推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-2 19:01 發表
下季駛唔駛攪番個季前網聚呀,會唔會又得少貓三幾隻。 
好的,但网聚只前,駛唔駛攪番個像今季我两参加的那种活动先去网聚呢?
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-2 18:59 發表

1 set 呀,其實我都冇用,人拎我拎啫 ,等我送畀你隻猴子。 
真糸 , 多謝先
唔好怪我直

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-7-2 19:01 發表

一於咁話喇,下季開鑼約埋金巴歎早茶入馬場
好的,上季我两一起中件后来四W的飞象过河。。。下季呢?

相關搜索目錄:
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-2 19:03 發表

好的,但网聚只前,駛唔駛攪番個像今季我两参加的那种活动先去网聚呢?
要同你交下手
就一就

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 19:01 發表

樂樂唔見左既,一定係贏左錢,去左食大餐啦
收了我的pm吧,看了没有?

引用:
原帖由 求其 於 2-7-2007 19:03 發表

我就冇問題,但其他人可能要預約,又或者同老虎出席。 

引用:
原帖由 Lighter 於 2-7-2007 19:03 發表

真糸 , 多謝先
唔好怪我直
收到! 下次記得就拎畀你。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-2 10:55 發表

咁早走,我都冇帶雨傘呀,好在走得快,唔係就要睇埋阿 Lam 先走得。 
車,阿lam有乜好喵,我地講緊真人show,不過利記就擰哂頭
(純粹開玩笑,請K兄勿介意)

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-2 07:06 PM 發表

收了我的pm吧,看了没有?
收到,已看完

誰能代替哥哥地位

回復 #10558 redhorse 的帖子

因為我都未睇晒所以 post 。 

88la,囡囡催我去食飯la

引用:
原帖由 redhorse 於 2-7-2007 19:13 發表
你個女呀!  

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-7-2 07:13 PM 發表
慢用

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-2 19:05 發表

要同你交下手
就一就
你以为我说打牌?不是呀,今季开LEAQUE我、金巴及REDHORSE三个人入场那个GATHERING呀。。。我指的那个GATHERING前的活动,得我同金吧参加及知道架碴

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 19:08 發表

收到,已看完
看完都无反应既!

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-2 19:47 發表

你以为我说打牌?不是呀,今季开LEAQUE我、金巴及REDHORSE三个人入场那个GATHERING呀。。。我指的那个GATHERING前的活动,得我同金吧参加及知道架碴
o奧~~~~~~~~我等金巴通知
我成10幾年未入過

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-2 19:48 發表

看完都无反应既!
你去四川捉貓熊 ?
我唔要盈盈個八字.............

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-2 07:48 PM 發表

看完都无反应既!
你想我有什麼反應,哈哈,
一來我都要消化下,二來,你上次叫我睇你D規則我都要諗下先俾到意見GA MA

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 20:25 發表

一來我都要消化下,二來,你上次叫我睇你D規則我都要諗下先俾到意見GA MA
本帖隱藏的內容需要積分高於 21000 才可瀏覽

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-2 08:28 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
OK

誰能代替哥哥地位

飽突 想
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #10569 Lighter 的帖子

Q ?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-2 20:25 發表

睇乜? 要消化 又要反應

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-2 20:13 發表

你去四川捉貓熊 ?
我唔要盈盈個八字.............
盈盈個八字? 做乜

茅人 去晒食宵夜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。