推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 集安-哈囉喂 Party

My god, this Sat we plan to go there....

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-23 17:11 發表

真係羨慕死人啦前輩. 真係要跟你地學下野先得.
也是緣份吧。。可遇不可求。。

七少大佬,有個不錯的介紹給你好不好

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-9-22 23:52 發表
哈哈。。那裡真是動物園。。很多大姐開HALLOWEEN都不用化裝。。七少就無運行了。。

MR。S 飯盒早就說要給我介紹MM。。她知道我口味。。說我一定會喜歡那個女孩。。在CA 酒店上班的。。是斯文場。。因為不喜歡到那 ...
海哥,還是有好的,要先找一個還可以的妹仔,然後要她去幫你找,這樣會有效率一點。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 ayufan 於 2008-9-24 01:10 發表
七少大佬,有個不錯的介紹給你好不好
C兄。。你果處係咩野地方?

引用:
原帖由 ayufan 於 2008-9-24 01:13 發表
海哥,還是有好的,要先找一個還可以的妹仔,然後要她去幫你找,這樣會有效率一點。
有相熟MM介紹絕對是一個重要成功因素了。。

回復 28# 的帖子

你有好介紹就當然好喇!等你!

以下的是下集

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-24 11:29 發表
你有好介紹就當然好喇!等你!
大佬阿,我看了下集只有,太正了,我現在都不知道如何介紹妹妹給你了

呢個標題幫到手,謝謝

謝謝報告 .. 請問有冇聽過 星之星 ?? 個場得唔得

引用:
原帖由 doublefly雙飛男 於 2008-9-30 03:55 發表
真教人失望,條女走時還要屈打的錢。金融海沸波翻,生意不景氣,歡場都全走下坡 h:" />
Bro Doublefly, nice to meet you !!!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 38# 的帖子

Because of this  "金融海沸波翻", hee has time to log on this forum.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-30 14:14 發表
Because of this  "金融海沸波翻", hee has time to log on this forum.
你地今日plan成點。。。
唉。。我又無得去。。又見唔到你推介0既囡囡。。
正一係吃不到的葡萄。。。

回復 41# 的帖子

The plan would not be a successful one without your support !!

Wah... Doublefly... long long time no see... how are you?

Still undress those MM inside the K room? hehe..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

某夜,Kmy 在廣西某小鎮有同一遭遇;

媽咪做到身水身汗 ...

最後Kmy笑了 ,她竟帶給我一個駝背的。

回復 44# 的帖子

Probably she already done her best to get you the best under her contreol !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 11:53 發表
Probably she already done her best to get you the best under her contreol !!!
七少。。幾時有之前行動報告(簡短都好)。。。
無得去。。都想睇下report望梅止渇。。。

點解禁止雙飛男發言呀。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 12:45 發表
點解禁止雙飛男發言呀。。
雙飛男今朝兩度張貼與本區無關既主題另加一則舊新聞,亦無理會由系統所發的通知,配合管理,為免情況惡化,祇好禁止其發言。
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-22 16:38 發表
集安-哈囉喂 Party 19/9/2008

近來不知什麼原因,囡囡的質素越來越差。以前,我的主場還可以在有服務的大前題下,媽咪的幫忙下,找到合眼緣的囡囡。但近來,這些服務都已經差了很多。於是,便有衝動去找新的場子 ...
我都有去呀
我個安徽囡囡好 pink, 又好緊
好好玩
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 14:02 發表

雙飛男今朝兩度張貼與本區無關既主題另加一則舊新聞,亦無理會由系統所發的通知,配合管理,為免情況惡化,祇好禁止其發言。
與本區無關既主題 <--- 經常有人出題啦, 有無關又係好主觀的哦
舊新聞  <--- 如果有參考價值, 新舊又有物野所謂啦

唔俾發言, 有無需要咁嚴呀?
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。