推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 27-9-2006 19:12 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
發生咩事? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-30 10:25 AM 發表

發生咩事? 
點解唔見咗隻樂駝? 佢會唔會喺嗰邊版出咗事呀?

回復 #52 Air Supply 的帖子

我都唔知,唔知樂駝犯左咩錯,比人 Ban 左,會唔係貼左露點相之類。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-30 10:42 AM 發表
我都唔知,唔知樂駝犯左咩錯,比人 Ban 左,會唔係貼左露點相之類。 
唔似噃~ 佢最後出現嘅時間係尋晚10:18 :

http://forum.timway.com/f/thread-60-82-1.html

玩接龍都被Ban? 露點接龍?

回復 #54 Air Supply 的帖子

我都好少過去吹水,所以唔知,要等再世樂駝出黎講野先知啦,唯有:等 

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

ccccccc

引用:
原帖由 aaq 於 2006-9-30 05:53 PM 發表
ccccccc
仲未番生?

引用:
原帖由 happycamel 於 13-8-2006 17:31 發表
好快又開鑼啦 !!!!!!!!!
happycamel 兄,你解封啦,下期可以玩啦! 

恭喜恭喜~

巴士兄, 今日入場提款呀?

回復 #62 Air Supply 的帖子

昨日英甲提左,所以今日入場想再提,可惜存番少少比馬會。 

下星期三,可以玩番明燈,燈神啦。

好咯好咯! 好事成雙, 樂駝放咗監, 你又繼續提款~

我繼續做燈神至真, 今日重點馬"閃電星"同"大圓機"都跑第四, 正一買Win跑Place, 買Place跑第四, 激氣起上嚟掉低份報紙同老婆出街嘆茶Shopping, 連Hand Feel都唔拎, 番嚟睇番賽果至知道後面嗰幾場唔買就慳番幾舊水~

相關搜索目錄: 報紙

回來了 !

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #66 happycamel 的帖子

歡迎 happycamel 回歸! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-10-9 09:08 AM 發表
歡迎 happycamel 回歸! 
佢終於蒲頭喇~

http://forum.timway.com/f/thread-18601-3-1.html

回復 #68 Air Supply 的帖子

小桔仙向大桔神請安

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-9 11:09 PM 發表
小桔仙向大桔神請安
平身~

落雨呀! 又要度下先lu!

畢業 拍拍籮柚走人

賭白頭片 

第五場
獨贏 (13)育成明駒 @1500
位置 (13)育成明駒 @ 500

總投注 2000

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-21 12:39 PM 發表
賭白頭片 

第五場
獨贏 (13)育成明駒 @1500
位置 (13)育成明駒 @ 500

總投注 2000
好彩無留意到呢一欄, 無幫您買啫~

無輸真銀吖嘛?

回復 #73 happycamel 的帖子

個人絕對唔讃成賭白頭片,暫停投注一天會好d。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。