推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

開幕禮以假亂真 天籟童音有代唱 腳印煙花是錄製

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-8-14 02:08 發表

支持祖國係啱,
但千祈唔好做盲虫,
明明係曲都唔俾人講,
係要拗返直至得架,
有冇睇今晚TVB新聞呀?
北京3個示威區仲未發市,
原來遞示威申請書既人通通都突然失蹤,
又點睇呀?
係咪又用一貫慣 ...
'曲'係一班別有用心既人講既,有良知既中國人當然會直斥其非

人蠢冇藥醫,智障腦殘人根本冇能力分析每件事;其實個飛行shot一早已拍攝,後加燈光,飛行氣流,再digital 合成28腳印,到鳥巢頂的脚印才是現場,製作人為求萬冇一失,追求完美效果,有乜問題?

乒乓孖宝都是假港人
乒乓孖宝是共匪訓練出來的
香港大漢奸公會 資深大漢奸
香港大走狗公會 御用大走狗
香港賣國賊公會 資深賣國賊
我日日做漢奸
愛国不等於愛黨 愛民主不等於愛民主黨 要愛公民黨
不管黑狗或白狗,能做走狗便是好狗
為漢奸加油,為走狗打氣

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 05:11 發表

示威區仲未發市好正路嗟, 祖國歌舞昇平, 人人唱好, 那來不滿? 沒有不滿, 做乜要示威?
TVB 我無睇過唔敢講,CNN 偽造 Tibet 新聞就係事實。

所有演員都是假的,明明是現代人,可以會有古代漢人,秦人,唐人出現?一切都是假的,騙人的鬼把戲   你唔好睇咯   BTW, 以後唔好去睇戲啦,因為所有演員都無做假架。睇唔到佢地真實一面。

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2008-8-14 09:46 發表
所有演員都是假的,明明是現代人,可以會有古代漢人,秦人,唐人出現?一切都是假的,騙人的鬼把戲   你唔好睇咯   BTW, 以後唔好去睇戲啦,因為所有演員都無做假架。睇唔到佢地真實一面。:wave ...
所以佢地係Edison 既fans

拍戲的...基本上一定是假的,就大家都知道的..
但現場表演,為了好睇,找個靚妹妹來代演...
咁就是好心做壞事...
更重要的是,大陸官員,不應該去干預藝術製作自由才是正確!
若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

引用:
原帖由 khadafy 於 2008-8-14 10:00 發表
咁就是好心做壞事...
咁應唔應該干預人做愛?性行為?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 khadafy 於 2008-8-14 10:00 發表
咁就是好心做壞事...
一個show,最重要係結果,如果有個阿婆唱得好,找阿婆代唱又如何。

黐根..
奧運精神係乜先.
而家唔係睇科幻片.
為求完美 ? 食藥可以跑得快, 咁點解要禁 ?
用李寧跑步飛天點火, 都巳經敗筆.
淨係追求官能刺激, 成個暴發戶, 金雕玉砌就話靚.. 俗不可耐
有無人知中國山水畫中乜野叫 " 留白 "
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

比賽要真,做show講完美,期待閉幕show更完美,更以假亂真。

引用:
原帖由 Rubber 於 2008-8-14 10:35 發表
黐根..
奧運精神係乜先.
而家唔係睇科幻片.
淨係追求官能刺激, 成個暴發戶, 金雕玉砌就話靚.. 俗不可耐
有無人知中國山水畫中乜野叫 ...
咦,乜「共匪」做鼣尼A都會睇?

女人嫁人個陣都應該係著褂同埋成身金器啦

咁算唔算.......................成個暴發戶, 金雕玉砌就話靚.. 俗不可耐
.

不扮高深,只求認真......

全世界做假的事情實在太多。各國每年的軍演也不是真的,放棄也罷。難道每次也要像俄羅斯出兵格魯格亞一樣,要實戰於操?

回復 39# 的帖子

無錯,
唔該班無聊人唔好扮清高啦

好簡單,
淨係你老婆問你有無去滾過,
睇你點答?

引用:
原帖由 理魯竇 於 2008-8-14 10:46 發表

咦,乜「共匪」做鮋野你都會睇?

女人嫁人個陣都應該係著褂同埋成身金器啦

咁算唔算.......................成個暴發戶, 金雕玉砌就話靚.. 俗不可耐
.
講真..  我係睇新聞時睇到..
我係無睇直播.
如果我選題材,  我會用中國歷代體育運動, 如摔交, 龍舟, 騎射, 蹋鞠...
搞乜四大發明..  以為去睇 博覽會開幕添...
無內涵即係無內涵.. 眼高手低之謂也

相關搜索目錄: 運動
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

引用:
原帖由 理魯竇 於 2008-8-14 11:07 發表
無錯,

好簡單,
睇你點答?
呢個都係假既 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Rubber 於 2008-8-14 11:12 發表

講真..  我係睇新聞時睇到..
我係無睇直播.
如果我選題材,  我會用中國歷代體育運動, 如摔交, 龍舟, 騎射, 蹋鞠...
搞乜四大發明..  以為去睇 博覽會開幕添...
無內涵即係無內涵.. 眼高手低之謂也
有人話睇AV重好 tim ...

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 理魯竇 於 2008-8-14 11:07 發表
無錯,

好簡單,
睇你點答?
你咁比喻,
即係話國家好似d滾友咁周身大話o者?
用唔用腦架?

引用:
原帖由 Rubber 於 2008-8-14 10:35 發表
黐根..
奧運精神係乜先.
而家唔係睇科幻片.
有無人知中國山水畫中乜野叫 ...
唔好大驚少怪啦, 去秀水街睇下, 羅湖城參觀下你就明啦.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-8-14 11:43 發表

你咁比喻,
即係話國家好似d滾友咁周身大話o者?
用唔用腦架?

你答左個問題至再講.......
(你有權棄權唔答)

我自己齔狙袨N係死都話無。

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 11:52 發表

呢兩處地方你有無去過?

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 11:52 發表

果班外國領導都去買 ...

A1 都買老翻 Hello Kitty

引用:
原帖由 理魯竇 於 2008-8-14 12:05 發表

你答左個問題至再講.......
(你有權棄權唔答)

我自己齔狙袨N係死都話無。
如果俾著係我,
都會同你一樣答冇,
不過估唔到國家o係你心目中,
竟然係同一個滾友一樣,
即使有做過既衰野都唔會死唔認話冇o者.

國家給予一個正面既答覆了。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。