推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

搵錯膽                 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 14:43 發表
搵錯膽                 
又唔見六舊幾水

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-18 14:34 發表
第五場, 韋達表演出智慧及騎功, unbelievable!!
何解? 隻馬一向係甘
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #25076 唔易做 的帖子

噢                  

終於夠信心了

第六場, 韋達做返自己, 正正常常遊馬河~~~

My new target!!

當日蘇銘倫輸了第三位置給爆發力 今日收成

K杜又賴野   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-18 03:28 PM 發表
K杜又賴野   

誰能代替哥哥地位

回復 #25084 紅豆沙 的帖子

靚豆嘩乜         

杜利萊又掂返違禁品~~ 唔知係咪高k呢?

買熱週不時圍唔到皮
買冷好容易俾人打劫
整體感覺係被人輪姦

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-18 15:51 發表
杜利萊又掂返違禁品~~ 唔知係咪高k呢?
乜都死啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-18 03:49 PM 發表
靚豆嘩乜         
今日宜打機

誰能代替哥哥地位

第八場, 古惑馬主 win??

回復 #25090 細摩 的帖子

你講第九場?
再戰群雄有飛   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-18 16:37 發表
你講第九場?
再戰群雄有飛   
竟然出現2個W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 17:27 發表

竟然出現2個W
最失敗走甩左隻飛躍龍門

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 17:27 發表

竟然出現2個W
咁都唔比下貼士....大家同你加油嘛....第十場
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-5-18 17:32 發表

咁都唔比下貼士....大家同你加油嘛....第十場
我同大家一齊玩甩牌

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 05:33 PM 發表

我同大家一齊玩甩牌
保保今日又發威啦

誰能代替哥哥地位

賭成日都要輸八十~~~~ 貼中孖T無錢收!!!!!!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-18 17:47 發表

保保今日又發威啦
開牌

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 05:59 PM 發表

開牌

保保勁

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 05:59 PM 發表

開牌
但唔通知聲

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。