推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

71 123
發新話題

Confirm Money has Virus!

引用:
原帖由 blackfucker 於 2008-9-10 19:48 發表
絕對同意上面幾位師兄所講turboman3確實係超級屎忽鬼
又一位即日注冊攻擊者!!!
Hahaha.....
飲香港水
食新界蕉
流香港血
放九龍屁   

回復 49# 的帖子

When will Money and Rain there?

引用:
原帖由 turboman3 於 2008-9-17 15:40 發表

又一位即日注冊攻擊者!!!
Hahaha.....
哈哈! 我睇哂所有貼子都同意turboman3確實係一個非常PK的屎忽鬼 係呀! 我都係特登註冊來小你的 你呢條友肯定係有病, 快啲去睇醫生啦!

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-9-17 01:37 發表
actually, it is really safe if condom is wore during sex

however annual blood test is recommended

i think this is a rumor that $$ is infected with HIV

wanna know how Devil brother can confirm ...
唉! 我要係度澄清我無話過Money佢有HIV, 只係上次上去聽到有師兄話俾佢傳染到性病, 同時做我既女女亦証實確有此事, Money喜歡跟客人做愛不帶袋就係人都知架啦, 況且我上次發表文章的時候, 她確實亦沒有上班一段時間去打針醫病, 我在此重申我沒有刻意去唱衰任何人, 只是想提醒各位師兄要小心啲啫!

引用:
原帖由 devils 於 2008-9-20 15:51 發表
唉! 我要係度澄清我無話過Money佢有HIV, 只係上次上去聽到有師兄話俾佢傳染到性病, 同時做我既女女亦証實確有此事, Money喜歡跟客人做愛不帶袋就係人都知架啦, 況且我上次發表文章的時候, 她確實亦沒有上班一段時間去 ...
你可以幫下我地兄弟,你搵一次同money打真軍, 3個月後驗身然後通知我地班兄弟你有冇HIV,
我地班兄弟會感謝同埋相信你

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-9-20 16:22 發表

你可以幫下我地兄弟,你搵一次同money打真軍, 3個月後驗身然後通知我地班兄弟你有冇HIV,
我地班兄弟會感謝同埋相信你
我洗乜要你相信, 你係呢度都無地位既! 收皮啦! 一陣就話自己有HIV, 一陣就話想插到啲女女標眼淚, 睇你啲post就知道你係心理不平衡, 回家吃屎啦!

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-8-4 09:08 發表
會唔會money真係有愛滋向男人報仇???
你睇下你自己之前講乜

引用:
原帖由 devils 於 2008-9-20 16:32 發表
你睇下你自己之前講乜
係你POST 人地有AIDS先...

引用:
原帖由 devils 於 2008-9-20 16:29 發表
我洗乜要你相信, 你係呢度都無地位既! 收皮啦! 一陣就話自己有HIV, 一陣就話想插到啲女女標眼淚, 睇你啲post就知道你係心理不平衡, 回家吃屎啦!
你O甘有地位, O甘快O的試下人地有冇HIV先啦~~~

引用:
原帖由 devils 於 2008-9-20 16:29 發表
:bird: :bird: :bird:

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-9-20 17:57 發表

:bird: :bird: :bird:
真搞笑! 又多左一個心理不平衡既屎忽鬼 , 你真係richard囉!

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-9-20 17:09 發表

係你POST 人地有AIDS先...
Ye! 理察兄, 你唔係話自己中左愛滋咩?  咁你去搵Money小番鑊都唔駛驚啦! 仲可以插到佢標眼淚tim!  一次過滿足哂你既願望 嘻嘻! 又一個痴狗線既傻佬!

引用:
原帖由 sextrader 於 2008-9-20 19:15 發表
Ye! 理察兄, 你唔係話自己中左愛滋咩?  咁你去搵Money小番鑊都唔駛驚啦! 仲可以插到佢標眼淚tim!  一次過滿足哂你既願望 嘻嘻! 又一個痴狗線既傻佬! h:" />
haha agree

引用:
原帖由 sextrader 於 2008-9-20 19:15 發表
Ye! 理察兄, 你唔係話自己中左愛滋咩?  咁你去搵Money小番鑊都唔駛驚啦! 仲可以插到佢標眼淚tim!  一次過滿足哂你既願望 嘻嘻! 又一個痴狗線既傻佬! h:" />
Support

引用:
呢條愛滋佬, 正PK, 仲係度猛咁吹水, 想害啲師兄, 食 啦!

引用:
原帖由 COO 於 2008-9-11 16:56 發表
一句講哂,有上過 Money 既 C Hing,為自己健康著想,最好去 check 下,等自己有個知曉!

未上過既 C Hing,咪自己執生囉。
Right

引用:
原帖由 bzboy 於 2008-10-14 19:24 發表

Just to say......Devil brother had confirmed he also lucky need blood test....h:" />
Before you reply the Post and give the comments,please read all post for the hole story OK!

大家仲講緊呢個問題........可能當時人都已經冇做喇

71 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。