推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

70 123
發新話題

[原創] 懷舊一下吧: 141七大魔女 (Updated)

懷舊一下吧: 141七大魔女 (Updated)

懷舊一下吧: 141七大魔女

可能人老了便喜歡懷舊, 就連 141 我也覺得舊時的好 d.
今次講下大約五、六年前的七大魔女. 資深的 141 fans 一定被她們奪去不少精液!

Blowjob 魔女 : TST 菲菲 (海防大廈, 福橋大廈)
佢係台灣人.菲菲被當時的141 愛好者稱為 141 湯盈盈. 我覺得菲菲比湯盈盈更正更吸引. 大約五呎四吋高, 35吋胸. Blowjob 技術超班. 大膽講句, 史上未有 141 能以 blowjob 令我爆漿的, 只有菲菲的能攻陷我呢個防線, 仲要吞埋 tim! 後來菲菲更增設制服誘惑. 有護士, SM 女王, OL,空姐, 和當時香港女警的真制服! 後來不知為何很多人話佢態度轉差, 我冇去引証過, 所以在這點不便平論. 兩年前左右, 佢在福橋大廈做"媽咪"時我撞見佢. 仲去o左一個囡囡單位度搞o左兩 Q. 依然不敵她的吹簫魔功!

美腿魔女 : TST 雯雯 (海防大廈)
雯雯是菲菲的好友兼薨~,也是台灣人. 大約五呎六吋, 對腳有 41 吋長, 在當時肯定是最佳美腿 141. 樣貌比菲菲純和甜, 冇咁姣. 放她對腳上膊用男上女下招式轟炸佢就最正! 呻吟時好喜歡有時廣東話有時國語. 當然, 對於美腿 fans 來說, footjob 一定要玩 la! 當時可能 footjob 的 AV 未普及, 雯雯完全唔識. 我好細心咁教佢. 首先用大脾夾下夾下, 再用腳板擦 JJ. 豈料我竟 train 出一個魔女! 一個月後她的 footjob 已能令我早洩! 事後佢話我聽好多 brothers 都在 footjob 之下好快出. 有冇 brother 是當年的"受害者"呢? haha
因雯雯和菲菲是薨~, 玩 3P 是少不免的......hehe

慢性毒藥 : TST 心怡 (華源大廈)
似是香港人(not sure). 心怡同上述兩位魔女好不同. 雯雯同菲菲都是主動進取的痴女形. 而心怡則外表柔弱, 一個純情斯文女友咁款. 但上圍依然強勁, 可能大過菲菲的. 床上唯命是從, 絕不催趕. 有時還免費加送一Q, 好 warm feel. 咁o既女仔為何我還將她列入邪惡的七大魔女呢? 因為佢是殺人於無形的慢性毒藥! 上過心怡的 brothers 都知, 去過一次後好似上o左癮咁, 好想立即再去咁. 我試過一星期內去過心怡度"捐精" 4 次! 當時亦有一些 brothers 為心怡"沉船". 可見這慢性毒藥的致命殺傷力!

美腿魔女接班人 : Sammie (香檳大廈)
Sammie 係星加玻人, 一口流利英文! 呻吟也可用英文, 令你以為拍緊鬼佬 4 仔咁! 對腳有 42 吋長, 比雯雯的更白更長更滑! 可是 footjob 技巧不及雯雯. Sammie 唔駛客人講也會自動著埋 high heel shoes 上床, 4 仔 feel 十足. 當年有 brother 為她影了一輯美腿相, 可惜已失傳了......Sammie 好快就冇做, 無緣再會她.

吸精魔女 : KT 雪儀 (金橋華廈)
百份百淫賤陀地, 曲髮, 對波起碼有 36 吋, 五呎五高左右. 佢同上述四女最不同的就係全身充滿邪氣, 名呼其實o既魔女! 我試過沖涼時已被佢毒手搾出精華. 佢個樣真係又淫又姣又邪. 床上表現完全係將我強姦. 佢絕招當然係坐蓮. 一開始o左就停唔到, 好似匹野馬咁. 除了上上下下鋤之外, 仲會用下面磨你, 好難捱到過 5 minutes. 就算射o左, 佢亦不ㄢt郁多一分鐘左右先停! 連最後一滴精都要吸乾埋! 我曾建議過佢玩下 footjob, 制服, SM...等等. 但佢話堅持要用最 basic o既性愛服侍我o地, 絕不要任何花臣. 咁其實係咪故步自封呢?

