推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #4400 紅豆沙 的帖子

麒綵係退出左啦
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 12:22 PM 發表
麒綵係退出左啦
要揀其他個d tim

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-9 12:23 發表

要揀其他個d tim
雖然佢贏唔贏到呢場永遠係個謎 但係出都買唔過

睇下搵唔搵到本先   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 12:26 PM 發表

雖然佢贏唔贏到呢場永遠係個謎 但係出都買唔過
R1 8 幸運勇將 2 牛精福星 1 山東名將 10 超勁精神

點解咁都揀唔中GA

誰能代替哥哥地位

今日想博下尾場卓越歡騰 睇多幾場先決定貼唔貼上博友

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 12:39 PM 發表
今日想博下尾場卓越歡騰 睇多幾場先決定貼唔貼上博友
我心水個樹有揀,好,post埋你呢隻

誰能代替哥哥地位

霸王天下冼毅力算唔算未盡全力呢
以往有前速 呢場十四檔搶先入黎應無問題 冼君在外疊睇跑馬 轉完彎滋滋油油走上串Q

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 12:59 PM 發表
霸王天下冼毅力算唔算未盡全力呢
以往有前速 呢場十四檔搶先入黎應無問題 冼君在外疊睇跑馬 轉完彎滋滋油油走上串Q
AIR SUPPLY同金巴仲未上黎同你吹水既?

誰能代替哥哥地位

12蚊WIN 點買得落手  
博下隻龍的風彩好過

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-9 13:20 發表

AIR SUPPLY同金巴仲未上黎同你吹水既?
金巴好可能又同紅馬哥入場
AS就唔知去左邊

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 01:22 PM 發表

金巴好可能又同紅馬哥入場
AS就唔知去左邊
又好似係喎,咁你幫我計住贏幾多分喎

你就贏多D真銀喎

誰能代替哥哥地位

龍的風彩好似跑個指定第四
鄭雨滇幾驚贏甘既樣 有位唔出

再係甘跑馬 真係搵阿水買

馬會又幾有創意 整場跑狗間開下
最奇係擺係第一口孖T頭關 果真用心良苦驚你難中

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 01:37 PM 發表
馬會又幾有創意 整場跑狗間開下
最奇係擺係第一口孖T頭關 果真用心良苦驚你難中
咁得意!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-9 13:38 發表

咁得意!
跑馬唔係跑狗 步速與鞍上人留放可決定一切
為左參與 我買全餐射糖果博士孖寶 另加確叻寶全餐

認真攪笑 得番五隻畜生

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 13:51 發表

跑馬唔係跑狗 步速與鞍上人留放可決定一切
為左參與 我買全餐射糖果博士孖寶 另加確叻寶全餐
十二倍Q 好過借 仲有T及四連環

兄弟孖寶有18倍
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

天堂有路佢唔走 地獄無門佢硬闖

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 14:04 發表
兄弟孖寶有18倍
win or lost?
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

今日馬有人真係買指定位置都得

引用:
原帖由 求其 於 2007-4-9 14:29 發表

win or lost?
Lost! 2nd runner up, not even consolation place

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 14:31 發表

Lost! 2nd runner up, not even consolation place
糖果博士 is always my dead dog favourite. Don't trust on this horse anymore. It's a horse which always attracts punters' eyes but actually lacks of corresponding ability!

相關搜索目錄: Dog
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。