推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Confirm Money has Virus!

引用:
原帖由 eddymanhk 於 2008-9-1 18:35 發表
She is Money
Must avoid.

She is nice!
Just safe sex otherwise eat yourself!

引用:
原帖由 turboman3 於 2008-8-30 17:16 發表

你做男人會唔會羞恥?
在毫無確實證據下誹謗無力反擊的弱者.
替你悲哀!!!
turboman3 呢條友簡直係無知! 係人帮襯過三川都知道money喜歡主動跟客人做愛不帶套, 她不是有病是什麼? 啲BRO都係想好心提醒我哋要小心啲啫! 呢條粉腸就係度扮哂正義感, 其實你知乜春呀, 你肯定生嘢生到上哂腦頂啦  收皮啦!

引用:
原帖由 supermachine 於 2008-9-1 23:17 發表
turboman3 呢條友簡直係無知! 係人帮襯過三川都知道money喜歡主動跟客人做愛不帶套, 她不是有病是什麼? 啲BRO都係想好心提醒我哋要小心啲啫! 呢條粉腸就係度扮哂正義感, 其實 ...
but... does she afraid to have baby from the customers???

MONEY有冇aids冇人知,可能連佢自己都唔知,但係佢的而且確係環保女一名,佢中aids既機會比其他女大好多

引用:
原帖由 supermachine 於 2008-9-1 23:17 發表
turboman3 呢條友簡直係無知! 係人帮襯過三川都知道money喜歡主動跟客人做愛不帶套, 她不是有病是什麼? 啲BRO都係想好心提醒我哋要小心啲啫! 呢條粉腸就係度扮哂正義感, 其實 ...
你或妳是否與她有過節?
特登註冊立即踩佢!
飲香港水
食新界蕉
流香港血
放九龍屁   

引用:
原帖由 turboman3 於 2008-9-4 17:32 發表

你或妳是否與她有過節?
特登註冊立即踩佢!
都話你條係正粉腸, 難道fruitjucie兄和其他brother又係特登註冊黎踩money囉噃! 我一直都係係度做CD ROM, 只不過睇唔過眼你條粉腸, 個個brother都係想提醒我地要小心啲啫! 淨係你條契弟係度唱反調, 睇怕你條lung樣都係中咗招, 想害埋啲兄弟頂啦, 收皮啦屎拂鬼!

不過... 咩大陸來的女都有可能有愛滋架啦
總之戴袋啦...

怕怕 !!!!!

引用:
原帖由 supermachine 於 2008-9-6 21:58 發表
都話你條係正粉腸, 難道fruitjucie兄和其他brother又係特登註冊黎踩money囉噃! 我一直都係係度做CD ROM, 只不過睇唔過眼你條粉腸, 個個brother都係想提醒我地要小心啲啫! 淨係你條契弟係度唱反調, ...
Play safe are the Best!

引用:
原帖由 supermachine 於 2008-9-6 21:58 發表
都話你條係正粉腸, 難道fruitjucie兄和其他brother又係特登註冊黎踩money囉噃! 我一直都係係度做CD ROM, 只不過睇唔過眼你條粉腸, 個個brother都係想提醒我地要小心啲啫! 淨係你條契弟係度唱反調, ...
食得咸魚抵得渴!
叫雞唔戴袋,中招有mud 好投訴?
Delay no more !!!要戴袋.

飲香港水
食新界蕉
流香港血
放九龍屁   

引用:
原帖由 turboman3 於 2008-9-9 20:29 發表

食得咸魚抵得渴!
叫雞唔戴袋,中招有mud 好投訴?
Delay no more !!!要戴袋.
都話你條係正粉腸屎忽鬼, 講嘢一時一樣, 難怪開條帖子一個人都無回覆. 收皮啦你! 你有無睇內容架? 啲帥兄係係度叫啲brother提防同小心啲, 唔係投訴, 好似你咁生嘢生到全身都係就緊係無得投訴啦,  正屎忽鬼 三蚊二隻錶你
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 supermachine 於 2008-9-9 23:49 發表
都話你條係正粉腸屎忽鬼, 講嘢一時一樣, 難怪開條帖子一個人都無回覆. 收皮啦你! 你有無睇內容架? 啲帥兄係係度叫啲brother提防同小心啲, 唔係投訴, 好似你咁生嘢生到全身都係就緊係無 ...
turboman3

引用:
原帖由 supermachine 於 2008-9-9 23:49 發表
都話你條係正粉腸屎忽鬼, 講嘢一時一樣, 難怪開條帖子一個人都無回覆. 收皮啦你! 你有無睇內容架? 啲帥兄係係度叫啲brother提防同小心啲, 唔係投訴, 好似你咁生嘢生到全身都係就緊係無 ...
Delay no more !!!!!!!!!
飲香港水
食新界蕉
流香港血
放九龍屁   

引用:
原帖由 turboman3 於 2008-9-10 17:39 發表

Delay no more !!!!!!!!!
絕對同意上面幾位師兄所講turboman3確實係超級屎忽鬼
本帖最近評分記錄
  • devils 體力 +30 我很贊同 2008-9-11 03:19
  • devils 威望 +30 我很贊同 2008-9-11 03:19
  • devils 金錢 +30 我很贊同 2008-9-11 03:19
  • supermachine 體力 +30 我很贊同 2008-9-10 23:03
  • supermachine 威望 +30 我很贊同 2008-9-10 23:03
  • supermachine 金錢 +30 我很贊同 2008-9-10 23:03

一句講哂,有上過 Money 既 C Hing,為自己健康著想,最好去 check 下,等自己有個知曉!

未上過既 C Hing,咪自己執生囉。

如果有病又可以在那裡做這麼耐.

引用:
原帖由 ck363 於 2008-9-14 15:03 發表
如果有病又可以在那裡做這麼耐.
又有一個無常識既人,  帶菌者不等於自己會馬上病發出來, 但依然可以傳染給他人, 目前仍然大把這類環保女子活躍於不同的指壓中心或馬籃, 總然之都係小心為上啦啦!

回復 45# 的帖子

我是指指壓中心容許她有病仍可以返工..

引用:
原帖由 ck363 於 2008-9-15 00:29 發表
我是指指壓中心容許她有病仍可以返工..
Oh! Sorry C-HING

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-9-16 17:40 發表
anyway the girls in 3 rivers are quite young

tried local girl Rain for few times, she is an IVE student
a local girl Rain ?
what time she will be in Rain ?

and Rain's chinese name is ?
pls tell

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。