今次一口氣講了五大魔女, 遲 d再講埋其餘兩大. 是誰呢? 估下吧

Brothers, 請一齊懷舊討論o下吧. 亦 welcome 你講講你的魔女名單.

相關搜索目錄: 香檳

Any of these gals still working or already retired?

引用:
原帖由 raychu 於 2008-10-5 04:08 發表
Any of these gals still working or already retired?
For these 4, all retired.

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-10-5 12:10 發表

o甘~現在呢?
又有d咩好推介先?

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-5 08:35 發表

o甘~現在呢?
又有d咩好推介先?
This post is for 懷舊

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-10-5 16:38 發表

This post is for 懷舊
o甘~仲有三個呢?
好想聽你d體驗~

p.s. o甘~你開多個post 討論d 新嘅o羅,反正我都搜集資料,準備出動~

Thank you brother reflesh my memories!!!
人生有幾多個十年? 最緊要活得痛快!
有恩未報未算差, 有仇不報正人渣
損人不利己,不如跳井死
人財兩得,唔使鹹濕
得閒奸一奸,大病都好番
你依家受我一拜,你就係一代宗師,你依家唔受,你就係一個乞嚏
人生出嚟,就為咗自己嘅利益生存
我要做奸人,可以被毀滅,但唔會俾你打敗

引用:
原帖由 陳永仁 於 2008-10-5 11:38 發表
一篇很值得探討的題材, 其實現在值得回味的141已經不多, 不知兄弟對以上的mm有沒有些少回憶, 不妨提出來討論....................

本人只試過當中兩位........她們已經退休, 很可惜, 往事只能回味
Which 2?

push push  !!!!!!

唔知道名躁一時的 "性奴芳芳" (佐敦) 在不在七大魔女之列?

相信一向有好口碑的'小小',也會入圍吧!

我只試過菲菲, 寺我第一次出來玩, 她就話有好野玩, 同我推油, 收我千零蚊, 全身BB油同我推, 同幾過癮, 不過到埋牙時, 話我軟, 同我打左就算.

過程最慘的是, 她不肯讓我摸胸.

我諗另外個兩個魔女係小雪同Nicole

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2008-10-6 12:09 發表
我只試過菲菲, 寺我第一次出來玩, 她就話有好野玩, 同我推油, 收我千零蚊, 全身BB油同我推, 同幾過癮, 不過到埋牙時, 話我軟, 同我打左就算.

過程最慘的是, 她不肯讓我摸胸.

我諗另外個兩個魔女係小雪同Nico ...
小雪的清純靚樣和 Nicole 嘅刺青丰臀, 都係上上之選!

試過的傳奇141有:
- FK 菲菲
- 北角Nicole (初出道在北角)
- 華源小雪 (某年boxing day 夜幫襯)
- 灣仔Michelle (幫我開141齋的女女)

以前的141確實令人回味......

現在有什麼魔女妹好介紹??

試過的傳奇141有:
- FK 菲菲
tried her when she first started... services was ok for the first few times... but getting worst, so end up think only visit her less than 5 times..
-TST雯雯(海防大廈)
tried her when she started working on 2/F海防大廈before move to 15/F... at that time she can offer免費加送一Qand can really feel her cum... but because of her "tools" been over used... after move to 15/F... she is getting the "professional" feel... just want to finish the session ASAP after receive $$
-TST 心怡 (華源大廈)
tried once... most of the time seeing at least 2 brothers waiting outside... has gf feel... but can get that feeling from my gf too... so no need to pay $$ for that..
- Sammie (香檳大廈)
nice body and face... but service is too "professional"

相關搜索目錄: 香檳

小弟出道遲, 這5人沒機會見見!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-10-5 12:10 發表
Just memories.

tried KT 雪儀 before she retires... i really miss her a lot.

if any 141 out there who is close to her skill, i would really want to visit.

wonderful memories.

wonderful memories.

唔知大家仲記唔記得尖沙咀Debby, 呢個真係超正!!!!高, 身材好, 靚

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2008-10-8 11:18 發表
唔知大家仲記唔記得尖沙咀Debby, 呢個真係超正!!!!高, 身材好, 靚
以前福僑紅人那個?
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

還記得我第一次睇的141網站係SEXTVB呢, 但以上幾位靚女我都冇緣一試, 真係可惜

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。