推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

“精”盟會 蜘蛛俠之 – 恆記精子銀行 雙妹: 溫柔 調皮 拍住上 !

喂喂喂 ~~!! 大哥 !!!
千萬唔好咁做...!! 死人架....   >_<   

不過下次兄弟出來.... 比大家睇下.... 又無妨既...
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

回復 126# 的帖子

十萬个放心 ..........................

The evidence is for JM brothers' eyes only.................... and I have not yet got them ready.
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

should we issue a report for yesterday's action ?
as seems everything is normal... nothing special...
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

回復 128# 的帖子

Perhaps just a few line in this thread will do. I don't think it justifies a new report on yesterday's event.
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

Yes... only if we explore a new place or some super fun in old place... otherwise... a few line definitely ok...

BUT... I definitely want to look at the evidence Froggie got...

*** Dam super tired today...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-16 11:46 發表
Perhaps just a few line in this thread will do. I don't think it justifies a new report on yesterday's event.
But I've been looking forward to seeing your last week's report for a long long time!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 131# 的帖子

Let me see............ I have to attend a physiotherapist treatment on my elbow in an hour's time............... no time for any report today. What about by the end of tomorrow?

回復 132# 的帖子

叫咗你幾十歲人搖船要小心啲啦,你又唔聽喇!嗱,攪到要去做物理治療喇,咁作賤自己為咩呢?? 
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 133# 的帖子

"坐進干多拉猛咁搖, 有个"拍乸" 真嬌俏.............."

在此情况下, 动作過火是免不了的。

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-16 14:21 發表
"坐進干多拉猛咁搖, 有个"拍乸" 真嬌俏.............."

在此情况下, 动作過火是免不了的。
你又暴露咗你嘅年齡秘密喇!!

Then it is the same as catch by KO...

Have to sit for 15 days and pay $15000 (for medical)...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

好正的報告. 爽! 下次一定要去做返此投資先得!

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-16 14:36 發表
Then it is the same as catch by KO...

Have to sit for 15 days and pay $15000 (for medical)...
No............. it will be worse than caught by KO........... you might suffer from permanent impairment of your future life!

回復 135# 的帖子

There is no secret to my age.............! I have declared that I am an OLD Chicken Worm already!

So... it seems that SuperHero is the most energetics one...

回復 140# 的帖子

Should we form a gang of "Fantastic 4"..........?

I am fine... but could I "HAVE" the invisible woman... ar... oh...no.. sorry... could I "BE" the invisible man...

回復 142# 的帖子

You can be anything as long as it suits you...............

BTW, any exciting adventure recently? You have been quite for such a long time.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 09:53 發表
You can be anything as long as it suits you...............

BTW, any exciting adventure recently? You have been quite for such a long time.
Exciting Adventure for Retav: night shift from 18:00 to 02:00 lor and report duty on time at 08:30 lor!!

回復 144# 的帖子

唔好咁樣挖苦巴打................. 小心 "他朝君體也相同"!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 09:59 發表
唔好咁樣挖苦巴打................. 小心 "他朝君體也相同"!
都話係巴打啦,大家心照嘅!! 

回復 146# 的帖子

但有時踩得太盡会番唔到轉头!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 10:46 發表
但有時踩得太盡会番唔到轉头!
唉...!你又點知我未試過呢?早上九時做到第日零晨四點,然後九點又開工都試過啦!輕鬆吓啦,香港人!!

回復 148# 的帖子

乜賣豆腐都要咁辛苦 ga 咩?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 10:54 發表
乜賣豆腐都要咁辛苦 ga 咩?
小,啲豆唔使磨點整豆腐呀?啲豆漿會响個天度趺落黎,會响顆樹度生出黎呀??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。