推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-14 00:39 發表

唔易做 大哥,你唔夠口水用儭,我借俾你,我無限量供應!!!
漁民大哥,

無限量供應???
咁勁???

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-14 03:54 PM 發表

漁民大哥,

無限量供應???
咁勁???
緊係啦!啲口水咁快流乾,往後嘅日子點過喎!?仲有好多正相o架嘛!!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-14 18:01 發表

緊係啦!齯f水咁快流乾,往後鴾擗l點過喎!?仲有好多正相o架嘛!!
漁民大哥,
你貨源咁充足, 會唔會起好貴釘o架??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-14 10:09 PM 發表

漁民大哥,
你貨源咁充足, 會唔會起好貴釘o架??
打個八折過你又點話吖!!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-15 12:20 AM 發表

打個八折過你又點話吖!!

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-15 00:20 發表

打個八折過你又點話!!
漁民大哥,
小弟乃赤貧族, 一折如何....

i love 周嘉儀 the first,she's the second

好耐沒有新相了

引用:
原帖由 ph6446 於 2006-10-16 23:54 發表
好耐沒有新相了
幾日o乍o咼!!! 等o下啦, 好快!!

thank超級大大

her show time is arround 11:00am to 2:00 pm now....
支持成立"松島楓香港Fans Club"

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

very good

Thx !!

Thx !!

多謝晒呀fredng大大哥!!

Fred 大哥, 華姐同唔易做大哥, 請你飲下火草!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-19 10:52 PM 發表
Fred 大哥, 華姐同唔易做大哥, 請你飲下火草!!

咩係火車

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-20 09:24 發表

咩係火車
唔易做大哥,
火車?? 係下火草(夏枯草), 清熱解毒....
因為個個見到咁索o既華姐, 都起晒火....!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-20 10:16 PM 發表

唔易做大哥,
吓?乜咁慶呀?起晒火喎!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-20 10:16 PM 發表

唔易做大哥,
咁你真係要令多2杯下火車

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-21 07:28 AM 發表

唔大哥真係要去下火先得
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-21 00:35 發表

?乜咁慶呀?起晒火喎!!!
漁民大哥,
乜你冇o羊???

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-21 07:28 發表

多謝唔易做大哥關心, 小弟自然會!
但睇o黎最需要飲o既好似係你o咼!!

好, 各位兄弟姐妹, 一齊跟華姐同唔易做大哥去下火車啦!!! 嘻~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。