推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

吹一個小喇叭

回復 25# 的帖子

做什麼燒到我個份?你地的果報是你們的因果修成!我現在只在享受我的私家3-4P!

回復 26# 的帖子

因果修成都要靠明燈引路,細佬都係借此鳴謝一聲,絕無其他意思!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-14 13:58 發表

點解你有我舊時果幅相嘅????
咁多個,最多女人攬反而係 呢隻青蛙 ....

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-14 14:14 發表
因果修成都要靠明燈引路,細佬都係借此鳴謝一聲,絕無其他意思!
應該話 "冇七少, JM brothers 都唔会笑" 至啱!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-14 14:00 發表
好很正,細佬可以高攀Rambo,既驚且喜 !
樓上呢件俊男,個樣真係有啲似蜘蛛真人,唔通大哥見過佢?
至於青蛙嗰張就神似,有時都幾賴衣乎!
講到七少,佢其實係我地個顧問多 ...
C7 個張 Kmy 係大陸用左 $130 做成 fabric poster 掛入房,Mrs. K 第二打牌輸左 7支 ... 番黎xzy+-x% ... 拆Q左

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 14:20 發表

咁多個,最多女人攬反而係 呢隻青蛙 ....
承你貴言.............. 事实上呢隻青蛙真係幾可愛架!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-14 14:27 發表

承你貴言.............. 事实上呢隻青蛙真係幾可愛架!
Kmy 派錢時重交可愛 ..

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 14:29 發表

這个當然.............KMY 兄馳駢珠三角煙花地多年, 派錢無數, 地位之高, 蛙蛙是從不敢輕估的!

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 14:29 發表

如果你派埋我嗰份,我一樣會覺得你好很可愛,甚至會攬住你黎錫添呀!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-14 14:55 發表

如果你派埋我嗰份,我一樣會覺得你好很可愛,甚至會攬住你黎錫添呀!!
咁唔得 ...

咁就得 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 35# 的帖子

其實淺啡色衫嗰個似係仔多啲噃!不過兩條解放軍好似唔順超咁!仲眼睥睥添!Dup實佢地啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-14 15:03 發表
其實淺啡色衫嗰個似係仔多啲噃!不過兩條解放軍好似唔順超咁!仲眼睥睥添!Dup實佢地啦!!
Kmy 一直認為 ML 最官能刺激的是上車下口爆 ...

車,要懂車,爆要識爆

這是最高心法 ...

呢個有無兄弟岩?anakin 岩唔岩?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 18:00 發表
呢個有無兄弟岩?anakin 岩唔岩?
好熟面口....
佢應該係係九龍城附近打工,
耐久會係九龍城街市見到佢。
早排戰機先影過佢
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2008-8-14 21:39 發表

好熟面口....
佢應該係係九龍城附近打工,
耐久會係九龍城街市見到佢。
早排戰機先影過佢
Fighterplane 有膽搞佢咩 ...

暗戀佢之ma   ... 先排重單思到心律不正入左厰

戰機 ...idol ...

見你咁有興趣, 整張大頭比你流下口水

機仔,呢個其實唔夠省鏡 ,咁都流口水,你當我流既   ...

呢個:

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 22:22 發表
機仔,呢個其實唔夠省鏡 ,咁都流口水,你當我流既   ...

呢個:
呢个其实唔錯架喇............... KMY 大哥你要求高啫!

When you close the eyes and in the dark... it is just all the same...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-15 09:52 發表
When you close the eyes and in the dark... it is just all the same...
You don't have to close your eyes and in the dark! I can buy you a eye-blind, then you can keep your eyes open in the light!!

No... I am just saying it generally... but for me... turn on the light and have my eyes open is a must...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-15 10:03 發表
No... I am just saying it generally... but for me... turn on the light and have my eyes open is a must...
...........or even with spot light + stage effect.

haha... no need to have spot light... but excellent audio system (from MM's mouth) is definitely a plus

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。