推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-26 03:17 PM 發表
原來 2-12 位置Q仲好分 有53倍   
今日樂兄大拆特拆禮物

蓮華生輝贏馬加十二分 原裝配搭跑同程  12當好位 上班減七磅 但係15蚊 同場幾隻初出馬好過 驚風散都唔駛買
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-26 04:04 PM 發表
蓮華生輝贏馬它P程  12當好位 上班減七磅 但係15蚊 同場幾隻初出馬好過 驚風散都唔駛買
2-11 Q 67元

回復 #377 happycamel 的帖子

收韁贏馬  0:56.3 破綻係太極之光第三

最後兩場有咩心水呀?

呢場我博衝勁直前

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-26 05:19 PM 發表
嘩~ 勁!!!

可惜跟唔切~

又收8舊幾水~~~~~~~~~~~~~

尾場亞哥隻加州顛峰點睇?

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-26 05:25 PM 發表
又收8舊幾水~~~~~~~~~~~~~
點止? 仲有條單Q呀~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-12-26 17:25 發表
尾場亞哥隻加州顛峰點睇?
我唔多睇好  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-12-26 05:27 PM 發表

點止? 仲有條單Q呀~
係喎, 之前睇漏左添
今日樂兄日

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-26 05:30 PM 發表

我唔多睇好  
咁有咩好介紹? 

桔神再現∼        
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我呢場博我來也 杜利來唔騎 加埋韋達搵d零用錢

又跑多隻鴨仔出嚟∼ 

回復 #392 Air Supply 的帖子

隻酒勝頂唔倒第三,三重彩,T,PQ,全部瓜哂,樂與悲一線之差

回復 #393 redhorse 的帖子

今日d馬有幾場都好熱! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-26 08:00 PM 發表
今日d馬有幾場都好熱! 
冷熱都有
第一場已爆到七彩

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-26 14:07 發表
開齋啦

恭喜恭喜
I'm a pipe-smoker ...

回復 #394 HJ2127_ATR1 的帖子

我搏冷門嘛,用飛快羸拖番轉頭買T等等,貪好分,跑哂腳.R7 買一聲嘯同蓮華生輝雙膽射,又跑第四,杜鵬志,唉!

近來得到祖師爺保祐, 所以我會留意坐去馬會影院果部的士的車牌號碼, 當心中無馬時, 就買 number. 今日架的士車牌係 ME9395. 睇睇第九場 3,9,5 係乜料和 3,9,5檔係乜野馬. 到時再算啦 !

再睇睇呢場第一場9號馬在完全冇人唱的情況下, 徘徊於 13-14 倍, 亦有 D Q飛落, 於是小試 WP, 例飛 QQP. 咁就真係話都唔信, 中髐竣撉漱j冷Q同QP.

於是同樣再買多兩場 9號, 見無料到, 就收兵囉

都算報翻前晚比荷蘭佬玩之仇 Yeh
I'm a pipe-smoker ...

引用:
原帖由 taurus 於 2006-12-26 08:56 PM 發表
近來得到祖師爺保祐, 所以我會留意坐去馬會影院果部的士的車牌號碼, 當心中無馬時, 就買 number. 今日架的士車牌係 ME9395. 睇睇第九場 3,9,5 係乜料和 3,9,5檔係乜野馬. 到時再算啦 !

再睇睇呢場第一場9號 ...
咁都得? 大師好嘢~

回復 #398 taurus 的帖子

善哉! 出神入化! 大師真高人也!  隨手拈花成果 我輩勞勞碌碌  種瓜得豆

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。