推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

52 123
發新話題

吹一個小喇叭

吹一個小喇叭

Kmy 愛熱鬧愛美女,沒荷爾蒙的壓力,埋牙是可有可無

有時,同行 男孩戲謔 Kmy 桑拿除衫時是卸甲 ... 串 Kmy 係趙子龍 ... 老餅

睇精盟會 report 時,班小弟都係 machine gun ... 兩個鐘都 perform 得很勇 ...  Kmy 讚嘆不已 ...

前日,到蛇口某個場玩時,媽媽帶來一個新到廣東妹,白話很有親切感

無可無不可下,便去了開房 ...

技術很生疏 ...

早知道廣東妹身裁皮膚 都打折扣 ...

她說他不怎懂吹   .... 射之前可以通知聲? Kmy 說:好 ...

於是,她每鴿幾下便望望 Kmy ....

鴿幾下又望望 ...

又問問:射得未?

Kmy 又唔係生化武器,出琉酸乎 ?

望住佢個可憐樣,鴿到滴晒口水 ...

Kmy 一笑便去沖涼 ... 出黎派彩 ...

佢攤係度話 :唔食拿?    Kmy 笑笑

有冇不開心?又真係冇 wor ...

懂吹的 ... 是簫 ... 不懂吹的 ... 是喇叭吧 ...

嘻嘻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-13 16:33 發表

有時,同行 男孩戲謔 Kmy 桑拿除衫時是卸甲 ... 串 Kmy 係趙子龍 ... 老餅

睇精盟會 report 時,班小弟都係 machine gun ... 兩個鐘都 per ...
簫就佢吹(但不懂吹) ... 喇叭是你吹, 咁依果係唔係你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
我係車神

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-13 16:33 發表

睇精盟會 report 時,班小弟都係 machine gun ... 兩個鐘都 per ...
趙子龍在打扙時從不卸甲,但係你就開波先卸甲.....
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

回復 1# 的帖子

大哥,先至聲明,我地成班友係得一個好似機關槍咁神勇咋!細佬絕不敢當呀!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-13 17:48 發表
大哥,先至聲明,我地成班友係得一個好似機關槍咁神勇咋!細佬絕不敢當呀!
你個牌頭好兇 wor ... 叫 "呼佬" ,Full house ?

精盟會都係猛將如雲 lor

引用:
原帖由 anakin 於 2008-8-13 17:38 發表

趙子龍在打扙時從不卸甲,但係你就開波先卸甲.....
打番幫,你去唔去?

回復 5# 的帖子

名係愛黎比人叫啫,你喜歡嘅叫我咩東東都冇問題!不過話時話,最衰我又唔話事啤,又唔show hand,如果唔係,揸full house過世都願呀!

不過我地有啲兄弟都唔錯呀,剛剛又有一pair去完2M2F返來,其中一個做埋4仔主角添呀!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-13 17:59 發表
名係愛黎比人叫啫,你喜歡嘅叫我咩東東都冇問題!不過話時話,最衰我又唔話事啤,又唔show hand,如果唔係,揸full house過世都願呀!

不過我地有啲兄弟都唔錯呀,剛剛又有一pair去完2M2 ...
有冇咁既水平先?

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-13 17:57 發表

打番幫,你去唔去?
又有番邦作亂?

引用:
Kmy 愛熱鬧愛美女,沒荷爾蒙的壓力,埋牙是可有可無 。per ...
Very nice photo!

引用:
原帖由 anakin 於 2008-8-13 21:54 發表

又有番邦作亂?
以前南海鳳苑有班新疆妹長駐,而家唔知有冇 lor ...

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-8-13 22:30 發表

Very nice photo!
Anakin 的短片正  photos硬係唔多得

回復 8# 的帖子

一定有!絶對過之而無不及!

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-13 23:14 發表

Anakin 的短片正  photos硬係唔多得
好多唔貼得
你咪又係貼黎貼去都你個D....

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-13 17:48 發表
佢基本上是一臺機器, 一臺百折不扣的做愛机器, 唔恨得咁多!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

I am just a 太監... machine gun 無我份...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-14 09:24 發表
I am just a 太監... machine gun 無我份...
當然亦唔会係蛙蛙............. 因為蛙類是體外受精的!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-14 09:24 發表
唔使咁謙

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-14 09:54 發表

當然亦唔会係蛙蛙............. 因為蛙類是體外受精的!
咦...體外受精?咪即係玩顏射??!!

Post 精盟會猛將

(1) 七少

(2) 青蛙....

(3) def_lo  

(4) jetspermman

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 13:14 發表
(2) 青蛙....
點解你有我舊時果幅相嘅????

好很正,細佬可以高攀Rambo,既驚且喜 !
樓上呢件俊男,個樣真係有啲似蜘蛛真人,唔通大哥見過佢?
至於青蛙嗰張就神似,有時都幾賴衣乎!
講到七少,佢其實係我地個顧問多過係我地嘅成員!
我地食到好嘢,真係要鳴謝幾個人:七少,denny兄,外賣兄,大海哥...如未能盡錄,請見諒!

52 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。