推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

無聊點滴

引用:
原帖由 beautiful 於 28-3-2009 12:04 AM 發表
明日考中文Listening,
玩野咩. ...中文都要考listening, 以為我地弱聽.....
唔係嘅..可能以為你哋係弱視..所以咪要你listening囉

祝你大殺四方..名列前茅
꼬라지 하고는..psn:nch1080i...오지웅....ㅎㅎㅎ....ㅋㅋㅋ

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-28 13:58 發表

王六牙醫靠唔靠得住架..依家啲金咁貴..我想鑲象牙呀!
你想我溝多啲女呀..不如介紹埋整容醫生畀我吖..我要佢咁嘅樣
我介紹的王六牙醫梗系靠得住啦! ...佢有象牙鑲架...你快d去鑲番對象呀 ..咁你食飯就唔洗用象牙筷子啦

你又無騎樓..又要學人去整容 ...你整果個樣唔好架 ...介紹你整呢個吖.. , 好襯你架

相關搜索目錄: 牙醫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-28 14:08 發表

唔係嘅..可能以為你哋係弱視..所以咪要你listening囉

祝你大殺四方..名列前茅   
多謝你....多謝你....我希望我可以大殺四方啦 .......

ha~~ha~~ha~~弱視 你好灰鞋 ,, 笑死我...你咁都諗得出

我記得考中文listening果日, 我見坐無幾遠有個女同學, 舉手投訴佢後面位男同學成日用條收音機天線"隊"她個背脊, 那位男同學跟主考員解釋說, 他的天線要拈著一個人, 收音機才可收聽到的  笑死我...之後主考員安排了那位男同學去了特別室收聽.......

明日考英文啦....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 beautiful 於 30-3-2009 00:15 發表

多謝你....多謝你....我希望我可以大殺四方啦 .......

ha~~ha~~ha~~弱視 968135你好灰鞋 ,, 笑死我...你咁都諗得出

我記得考中文listening果日, 我見坐無幾遠有個女同學, 舉手投 ...
那要加油!!

引用:
原帖由 beautiful 於 29-3-2009 11:53 PM 發表
我介紹的王六牙醫梗系靠得住啦! ...佢有象牙鑲架...你快d去鑲番對象呀 ..咁你食飯就唔洗用象牙筷子啦

你又無騎樓..又要學人去整容 ...你整果個樣唔好架 ...介紹你整呢個吖 .. , 好襯你架
多謝你介紹我用象牙喎 依家我食嘢唔使用象牙筷子喇
又可以耕田土掘泥..最好嗰樣仲可以dee.. 分分鐘到你三炒添

介紹我整到咁令仔 ..多謝喎..錫啖先

你都整得幾好睇喎 尾麗..

相關搜索目錄: 牙醫
꼬라지 하고는..psn:nch1080i...오지웅....ㅎㅎㅎ....ㅋㅋㅋ

引用:
原帖由 beautiful 於 30-3-2009 12:15 AM 發表
多謝你..多謝你..我希望我可以大殺四方啦 ..

ha~~ha~~ha~~弱視 你好灰鞋 , 笑死我..你咁都諗得出

我記得考中文listening果日, 我見坐無幾遠有個女同學, 舉手投訴佢後面位男同學成日用條收音機天線"隊"她個背脊, 那位男同學跟主考員解釋說, 他的天線要拈著一個人, 收音機才可收聽到的  笑死我...之後主考員安排了那位男同學去了特別室收聽..

明日考英文啦..
你想打麻雀..鋤dee大殺四方..係唔係呀

弱視啫..唔好扭計啦 我分分鐘係弱智架

嗰個男仔佢真係黐線架咋..如果唔係佢使乜攞條天線走去黐人哋個背脊吖
個男仔可能畀主考官捉咗去青山搵啲黐線佬幫佢黐線呀

祝你..今日考英文科..再下一城

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-3-30 00:36 發表

那要加油!!
多謝你....多謝你....
多謝哂你的支持, 我會加油架啦

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-3-30 13:00 發表

你想打麻雀..鋤dee大殺四方..係唔係呀

你弱視啫..唔好扭計啦 我分分鐘係弱智架

嗰個男仔佢真係黐線架咋..如果唔係佢使乜攞條天線走去黐人哋個背脊吖
個 ...
多謝你的祝福和鼓勵.......
你無可能三炒我啦, 我同親你玩鋤dee, 我次次都出千既.....

