推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

先落一注 客勝 @2.1 加注半場客@2.9
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 23:58 發表
客勝?   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 23:58 發表
半場0:0~

回復 #2953 Air Supply 的帖子

哈 原來你係度
雲加有換人跡象 又買了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-19 01:24 發表
哈 原來你係度
雲加有換人跡象 又買了
係呀, 之不過我地成班人都喺嗰一邊買咗........

XO台

回復 #2955 Air Supply 的帖子

你地要對家

85'  ~~ 0:0   

哦 睇怕今日白做  ~

0:1                    

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-19 01:48 發表
0:1                    
我今日到依家至持平咋, 你當係讓我啦~

回復 #2960 Air Supply 的帖子

~   恭喜

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-19 01:53 發表
~   恭喜
些些! 晚安Camel~

喂)))))))))))))))

起身啦!上網呀

good morning everybody

誰能代替哥哥地位

靚豆 早晨     
甘早

引用:
原帖由 Air Supply 於 18-3-2007 14:19 發表

係囉保保.....你有無Call金巴叫佢同紅馬仔買呀?
冇呀,第一二場,肯跟飛一膽全餐會中,但我冇跟。

引用:
原帖由 Air Supply 於 18-3-2007 14:25 發表

無所謂啦......理論上入場係唔可以帶電話嘅~
而家係馬場煲粥都得啦! 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-19 10:54 AM 發表
靚豆 早晨     
甘早
都唔算早啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-19 11:07 AM 發表

而家係馬場煲粥都得啦! 
不過無人得閒煲

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-19 11:07 AM 發表

而家係馬場煲粥都得啦! 
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-19 11:19 AM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 30000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

回復 #2971 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 130000 才可瀏覽

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-19 12:22 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 30000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

回復 #2972 HJ2127_ATR1 的帖子

講乜春
得豆豆可以睇到

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-19 01:56 PM 發表
講乜春
得豆豆可以睇到
仲有求其可以睇到既 原來你都係一樣咁八

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。