推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 凱盟簡單report

回復 26# 的帖子

正骨水...........

Seems it's time to go back and try again.

引用:
原帖由 newkid 於 2008-10-13 09:27 發表
而家有7個BG,
JACK 做左幾日
有七個咁多?次次都係四個,不過好多都做唔長,轉得好快

係唔係.....100%正骨?

如果想 100 % 正骨,去幾多次都會是正骨 !!!!!!!
去正骨 sauna ,BG 不同你出,自已也可以出 ???

I  tried many times and always vegi, the new BG Jack is excellent.  Accurate and Forceful, after one and a half hour, I felt so relax.

引用:
原帖由 newkid 於 2008-10-21 17:06 發表
new BG 珍珍, 比JACK柔力一點, 但都唔算細力
珍珍未夠30歲, 樣都可以, 鍾意後生bg的兄弟可以留意下.

回復 37# 的帖子

Jimmy Hing, how do you compare 嘉彤 and 珍珍

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-10-22 10:13 發表
Jimmy Hing, how do you compare 嘉彤 and 珍珍
雖然珍珍樣子青春d, 但係我都係覺得嘉彤靚d. 至於骨技, 都係嘉彤較好.

回復 39# 的帖子

今日試過新人Yan, 樣子幾靚, 可以一試。

引用:
原帖由 aero169169 於 2008-10-22 21:51 發表
骨技可以嗎?

回復 39# 的帖子

good to know this.  thank you.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-23 07:18 發表

骨技可以嗎?
Jimmy ~~ 昨天去 TST,  看到Sky-land book store 關閉, 經過招牌先知道凱盟 exact location, 走上 look look, As I did not 預約, 冇房.

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

do we need to ask or they provide vas automatically ?

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-23 11:44 發表

Jimmy ~~ 昨天去 TST,  看到Sky-land book store 關閉, 經過招牌先知道凱盟 exact location, 走上 look look, As I did not 預約, 冇房.
又冇房!? 睇嚟金融海嘯對凱盟一d影響都冇.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-23 07:18 發表

骨技可以嗎?
骨技麻麻

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-23 21:34 發表

Yes ~ 金融海嘯對凱盟 has good impact as SN clients move to this type USSPA!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-23 21:34 發表

I told "Man Man" to rent another floor last time when I was there!!!!!

I have the same comment last time.

好開心文文生意越來越好,但係太旺又未必一定係好事

凱盟我都經常去,因為我在TST上班,間中蛇過去好方便

呢間場如果唔打定電話去book,臨時去無房的機會相當大
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

去呢間場,唔好想太多有關VAS比較好,因為真係唔係呢種類型
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

但間中或次次有vas ?

I have never had any vas from here.

引用:
原帖由 aero169169 於 2008-10-22 21:51 發表
我琴晚都試過了, 樣子ok (我比70分以上, 80分以上我就相當有保留), 佢話好多朋友話佢似楊婉儀, 我就覺得某d角度係有幾分相似, 但正面睇就相似度0, 骨技就未能符合齋dup的要求.

超級性情中人, 有果句講果句......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。