推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-8 10:19 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 13000 才可瀏覽

早晨
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Pet Shop Boys 於 2007-4-8 02:08 發表

It's a great match, Camel!
Great? The match was fixed.

相關搜索目錄: Pet

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-4-8 11:24 發表

開始忙碌的星期日

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-8 12:36 發表
開始忙碌的星期日
早晨樂兄
邊個忙碌

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-4-8 11:24 AM 發表

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-8 12:26 PM 發表

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-8 00:18 發表
原來係你! 你在何方? 
太平洋嘅某一個角落~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-8 00:20 發表

AS?
點極都唔明, 正一牛皮燈籠~

可能你唔知道Pet Shop Boys係80年代一支頗為流行, 玩電子音樂嘅樂隊啦! 正因為呢一個原因, 所以一出口就俾豆豆識穿咗添~

不過呢一首Pet Shop Boys嘅歌你一定聽過, 因為陳百強最當紅嘅時候出過廣東話版本~

It's a sin

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-8 00:14 發表

I only bet on 2:1/1:2
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-8 02:03 發表
What a joke!!!!  :bird::bird::bird:
乜你唔係中咗2:1波膽咩?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-4-8 12:46 發表

早晨樂兄
邊個忙碌
我都想知?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-8 13:03 發表

咩樹? 咁多四萬幾分嘅ost究竟講乜東東?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-8 16:27 發表

可能你唔知道Pet Shop Boys係80年代一支頗為流行, 玩電子音樂嘅樂隊啦! 正因為呢一個原因, 所以一出口就俾豆豆識穿咗添~

不過呢一首Pet Shop Boys ...
點解又多左班寵物處男既
我鍾意佐治男多D o咼

相關搜索目錄: 寵物 Pet

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-8 17:08 發表

點解又多左班寵物處男既
我鍾意佐治男多D o咼
Culture Club成名作 :

Karma Chameleon

相關搜索目錄: 寵物

有無露爛屎姊妹花o既食屎貓食

引用:
原帖由 Air Supply 於 8-4-2007 16:17 發表

太平洋嘅某一個角落~
又唔預我,全程使左幾多, 好唔好玩呢?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-8 17:23 發表
有無露爛屎姊妹花o既食屎貓食
係唔係呢一首?

Nolans

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-8 04:27 PM 發表

不過呢一首Pet Shop Boys ...

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-8 19:42 發表

係唔係呢一首?

Nolans

你真勁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-8 19:45 發表

總之就係你至叻啦~

PSB個User name由今日起已經正式被老虎徵用~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-8 20:02 發表

你真勁
關我咩樹? 係百度勁咋噃~

百度音樂搜索噐

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-8 20:10 發表

關我咩樹? 係百度勁咋噃~

百度音樂搜索噐
你講緊你個解碼器勁呀

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-8 20:07 發表

總之就係你至叻啦~

PSB個User name由今日起已經正式被老虎徵用~
老虎都帶上來,
你好o野

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。