推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-17 17:48 發表

剪佢橙皮
仲未熟, 剪左都唔食得
......!

唔駛周圍搵, 呢到有排位版

引用:
原帖由 OrangeFai 於 17-5-2008 21:38 發表

咦, 出絕招喎
完場了,開多兩條飛,最尾果條唔開了! 

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-17 09:37 PM 發表

無咁易俾你得逞掛...

你唔使露點果個a/c, 要幾耐先unban?
26號

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-17 21:37 發表

無咁易俾你得逞掛...

你唔使露點果個a/c, 要幾耐先unban?
好似係5月26日,
不過我諗緊如果繼續去政治版講多幾句,
可能好快又輪到呢個a/c又ban埋,
簡直係白色恐怖,白色恐怖......

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-5-18 00:34 發表

好似係5月26日,

咁咪岩你囉, 大條道理做脫星, 愈露愈多.....

可以學鄭希怡添.....不過你應該唔似佢咁會扮可憐掛....
......!

各位早上好  

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

鳥倦飛果知還   

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-18 01:07 發表

咁咪岩你囉, 大條道理做脫星, 愈露愈多.....

可以學鄭希怡添.....不過你應該唔似佢咁會扮可憐掛....
露盡也是三點
第四點唔係甘多人欣賞 係陶翁先會悠然見南山

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-5-18 00:34 發表

好似係5月26日,

胡佛番生

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-18 00:09 發表

完場了,開多兩條飛,最尾果條唔開了! 

我也來買個關子
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-5-17 17:36 發表

近期好嗎 ?
但願人長久 千里共嬋娟

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-16 12:54 發表

多謝晒~
有拖無欠  
先奉上口惠 : 吉神仙福永享 壽與天齊

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-18 02:55 發表

但願人長久 千里共嬋娟
happycamel 哥晚安了我也久不见你了,想对你说:'近来还好吗?"又怕你回我"但願人長久 千里共嬋娟"这些肉麻的说话
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-5-17 17:22 發表

死仔輝又週圍點火
这就是辉哥本色,该如何就如何,何必为一个ID苟且偷安呢
鸡哥你好久不露脸,身子可安康
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-5-18 12:34 AM 發表

好似係5月26日,

咁你就咪過去個度講啦
過黎呢度講波馬
貼多d贏錢紀錄
最緊要記得請我食飯慶祝

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-18 02:39 AM 發表
各位早上好  

樂樂早上好

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-18 02:48 AM 發表

露盡也是三點
第四點唔係甘多人欣賞 係陶翁先會悠然見南山
我諗佢露哂三點,
你都唔會去欣賞

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-18 09:57 發表

咁你就咪講去個度講啦
過黎呢度講波馬
貼多d贏錢紀錄
最緊要記得請我食飯慶祝
做乜唔俾我去講?
原來豆豆都係咁專制.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-18 09:58 發表

我諗佢露哂三點,
你都唔會去欣賞
輪到你笑得咁衰

引用:
原帖由 happycamel 於 18-5-2008 02:52 發表

我也來買個關子
犀利! 

5 元一注都買到。 

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-5-18 11:01 AM 發表

做乜唔俾我去講?
原來豆豆都係咁專制.

唔係專制,
係都唔知你衰乜,
你已經被BAN
又睇唔到喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-5-18 11:02 AM 發表

輪到你笑得咁衰

你就笑得衰,
唔通你有興趣睇男人露三點?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-18 11:03 AM 發表

犀利! 

5 元一注都買到。 
做咩笑樂樂

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

誰能代替哥哥地位

樂氣豆 & 各位周日好            

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。