你錫到人地一面口水

明日要考Biology 啦
死啦....好似緊張到瞓唔著咁既

..............................................

引用:
原帖由 beautiful 於 7-4-2009 00:29 發表
死啦....好似緊張到埻礸袷搰J

..........976298..................976297..................
Add oil ar~~

引用:
原帖由 beautiful 於 7-4-2009 12:15 AM 發表
多謝你的祝福和鼓勵.......
你無可能三炒我啦, 我同親你玩鋤dee, 我次次都出千既.....

你錫到人地一面口水
ha..ha..我三炒你咁快就唔記得嗱..炒粉炒麵炒飯你都食唔少啦
你出千鋤dee想結呀..等吓啦..等隻蛛蜘結網就有得結
我錫到你一面都係口水..你

可能我

引用:
原帖由 beautiful 於 7-4-2009 12:29 AM 發表
死啦....好似緊張到瞓唔著咁既

..........................................
放鬆啲..唔好咁緊張喎

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-4-7 00:53 發表

Add oil ar~~
多謝你的支持.... ....我會 add oil 架la~~~~

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-4-7 11:45 發表

ha..ha..我三炒你咁快就唔記得嗱..炒粉炒麵炒飯你都食唔少啦
你出千鋤dee想結呀..等吓啦..等隻蛛蜘結網就有得結
我錫到你一面都係口水..你 ...
係囉...你整乜鬼成日流口水架
車~~~!! 我食呢d cheap 野架咩  ...快d再去炒過d 好野比我食 ......衰衰地都燕窩炒蛋....................

咩野蛛蜘結網呀  就算我唔出千都贏你啦...我拎親都係4條dee  ... 同花順 ....俘虜 ....
你最大咪拎住條水蛇 , 你仲一味叫大........大.......大.......

.

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-4-7 12:50 發表

放鬆啲..唔好咁緊張喎
http://a5556.myweb.hinet.net/msn/e_word/ew%20(49).gifhttp://a5556.myweb.hinet.net/msn/e_word/ew%20(62).gifhttp://a5556.myweb.hinet.net/msn/e_word/ew%20(55).gi ...
多謝.......多謝.........點解d字咁靚既 .... 我會盡量放鬆啲架la.........
不過昨晚瞓唔著 ...唔夠瞓.... 今日一早去考....成日做了差不多六個鐘頭試卷
今日中午又無心機食飯, 所以無食.... 依家好似.....病........

.

明日考數  

................................

引用:
原帖由 beautiful 於 7-4-2009 11:01 PM 發表
係囉...你整乜鬼成日流口水架
車~~~!! 我食呢d cheap 野架咩  ...快d再去炒過d 好野比我食 ...衰衰地都燕窩炒蛋....................

咩野蛛蜘結網呀  就算我唔出千都贏你啦...我拎親都係4條dee  ... 同花順 ....俘虜 ....
你最大咪拎住條水蛇 , 你仲一味叫大...大...大..
我輸晒啲錢畀你咪冇錢買燕窩囉..所以我咪用我嘅口水做「人窩」炒蛋畀你食囉 好珍貴架
你唔出千咪用呢招咁嚟贏我囉 搞到我成日嗌大..大...大..
你一隻dee換四隻dee..蛇仔換同花順..滔啤又換俘虜..我 你呀

引用:
原帖由 beautiful 於 7-4-2009 11:10 PM 發表
多謝.......多謝.........點解d字咁靚既 .... 我會盡量放鬆啲架la.........
不過昨晚瞓唔著 ...唔夠瞓.... 今日一早去考....成日做了差不多六個鐘頭試卷
今日中午又無心機食飯, 所以無食.... 依家好似.....病........
啲字咁靚!..因為你令囉
你經常咁晏瞓..梗係唔夠瞓啦..晨早又要去考..嘢又唔食..牙又唔刷 實想病啦 保重呀!!

