推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 凱盟簡單report

Jimmy 兄, thank you for your help!!
但好像有D 人說嘉彤好like 講野....我自己就唔like law......

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:31 發表
Jimmy 兄, thank you for your help!!
但好像有D 人說嘉彤好like 講野....我自己就唔like law......
其實都好睇嗰客, 我做嘉彤就有傾有講, 我嗰 FRIEND 就一句起兩句止, 我諗你唔出声佢都唔会多嘢講.

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-11-5 15:19 發表
I haven't tried Amy, can't compare but 琳琳 is good and difficult to mark.
要去 BOOK 琳琳先

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:27 發表
其實我是新人......沒有試過dup 骨...哈哈~~
有什麼要注意, 唔好見怪, 我問D 咁低B 的問題~~
1) 帶夠錢
2) Dup骨過程覺得痛的話, 要出聲唔好死頂.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 16:15 發表

1) 帶夠錢
2) Dup骨過程覺得痛的話, 要出聲唔好死頂.
係唔係270, 沒有其他收費~~~

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:08 發表

如果以你試過的, 你會推介那一個???
骨技ok會推介: 琳琳 和 Amy
樣貌ok會推介: Yan, 嘉彤 和 小玉

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:01 發表

如果兩個樣都ok, 就要睇下邊個dup 得好D~~~
I tried Amy last week, her bone skill was quite good.  I heard she can do the Spa package for customers as well.  I have not met 琳琳 before so I cannot compare.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:27 發表
其實我是新人......沒有試過dup 骨...哈哈~~
有什麼要注意, 唔好見怪, 我問D 咁低B 的問題~~
其實我去凱盟之前 , 都未有試過dup骨 , 但這裡真是一個好地方
for初哥 , d師傅好nice , 哈哈 !!

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 16:20 發表

係唔係270, 沒有其他收費~~~
係呀.

引用:
原帖由 aero169169 於 2008-11-5 16:21 發表

骨技ok會推介: 琳琳 和 Amy
樣貌ok會推介: Yan, 嘉彤 和 小玉
其實我覺得琳琳的樣子都ok, 可能我自己年紀都唔細啦, 所以開始識得欣賞中女 (我估琳琳三十中), 個人意見覺得佢的樣子比年輕的阿Yan同珍珍更吸引.

不過如果客觀d講, 我相信多數人會覺得阿Yan最靚.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 19:07 發表

其實我覺得琳琳的樣子都ok, 可能我自己年紀都唔細啦, 所以開始識得欣賞中女 (我估琳琳三十中), 個人意見覺得佢的樣子比年輕的阿Yan同珍珍更吸引.

不過如果客觀d講, 我相信多數人會覺得阿Yan最靚.
不過我覺得好個人~~都係要自己去試~~

前幾天,去左凱盟. 技師骨技很好,成個人relax哂,不過唔記得問佢個名

樓上呢位朋友!!

來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

thx!! Doer 兄

引用:
原帖由 anyone199999 於 2008-11-8 14:30 發表
thx!! Doer 兄
好欣賞你!!!

in this sort of massage place, do you guys keep the trouser on?? or take it off too and just keep the underwear??

引用:
原帖由 angushui 於 2008-11-8 22:45 發表
in this sort of massage place, do you guys keep the trouser on?? or take it off too and just keep the underwear??
like any other sauna, they will provide disposable underwear.

引用:
原帖由 Doer 於 2008-11-9 09:49 發表

like any other sauna, they will provide disposable underwear.
諗起都High High 地...不過我沒試...有機會立即試~~~

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-10 06:47 發表

諗起都High High 地...不過我沒試...有機會立即試~~~
哈哈,紙底褲有咩咁high,你係咪想多左?

今日剛剛去了做Spa,$498,今日試了新來的小玉,無論磨砂還是按摩都非常專業的,讓我好好享受!!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-11-10 17:14 發表

哈哈,紙底褲有咩咁high,你係咪想多左?

今日剛剛去了做Spa,$498,今日試了新來的小玉,無論磨砂還是按摩都非常專業的,讓我好好享受!!
哈哈, 都冇話想多左~~總之我知佢地係正經骨場la~~
小玉--- 佢個樣Ok 嗎???

要上去試多幾次~~~

其實係唔係Spa 正多D? Spa 係唔係都有按摩ga la?

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-10 18:08 發表

哈哈, 都冇話想多左~~總之我知佢地係正經骨場la~~
小玉--- 佢個樣Ok 嗎???

要上去試多幾次~~~

其實係唔係Spa 正多D? Spa 係唔係都有按摩ga la?
小玉 , 樣ok順眼 , 短頭髮 , 有點高身材幾silm , 廣東話說得很好 , 有機會的話要試她的跪背 , 非常舒服 !!

引用:
原帖由 無淚 於 2008-11-10 18:51 發表

小玉 , 樣ok順眼 , 短頭髮 , 有點高身材幾silm , 廣東話說得很好 , 有機會的話要試她的跪背 , 非常舒服 !!
咁小玉係果度係唔係都叫後生個D??

我可能這星期去試~~

要試她的跪背, 是不是要叫她做的....定是指定會做的~~~

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-11 10:02 發表

我可能這星期去試~~

要試她的跪背, 是不是要叫她做的....定是指定會做的~~~
我幾個月前試過小玉一次, 短髮清爽型, 外型算ok, 年紀應該都有30+, 當時骨技一般, 可能現在進步了.

另外, 聽老闆娘講, 琳琳暫時離開了, 可能要一段時間才回來.

試左彤彤la....好正~~

遲d 俾Report.....

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-11 10:02 發表

我可能這星期去試~~

係架 !! 睇佢個樣都應該係三十頭
跪背 -- 之前果次佢就有問我 , 但我唔試 , 最近果次佢就直接騎上來 , 用膝部幫我按

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。