推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

very good

Thx !!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-2 11:27 PM 發表

佢長頭髮的確係索好多!!話時話呢輪好似少見咗唔易做兄!!
我係度, 一講即出現

我會回覆架.間中~`~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-3 10:37 發表

我係度, 一講即出現
唔易做 大哥,
大家都好掛住你啊!!! 得閒多o的浦頭呀!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-3 10:53 PM 發表

唔易做 大哥,
大家都好掛住你啊!!! 得閒多o的浦頭呀!!
咪係囉!吹吓水都好吖!!

she is good but a little bit thin.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

very good

好..............

華姐, 勁呀!!! 唔易做大哥, 有冇流鼻血呀??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-4 11:02 PM 發表
華姐, 勁呀!!! 唔易做大哥, 有冇流鼻血呀??
唔易做大哥功力深厚,頂得住嘅!!

哈哈~~
沒聽過耶~~~
還不錯啦~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-4 10:51 AM 發表
好..............
一早有心理準備
冇事冇事

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-5 12:21 AM 發表

唔易做大哥功力深厚,頂得住嘅!!
大家咁話

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-3 11:31 PM 發表

咪係囉!吹吓水都好吖!!
一於咁話
齊齊吹下水

Thx !!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-5 10:34 發表

一於咁話
齊齊吹下水
好!!!

吹呀吹......讓這水....吹..........

話時話華姐啲頭髮好似長番啲囉喎!!

中秋節快樂 人月雙圓

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-5 11:58 PM 發表
話時話華姐啲頭髮好似長番啲囉喎!!
華姐呢輪好食用
好似肥左小小咁 (相)

但電視就差不多

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-6 08:24 發表

華姐呢輪好食用
好似肥左小小咁 (相)

但電視就差不多
唔易做大哥, 真係細心!!

有線之花,當之無愧!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-6 08:21 AM 發表
中秋節快樂 人月雙圓
大家咁話!!

引用:
原帖由 kokok115 於 2006-10-6 10:50 PM 發表
有線之花,當之無愧!
咪係!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。