推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-18 11:10 PM 發表
我左眼開始眼訓, 右眼為左眼著想, 所以都要去休息為妙
咁你左眼抵得諗d咪得囉

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-18 23:09 發表

飽得滯會唔會訓唔著
飯杯普洱可以消滯, 不過可能更加瞓唔著~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-18 11:12 PM 發表

所以我夜晚好少飲茶,我都差不多要去訓lu,早抖air supply

相關搜索目錄:

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-18 23:45 發表

所以我夜晚好少飲茶,我都差不多要去訓lu,早抖air supply
豆豆早晨, 各位早晨~

相關搜索目錄:

樂樂, 各位早晨, 大家端午糉快樂

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-19 11:40 AM 發表

豆豆早晨, 各位早晨~
超過24小時啦,樂樂真係唔見左呀

早晨呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-18 23:12 發表

普洱茶係大陸抄到好貴呀 , 早一輪

相關搜索目錄:

回復 #9207 唔易做 的帖子

我其實都鐘意飲 但係人話係老餅茶

相關搜索目錄:
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-19 11:48 發表

超過24小時啦,樂樂真係唔見左呀

早晨呀
銷案了事

茅晒人

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-19 04:33 PM 發表
我其實都鐘意飲 但係齯H話係老餅茶
冰個話,醫生都叫飲ga

相關搜索目錄:

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-19 04:37 PM 發表

銷案了事
air supply可能去左找你

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-19 04:39 PM 發表
茅晒人
咁快又閃人?

誰能代替哥哥地位

回復 #9213 紅豆沙 的帖子

靚豆晚上好
去食飯過節嘛
今晚酒樓得一轉客 係唔係因為堅尼系數偏高

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-19 16:52 發表

air supply可能去左找你
搵咗成日啱啱至收隊~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-19 23:14 發表
靚豆晚上好
去食飯過節嘛
今晚酒樓得一轉客 係唔係因為堅尼系數偏高
又未必嘅~

可能係前日啲人已經慶祝過父親節, 再隊多兩隻糉, 今日咪留番響屋企過節算數囉, 清淡一啲嘛~

回復 #9216 Air Supply 的帖子

你講既完全正確

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-19 15:38 發表

又未必嘅~

可能係前日啲人已經慶祝過父親節, 再隊多兩隻糉, 今日咪留番響屋企過節算數囉, 清淡一啲嘛~
可能大多數人同你一樣,北上冇留港消費羅

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-19 23:34 發表

搵鬫角琣雃炮才
我四點鐘銷左案囉

回復 #9218 redhorse 的帖子

紅馬哥買左幾多尺盈綵丫?

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-6-19 23:46 發表

可能大多數人同你一樣,北上冇留港消費羅
我有噃! 除咗前晚嗰一餐響深圳食之外, 其餘嗰四日都係留港消費o架~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-19 23:47 發表

我四點鐘銷左案囉
無人通知我吖嘛~

回復 #9222 Air Supply 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 21900 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 21000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 21000 才可瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。