推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

開幕禮以假亂真 天籟童音有代唱 腳印煙花是錄製

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-8-14 14:20 發表
造假不是最大問題,反而值得聲討的應是:

一、張大導在開幕禮後的記者會中還盛讚林妙可歌聲,明顯就是想蒙騙觀眾

二、事件暴光後,各大小網站(甚至電視台)的報導及轉載都相繼被有有關方面刪除

正所謂:造假掩飾,大陸本色!
唔知老兄所謂 " 各大小網站 " 係指地球上邊個國家各大小網站 ?
連呢樣野我都搞唔清, 其它野都無謂多講
但大陸就仲有無數網站討論呢單野 :

http://www.baidu.com/s?wd=%D1%EE%C5%E6%D2%CB%C4%BB%BA%F3%CF%D7%C9%F9&lm=0&si=&rn=10&ie=gb2312&ct=0&cl=3&f=1&rsp=5

正所謂:屈得就屈,幻想當事實, 恐共港燦本色!

引用:
原帖由 Rubber 於 2008-8-14 15:41 發表

红高樑係香港國際電影節睇.
大红燈籠 係灣仔某電影院..
黄金甲 係朗豪坊 ( 不過入場係想睇發哥..)
你都係佢 fans wor ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:03 發表

你都係佢 fans wor ...
係為睇 鞏俐 啫...  
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

引用:
原帖由 Rubber 於 2008-8-14 16:07 發表

係為睇 鞏俐 啫...  
Rubber,你話呢野有冇造假?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:18 發表

無做假都有做勢啦.   WONDER BRA
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 16:20 發表

無做假都有做勢啦.   WONDER BRA
大陸叫 "魔力挺",5舊水 ...

就算你FX咁老雀用肉眼都包你分唔出 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 11:12 發表

呢個都係假既 ...
你又知係假?   
你係吾係幫佢檢查過身體?   
為打壓民主加油  為一黨專政喝采
打倒牛鬼蛇神   舐共黨 "seafood"

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:23 發表

大陸叫 "魔力挺",5舊水 ...

就算你FX咁老雀用肉眼都包你分唔出 ...
老雀點會光用眼架.  梗係會用手逗一逗格.

唔俾逗, 咁就睇都無興趣啦.  

引用:
原帖由 舐共小先鋒 於 2008-8-14 16:35 發表

你又知係假?   
你係吾係幫佢檢查過身體?   
呢個係泰國人妖冠軍 Nong Poy.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:42 發表

佢真係人妖, 咁點算假? 唔通佢係假人妖

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:42 發表

人妖?????   妖!!!!!!

可查閱相關事件既網站被封殺,
呢個說法的確係錯既,
我剛才從大陸雅虎secrch"楊沛宜",
亦搵到有好幾個相關標題,
呢個係其中一個,
http://www.spict.com:8888/showtopic-4061-1.aspx

不過,
亦唔係樓上果位長不出象牙既臭狗口所想,
對事件有意見既,
不單止只係佢認為係冇分析力既洋奴.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:18 發表

自古美人如名將....   所以我去都係想睇發哥多一點.

不過能夠在+三億人中, 冒出頭來, 個個都有一看嘅價值..
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 16:45 發表

佢真係人妖, 咁點算假? 唔通佢係假人妖
人妖點會有分真假 ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:49 發表

人妖點會有分真假 ?
乜都有真假之分既, 比方說切左, 未切. 通左, 未通.

引用:
原帖由 Rubber 於 2008-8-14 16:48 發表

自古美人如名將....   所以我去都係想睇發哥多一點.

不過能夠在+三億人中, 冒出頭來, 個個都有一看嘅價值..
Rubber,  大把新鮮 ...  

推薦個新星你鴿鴿 ..

佢做姜文D戲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 16:41 發表

老雀點會光用眼架.  梗係會用手逗一逗格.

唔俾逗, 咁就睇都無興趣啦.  
我以為FX係君子 ... 唔用手 ... 用 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:56 發表

我就通常都係用條「脷」舐......

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 16:52 發表

乜都有真假之分既, 比方說切左, 未切. 通左, 未通.
切左就一定通 wor ...

果D唔叫人妖,叫"變性人" 身分證內Sex 要改既 ..

有個好出名既 ... 叫河利秀

引用:
原帖由 舐共小先鋒 於 2008-8-14 17:01 發表

我就通常都係用條「利」舐......
用脷舐通常係動物習性

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 17:04 發表

用脷舐通常係動物習性
全對! 所以舐共人士成日都比人叫做「死狗」.

不過, 好feel嘛! 無法啦! 做下死狗又何防?

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 16:56 發表

呢個世界只有性無能, 邊有柳下惠架.  

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 17:19 發表

呢個世界只有性無能, 邊有柳下惠架.  
用手出名果個叫嘉滕鷹 ... 你最多排第二

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 17:23 發表

用手出名果個叫嘉滕鷹 ... 你最多排第二
我以為係韋小寶添.

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-14 17:25 發表

我以為係韋小寶添.
如果整得四正果D ... 真係分唔出

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。