推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

70 123
發新話題

[原創] 懷舊一下吧: 141七大魔女 (Updated)

因為近排較忙, 所以遲遲都未介紹最後一位魔女....佢係魔女之中的魔女....殺死無數壯士!!!

滅絕男人的大魔女: Winnie (CWB 合宜, 東南)

標準較大波, 五呎五左右, 中女.
性戰經驗夠, 好易睇得出每位客人喜好. 我久聞大魔女威力強勁, 有一次我打完一次飛機先去出征. 在沖涼時佢摸我 JJ 第一下已知我已打完一次飛機(但我當時已是硬晒), 佢仲好有自信咁講: "冇用 ga, 一樣會俾我征服你". 上床後佢已以好正o既 foreplay 令我好 exciting, foreplay 有快有慢, 剛柔並重, 係菲菲同小小o既混合體. 之後佢含住春袋, 手用剛柔並重的 handjob 搾乾了我.....
第二前再去, 成功入到 pussy 肉膊! 但佢一用坐蓮就已水蛇腰又鋤又磨我....好快我就覺快要失守, 我坐o係身錫佢頸同耳還擊, 坐蓮果然減慢. 但不到一分鐘又以高速狂野地又鋤又磨我 JJ.....一聲奸笑後將我推返低, 壓住我郁, 好快我就失去數憶萬精兵.......

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-10-30 20:31 發表
因為近排較忙, 所以遲遲都未介紹最後一位魔女....佢係魔女之中的魔女....殺死無數壯士!!!

滅絕男人的大魔女: Winnie (CWB 合宜, 東南)

標準較大波, 五呎五左右, 中女.
性戰經驗夠, 好易睇得出每位客人喜好. 我 ...
retired?

回復 6# 的帖子

Can you Pm me Winnie contact number and address? Thank you.

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-10-11 15:20 發表
無限能量的小小 (金橋華廈, 東南大廈)

第六位殺人不貶眼的魔女係小小. 身材來說, 她冇上述五大魔女咁高大, 佢比較婑同有肉. 對波同個籮最有睇頭. 床上功夫認真一流. 會全程自動波由頭舔到你落腳, 包括屎眼! 埋牙時 ...
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=52&region=-1&building=-1&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=%A4p%A4p

$800 2Q wor...seems not free of charge for extra Q...?!

if free extra Q, i will go

引用:
原帖由 awanker 於 2008-11-1 22:33 發表
if free extra Q, i will go
agree

she moved to wanchai, but also $800 2Q, too expensive for her age...

引用:
原帖由 Longing 於 2008-10-23 01:21 發表
不知道有沒有人記得TST華輝大廈的Elaine, May和那位韓女呢?我也很懷念她們呢...
I think I tried the korean girl before at Wa Fai.  Is she at about 5'4", good looking, good englsh?

I could not recall since she just gave me some normal feel.

個韓妹有拍過香港版Penthouse, 那期書我掉了!

佢都真係好大胸, 你射完之後, 佢下面仲會夾下你, 不過我都係搵過佢一次

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2008-11-5 11:12 發表

佢都真係好大胸, 你射完之後, 佢下面仲會夾下你, 不過我都係搵過佢一次
Was she the one who always called you "bad boy".........?

心恰真系好惦....都事隔成7年la...我仲記得佢...事關佢系第一個亦系最後一個同我冇套吹的女孩子....真的吹得好舒服...最後一次同佢做, 我都有同佢玩69式, 大家互吹 ....而家真的好想同佢來多次....

引用:
原帖由 lili1234 於 2008-10-15 02:51 發表
我和心怡做過好多次(運氣好的話,一個月可有兩次,因為聽說常有闊佬包她玩一兩個星期的),她天生麗質,有個美人啄,好有古典美,第一次見面便給我一個深情的擁抱,令人不捨得放手,完事後還是緊抱著我,不願放手, ...
佢老公就好la...有個甘正既老婆...又做得...又吹得....都唔知去邊度搵好..

富士個位好似泰國人既Natalee又如何??

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2008-11-5 03:12 發表

佢好似叫JAJU

回復 69# 的帖子

超貴

引用:
原帖由 霧隱雷藏 於 2008-11-8 11:38 發表
富士個位好似泰國人既Natalee又如何??
早期Natalee係土瓜灣既時候,收三舊,簡直係超值,一個禮拜起碼一鑊,後來過在海係銅記波斯富街收450,都有搵佢,不過少D,後來去在富士收600,就冇搵佢啦,不過Natalee身材真係冇得頂

個韓妹有拍過香港版Penthouse ...
You are right ... She is JAJU ...
Her breast ... so big ^-^

我試過雪儀

不過是未轉去做指壓前試過

的確如師兄說 雪儀 基本上是自動波

我也試過坐蓮 差一點就出左

最後我是用了 狗仔式 征服左佢  (回看很多post才知原來當時很少人可以 捱過他的坐蓮

想問問 小小現在還有在做? 可否有pm中給我詳情

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。