send唔到
因為我覺得Im99917師兄會對佢有興趣
下午我會再試send唔send到
ericsaintmartin兄咁有我心, 無限感激!
但而家albee芳何處, 睇左報告咪更加惆悵?
不過我都好想睇, 再次多謝!

想問一問無淚兄一個問題:

你評論囡囡的身材好喜歡用單骨人(如喜利Suki)雙骨人(如樂道YY), 我唔識乜洢Y單骨人?乜係雙骨人?

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-19 20:57 發表
想問一問無淚兄一個問題:

你評論囡囡的身材好喜歡用單骨人(如喜利Suki)雙骨人(如樂道YY), 我唔識乜洢Y單骨人?乜係雙骨人?
單骨人可能係指細細粒果d。
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-18 23:08 發表

想問吓而家7h3個位置係邊,聽到咁多師兄之前啲report真係好想試吓!

回師兄, 日前再試yuki, 有幸看見ivy外觀, 十分吸引. 但未有機會試其骨技.
我給 yuki 95分, 她無論身形, 骨技, part 2, 態度我會給好滿分. 當天不用三分鐘就版她KO了. 但FEEL 到她RADIO 功力.
面相是比較弱一環, 只是順眼, 但態度極佳, 足以補回失分.

引用:
原帖由 gooddog 於 2010-3-20 11:39 發表
回師兄, 日前再試yuki, 有幸看見ivy外觀, 十分吸引. 但未有機會試其骨技.
我給 yuki 95分, 她無論身形, 骨技, part 2, 態度我會給好滿分. 當天不用三分鐘就版她KO了. 但FEEL 到她RADIO 功力.
面相是比較弱一環, 只 ...
你講0既係鳳嗚大廈的yuki同ivy吧?
ivy的骨技係唔錯的, 既然係外觀吸引你, 咁就等你dup+全套之報告.
yuki真係好唔錯, ching畀佢95分我很贊成, 我係喜利試過佢到而家都念念不忘.

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-18 15:08 發表
4網有剛發佈的加敏最新報告, kakaol可過去望下.
原來仲係無開電話。
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-20 12:39 發表

你講0既係鳳嗚大廈的yuki同ivy吧?
ivy的骨技係唔錯的, 既然係外觀吸引你, 咁就等你dup+全套之報告.
yuki真係好唔錯, ching畀佢95分我很贊成, 我係喜利試過佢到而家都念念不忘.
請問 c hing 此 Yuki是不是以前喜利A座那位呢?
請問有沒有相關資料可提供? 唔該!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。