推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-6 10:44 PM 發表

唔易做大哥, 真係細心!!
weeewaaa大哥你咪又係一樣咁細心,小琴有乜唔同咗我諗你一眼就睇得出啦!!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-7 00:45 發表

weeewaaa大哥你咪又係一樣咁細心,小琴有乜唔同鬻粢雱A一眼就睇得出啦!!
漁民大哥.....又未必全部都係o架, 琴琴個拖友有冇唔同o左, 小弟真係唔知!!

今晚carman好正ar

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-7 12:27 PM 發表

漁民大哥.....又未必全部都係o架, 琴琴個拖友有冇唔同o左, 小弟真係唔知!!
如果咁都能夠一眼睇得出,就真乃神人也!!!

How old is she?

大哥 有冇新post ar???

好耐沒有新相了, 謝

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-10 19:13 發表
好耐沒有新相了, 謝
唔易做大哥轉大頭相了!! 又係華姐??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-10 10:32 PM 發表

唔易做大哥轉大頭相了!! 又係華姐??
係呀
咁神秘都被你發現添

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-11 08:26 發表

係呀
咁神秘都被你發現添
唔易做大哥,
梗係啦, 華姐原本都好索o架喇, 但你張大頭相中o既華姐, 更加係索中之索!
你真係識揀啊!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-11 08:26 AM 發表

係呀
咁神秘都被你發現添
其實都好揚吓o架啦!!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-12 00:16 發表

其實都好揚鮡架啦!!
唔易做大哥換o左大頭相,
小弟亦換o左大頭相,
漁民大哥幾時到你換呀??

如果漁民大哥換大頭相, 你估會變成點呢???

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-12 10:31 PM 發表

小弟亦換o左大頭相,

又係咁靓仔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-12 22:35 發表

又係咁靓仔
小弟相信會更加靚仔o羅!!

咦, 糊涂大哥, 你相大頭相呢??? 唔見o左o咼!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-12 10:39 PM 發表

小弟相信會更加靚仔o羅!!

咦, 糊涂大哥, 你相大頭相呢??? 唔見o左o咼!
准备裝

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-12 10:31 PM 發表

小弟亦換o左大頭相,

其實我都知道weeewaaa大哥已經換咗幅大頭相!如果我換大頭相,希望會俾到驚喜你哋!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-12 10:50 PM 發表

准备裝
好想快啲睇到你個靚仔樣呀!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-11 10:36 PM 發表

唔易做大哥,
梗係啦, 華姐原本都好索o架喇, 但你張大頭相中o既華姐, 更加係索中之索!
你真係識揀啊!!
我都係習慣向好果方面看姐

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-12 12:16 AM 發表

其實都好揚吓o架啦!!
可接受咁啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Long time no see !!
How are you !!

等到頸都長, 終於有啦

唔易做 大哥,
你o的口水夠唔夠流呀?? 使唔使叫漁民大哥借o的俾你(因為小弟o的都差o的流乾了)??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-13 10:48 PM 發表
唔易做 大哥,
你o的口水夠唔夠流呀?? 使唔使叫漁民大哥借o的俾你(因為小弟o的都差o的流乾了)??
唔易做 大哥,你唔夠口水用嘅話,我借俾你,我無限量供應!!!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-14 12:39 AM 發表

唔易做 大哥,你唔夠口水用嘅話,我借俾你,我無限量供應!!!
我请唔大哥飲可乐唔使唔夠口水用

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。