推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 住東頭村的街彷齊來聚聚啊..

引用:
原帖由 wsk88 於 2008-11-3 12:04 發表

超人吉田,無記錯應該係68年69年
最經典一幕,揸住匙羹變身
http://www.oldcake.net/discuz.php

引用:
原帖由 舊足跡 於 2008-11-3 20:09 發表

http://www.oldcake.net/discuz.php
多謝c兄提供嘅網址,可懷絢惜日童年樂趣.......

引用:
原帖由 donaldkwong2005 於 2008-11-3 13:29 發表

多謝c兄提供嘅網址,可懷絢惜日童年樂趣.......

引用:
原帖由 donaldkwong2005 於 2008-11-3 10:00 發表

唔係呀﹗最早就係超人吉田,跟住超人亞鄉,七星俠,超人A,超人太郎及超人佐菲.....。
記唔記得麗的有套電子分光人, 另一套獅子神原名我忘了

引用:
原帖由 wsk88 於 2008-10-27 15:36 發表

後排,細文,細雄,本人
前排,光仔,劉貴,小雄,細雄嫂,大眼仔
我也認識大眼仔

引用:
原帖由 King+Cantona 於 2008-11-4 09:18 發表

引用:
原帖由 King+Cantona 於 2008-11-4 17:18 發表

緊係記得,獅子神(原名叫獅子丸),仲有彩虹化身俠......。

引用:
原帖由 jacky. 於 2008-11-4 19:37 發表

所謂七層應該是連埋地下那一層吧
所謂七層徙置區當然由地下至七樓共七層啦.........。

引用:
原帖由 donaldkwong2005 於 2008-11-4 20:31 發表

緊係記得,獅子神(原名叫獅子丸),仲有彩虹化身俠......。
師兄 我真係唔記得了....

引用:
原帖由 迷途小羔羊 於 2008-11-5 00:48 發表

師兄 我真係唔記得了....h:" />
就係細時唔讀書,依家咪知錯囉.....

引用:
原帖由 King+Cantona 於 2008-11-4 17:20 發表
我也認識大眼仔
你都識大眼仔??   

引用:
原帖由 jacky. 於 2008-11-4 19:37 發表

所謂七層應該是連埋地下那一層吧
但係我見到有一座得六層喎!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-11-5 12:20 發表

但係我見到有一座得六層喎!   
影相嘅野,周不時都有錯覺,不必介意

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-11-5 04:17 發表

你都識大眼仔??   
我小學老死同他friend, 我有同他打過波, 好似有個叫突眼金魚姓黃的女仔亦一齊玩

引用:
原帖由 King+Cantona 於 2008-11-5 22:29 發表
我小學老死同他friend, 我有同他打過波, 好似有個叫突眼金魚姓黃的女仔亦一齊玩
我當年同大眼仔都好friend,週末經常睇午夜場,
去新葡京打機,去愛記食粥.....

各位c兄呢兩日點解焦人發言嘅.......﹗係唔係因近日金融風曝影響.......。

引用:
原帖由 donaldkwong2005 於 2008-11-8 15:31 發表
各位c兄呢兩日點解焦人發言嘅.......﹗係唔係因近日金融風曝影響.......。
多少點都有影響.除非冇玩....

引用:
原帖由 迷途小羔羊 於 2008-11-8 23:46 發表

多少點都有影響.除非冇玩....
百二蚊,入咗幾手941,六十蚊入咗幾手13傻記

引用:
原帖由 wsk88 於 2008-11-9 22:10 發表

c 兄百二蚊入幾手941,c兄好傷呀....。

唔知各位c兄在童年時有無在摩士公園露天劇場水池放電船仔呀.....。

當然有去過,我哥和我好辛苦有零用錢買左架雙星模型船,佢我大家要自己砌,弄好都幾日,第一次去摩士放,就有管理員竟然話這裡不能放船的,話充公我地的船。
真係給佢取走左,好大架,唔便宜的,可憐我地細路仔唔敢講任何野,連爸媽都唔敢講。

現在回想當然是管理員簡直是強搶喇,我地是十歲八歲乜都唔識,回家仲驚爸媽鬧點解無左架船。
講都唔敢講。

當日真係做官的人,夠膽收貪污又發,大到小都貪,連個公園管理員都騙/搶我地細路的船。

相關搜索目錄: 模型

下午約五時後, 第三座樓下籃球場有個肥女人賣豬紅, 很好食, 你們還記得嗎?

引用:
原帖由 wsk88 於 2008-11-9 22:10 發表

無辨法啦.呢牌個個都係咁上下啦.無一倖免....

咪當係數字游戲囉.平常心.明天會梗好

後市我都係睇好..最梗要係穩步上揚.我最怕就係坐過山車....

引用:
原帖由 henrymast 於 2008-11-10 21:47 發表
下午約五時後, 第三座樓下籃球場有個肥女人賣豬紅, 很好食, 你們還記得嗎?
歡迎師兄加入..

第三座我好小到.唔係好清楚.韭菜豬紅我都好鐘意食...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。