引用:
原帖由 beautiful 於 7-4-2009 11:20 PM 發表
明日考數

................................
你鋤dee計數呃我咁叻..maths難唔到你嘅

你應該.....     

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-4-8 11:50 發表

我輸晒啲錢畀你咪冇錢買燕窩囉..所以我咪用我嘅口水做「人窩」炒蛋畀你食囉 好珍貴架
你唔出千咪用呢招咁嚟贏我囉 搞到我成日嗌大..大 ...
哎吔...!! 你d "人窩 ' 炒蛋, 我聽見就........
就算用呢招你都唔會......大......大 .....大......大 啦  

我幾時一隻dee換四隻dee呀... , 我只不過一早收埋起4隻dee響...........

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-4-8 12:05 發表

啲字咁靚!..因為你令囉
你經常咁晏瞓..梗係唔夠瞓啦..晨早又要去考..嘢又唔食..牙又唔刷 實想病啦 保重呀!!
你無講錯我真係經常都好晏瞓.......
見你咁龜    送d咁靚又咁有意思gei閃字比我
我又送番d 靚靚閃字鼓勵番你啦..........

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-4-8 12:21 發表

你鋤dee計數呃我咁叻..maths難唔到你嘅

你應該.....http://a5556.myweb.hinet.net/msn/e_word/ew%20(48).gifhttp://a5556.myweb.hinet.net/msn/e_word/ew%20(46).gifhttp://a5556.myweb.hinet. ...
靜雞雞話你豬, 其實我唔識鋤dee同打麻雀架 .. 我亂嗡就識 ......

咁我用計數機做mahts...通常都叻過人地數手指腳指......既.....

唉!!! 我今日都當黑.呀......十吓...十吓.....去錯試場呀
我入去見到枱面份野唔係我個名, 當時我已心知不妙 ,咁我咪問個主考員囉, 原來我真係去錯試場呀 ,
其實我係要去協和街果間地利亞修女紀念學校, 但我去錯咗月華街果間地利亞修女紀念學校, 我鬼知果度有2間,仲同一樣名 , 我10年都唔去一次果度, 我根本唔熟果度d路 ........
後來那位主考員笑笑口走來問我 : " 我哋呢度考英文數學, 你啱唔啱呀! 啱就响度考啦....."
我心諗好在咁啱呢度又係考英文數學, 唔係中文數學
於是我就直頭在這裡考, 但要填寫一張表, 內容係要填寫你去錯試場的原因, 和你同意額外繳付約500元的行政費(我相信要你繳付約500元的行政費$ 才是要你填表的主要目的 )
於是我就好似隻怪物咁, 要零零舍舍坐開一個人獨自考......唉!!

.

回復 374# beautiful 的帖子

路過答嘴! 

噢,試場都去錯咁大頭蝦!   

如果之前知你去果間考,一定提你有兩間,果邊我都幾熟,應該 N 年前都去過呢兩間試場考試。 

考試局都幾好賺,收 500 元行政費,靜靜雞話你聽,行去另一間試場都唔使 15 分鐘,如果跑 5-10 分鐘一定到。 

祝考試順利!   

引用:
原帖由 beautiful 於 8-4-2009 11:59 PM 發表
哎吔...!! 你d "人窩 ' 炒蛋, 我聽見就 .....
就算用呢招 你都唔會......大......大 .....大......大 啦  

我幾時一隻dee換四隻dee呀... , 我只不過一早收埋起4隻dee響.....
我就係想你嘔咪唔使畀你食囉

啲dee收埋喺車頭燈入面呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。