推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 21:54 發表
樸 3 : 保 1
先拔頭籌
東尼仔好野 , 野人犯規得12碼 ,
拜神 win  1:0 先

熱刺食錯藥, 11分鐘已贏 2:0

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 22:06 發表
好似你咁一糸唔入 , 一入就射三粒

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 22:09 發表

好似你咁一糸唔入 , 一入就射三粒
呢劑比我錯藥佢地食 3:0

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 22:13 發表

呢劑比我錯藥佢地食 3:0
你又用兩個同我說話我好驚架 ,唔知你咩意思

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 22:22 發表

你又用兩個同我說話我好驚架 ,唔知你咩意思
純用錯公仔, 冇意思, 放心

伯明翰  0-0  韋斯咸  
富咸  1-0  米杜士堡   
雷丁  1-0  愛華頓   
熱刺  3-0  打比郡   
韋根  1-0  新特蘭  

英超開四個半場主勝

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 21:54 發表
樸 3 : 保 1
先拔頭籌
我去排隊收錢先
東尼仔好野

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 22:26 發表

純用錯公仔, 冇意思, 放心
有point

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 22:41 發表

我去排隊收錢先
東尼仔好野
恭喜 恭喜
可以去唱歌鬆骨沖涼
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 22:49 發表

有point
North Point?
斷估唔會係係West Point

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 22:06 發表
份量係重左 無錯

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 23:28 發表

恭喜 恭喜
可以去唱歌鬆骨沖涼
中埋利物浦至夠

回復 #13888 Lighter 的帖子

引用:
中埋利物浦至夠三飛
當然 當然

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 23:32 發表

份量係重左 無錯
份量係 x 2  = 4:0

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 23:37 發表

份量係 x 2  = 4:0
弗得

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 23:36 發表

當然 當然
你好鬼衰 , 篤爆人地

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 23:38 發表

你好鬼衰 , 篤爆人地

我係衰鬼

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-18 16:13 發表
我心目中的而且確係咁諗, 你我重視的野都不相同, 咁樣傾落去對雙方都晒氣

我只係講思考方式唔同, 並沒有任何貶低之意, 會唔會係閣下諗多左?
相反你話我小學都未畢業, 睇怕呢d先至係人身攻擊

不過俾面AS同樂 ...
没有谁对谁错的,对立的讨论本来就是充满火药味,相互攻击亦在所难免。我也不虽要你俾面AS同樂駝而对我留情。
再讲,你的那一句  “同思考方法完全唔同的人講理論也沒有意思”已经是强权理论了,如果我和你的思考方法完全相同,大家又何来会有分歧,又那来的唇枪舌剑,你来我往,又何必费尽心思,绞尽脑汁的来找论点来支持自己的价值观呢。我思考方法和你同就不再和我理论,可见你的所谓民主自由是要以你为中心,要建基于你的观点上。这对“民主自由”四字是多么的讽刺。
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

不要因为大家理念不同而心在介蒂,我也是对事件而已。抛开这件事来讲,我们还是朋友嘛
本帖最近評分記錄
  • happycamel 體力 +50 我很贊同 2007-8-19 11:17
  • happycamel 威望 +50 我很贊同 2007-8-19 11:17
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-19 10:44 發表
不要因为大家理念不同而心在介蒂,我也是对事件而已。抛开这件事来讲,我们还是朋友嘛
100% 贊成 , 對事不對人 , 一定系個人

各位早晨
飲過茶 食過包 依家 ...............................         

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-19 11:16 AM 發表
各位早晨
飲過茶 食個包 依家 ...............................         
早晨樂樂

相關搜索目錄:

誰能代替哥哥地位

回復 #13898 紅豆沙 的帖子

靚豆早晨      

輸左兩條曼魚 今朝見到都

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。