推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #825 唔易做 的帖子

我梗係想知你都想知果張啦,好似唔知係邊度見過。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-22 09:18 AM 發表
我梗係想知你都想知果張啦,好似唔知係邊度見過。
樂兄又去偷相
但偷得好

早晨呀 金巴 唔兄
我都想知相中人是誰 要選佢為妃報恩
話說我見到大罩中 靈光一閃 知道場波開大 有一隊會入兩球 賽果應為 2: 1 或 1 : 2 臨場見C朗無d靈氣 靈光再閃加注亞仙奴勝

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-22 09:37 AM 發表
早晨呀 金巴 唔兄
我都想知相中人是誰 要選佢為妃報恩
話說我見到大罩中兩個大球 靈光一閃 知道場波開大 有一隊會入兩球 賽果應為 2: 1 或 1 : 2 臨場見C朗無d靈氣 靈光再閃?

:givemefiv ...
既然相中人可以令你咁有靈感
你應好好去回報一下她了

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-22 01:50 AM 發表
Henry GOAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:1  BIG  

WITH BONUS

http://attachments2.timway.com ...
好嘢, 瞓醒有錢收! 多謝小桔仙~

我去睇一下個市先, 轉頭番嚟~

回復 #830 Air Supply 的帖子

真你比樂駝仔講中晒,先睇股後睇波。

回復 #830 Air Supply 的帖子

真係戀股多過迷波 醒個紅股你

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-22 09:55 AM 發表
  真係戀股多過迷波 醒個紅股你
戀乜鬼吖! 上晝俾老闆捉住開會開咗半日, 下畫又未停過, 搞到隻窩輪單日就升咗廿幾個巴仙入唔切添~

相關搜索目錄: 窩輪

回復 #833 Air Supply 的帖子

窩輪變左渦河

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-22 11:00 PM 發表
窩輪變左渦河
就係囉! 今晚仲有無好介紹?

細細地搏吓大霧先~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #835 Air Supply 的帖子

無呀   實在我都唔識呢d球隊

穩陣d 又同你無衝突 買呢樣
齊齊瞓醒收錢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-23 09:19 AM 發表
原來尋晚天朗氣清無大霧搏~

回復 #841 Air Supply 的帖子

今晚有乜好野? 場大哈細玩唔玩?

明晚有事 可能無得玩即場 但博友唔會請假

明晚d馬戲馬麻麻 場地有偏差 臨場走位可能是勝負關鍵 在乎騎者一念 惡賭!

無晒人

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-23 10:45 PM 發表
無晒人
I'm here "In China".

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-23 09:40 PM 發表
今晚有乜好野? 場大哈細玩唔玩?
I did bet match one "William II LOST" @3.35

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-23 09:47 PM 發表
明晚有事 可能無得玩即場 但博友唔會請假
Noted. Have a nice day~

Play hand ball tomorrow night?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-23 10:01 PM 發表
明晚d馬戲馬麻麻 場地有偏差 臨場走位可能是勝負關鍵 在乎騎者一念 惡賭!
That's why you'd prefer to play hand ball rather than horse racing?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。